Inebrya Black Pepper Iron Shampoo termoaizsargājošs šampūns

Inebrya Black Pepper Iron Shampoo termoaizsargājošs šampūns Skatīt lielāku

Inebrya Black Pepper Iron Shampoo termoaizsargājošs šampūns

Produkta ID: 43773
Prekės ID: 43773

10,99 €

Produkta ID: 43773
Prekės ID: 43773

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml., 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Aizsargā no mehāniskiem bojājumiem, aizsardzībai pret sauli/karstumu, aizsargā, barošanai, mitrināšanai, nogludina, mirdzumam, stiprināšanai, matu mazgāšanai, tīrīšanai, mīkstināšanai, padara matus vieglāk savaldāmus, atjaunošanai/barošanai, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību, novērš sausuma sajūtu
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem, Nedzīviem matiem, Visiem matu tipiem, Bojātiem matiem, Novājinātiem matiem
Matu krāsa Gaišiem, Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Aizsardzība no karstuma veidošanas laikā, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Aminoskābi, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Bez Parabēniem, Bez Silikona, Bez Sulfātiem, Piemērots vegāniem, Ar vērtīgu kompleksu
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Inebrya Black Pepper Iron šampūns īpaši radīts matu, kas pakļauti biežai veidošanai ar matu ieveidošanas ierīcēm, kopšanai. Lieliski piemērots sausiem, balinātiem un novājinātiem matiem.

Šampūns efektīvi aizsargā matus, baro un mitrina tos. Tas rada neredzamu aizsargplēvi, lai pasargātu matus no karstuma radītās negatīvās ietekmes to veidošanas laikā. Koncentrētā formula ar glikolu maigi un efektīvi attīra matus, nogludinot un spēcinot tos, savukārt,  melno piparu ekstrakts darbojas kā spēcīgs antioksidants, kas stiprina matus un piešķir tiem spīdumu.

Nesatur parabēnus, silikonus, sulfātus. Piemērots vegāniem.

Lietošana: Nelielu līdzekļa daudzumu iemasējiet mitros matos, saputojiet un rūpīgi izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Coco-glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Glycol Distearate, Citric Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, CI 77266 (nano) (Black N 2), PVP, Dehydroacetic Acid, Polyquaternium-68, Wheat Amino Acids, Soy Amino Acids, Piper Nigrum Seed Extract (Piper Nigrum (Pepper) Seed Extract), Arginine HCl, Serine, Threonine, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Nelielu līdzekļa daudzumu iemasējiet mitros matos, saputojiet un rūpīgi izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Inebrya Black Pepper Iron Shampoo termoaizsargājošs šampūns

Inebrya Black Pepper Iron Shampoo termoaizsargājošs šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.