John Frieda Sheer Blonde Violet Crush Intensive Purple Shampoo šampūns blondiem matiem

John Frieda Sheer Blonde Violet Crush Intensive Purple Shampoo šampūns blondiem matiem Skatīt lielāku

John Frieda Sheer Blonde Violet Crush Intensive Purple Shampoo šampūns blondiem matiem

Produkta ID: 45741
Prekės ID: 45741

13,49 €

Produkta ID: 45741
Prekės ID: 45741

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Neitralizē oranžos toņus, neitralizē dzeltenos toņus, krāsas saglabāšanai, piešķir toni, tīrīšanai, piešķir veselīgu spīdumu
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem
Matu krāsa Gaišiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lai ilgu laiku saglabātu savu iecienīto blondo matu krāsu svaigu un dzīvīgu, izmantojiet John Frieda Sheer Blonde Violet Crush Intensive Purple Shampoo īpaši efektīvo šampūnu, lai atjaunotu un saglabātu skaistu blondo toni ilgāk. Šampūns ir piemērots arī meitenēm, kurām patīk izcelt šķipsnas. Produkta unikālā formula ar krāsu korekcijas tehnoloģiju ļauj atbrīvoties no nevēlamās dzeltenās nokrāsas un pagarināt gaišo cirtas spilgtuma un svaiguma "mūžu".

Sheer Blonde Violet Crush Intensive Purple Shampoo šampūns ar novatoriskām tehnoloģijām spēj absorbēt UV starus un pārveidot tos balti zilā krāsā, kas piešķir matiem vēlamo "blondo" toni. Turklāt pēc šampūna uzklāšanas mati kļūst neticami mīksti un gludi. Katrs mats tiek atjaunots, tiek uzlabota tā struktūra, kas kopumā piešķir cirtām labi koptu un zīdainu izskatu.

Lietošana:

Sāciet ar Sheer Blonde® UV filtra šampūnu, lai atjaunotu un saglabātu gaišu matu krāsu. Uzklājiet uz mitriem matiem, iemasējiet putās un rūpīgi izskalojiet. Turpiniet ar kondicionieri, lai atjaunotu un saglabātu balinātu matu toni. Nosusiniet matus ar dvieli un sāciet veidot pēc vēlēšanās, lai sasniegtu vislabākos rezultātus, izmantojiet līdz 3 reizēm nedēļā.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDE MEA, PARFUM, LACTIC ACID, DIMETHYL ISOSORBIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, MALIC ACID, CETYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL. GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ACID VIOLET 43, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, GLYCINE, BENZOPHENONE - 4, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ACID BLUE 9, SODIUM XYLENESULFONATE, BHT, SODIUM BENZOATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE. LIMONENE.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Sāciet ar Sheer Blonde® UV filtra šampūnu, lai atjaunotu un saglabātu gaišu matu krāsu. Uzklājiet uz mitriem matiem, iemasējiet putās un rūpīgi izskalojiet. Turpiniet ar kondicionieri, lai atjaunotu un saglabātu balinātu matu toni. Nosusiniet matus ar dvieli un sāciet veidot pēc vēlēšanās, lai sasniegtu vislabākos rezultātus, izmantojiet līdz 3 reizēm nedēļā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

John Frieda Sheer Blonde Violet Crush Intensive Purple Shampoo šampūns blondiem matiem

John Frieda Sheer Blonde Violet Crush Intensive Purple Shampoo šampūns blondiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.