Kallos Lab 35 Indulging mitrinoša eļļa matiem 50 ml.

Kallos Lab 35 Indulging mitrinoša eļļa matiem 50 ml. Skatīt lielāku

Kallos Lab 35 Indulging mitrinoša eļļa matiem 50 ml.

Produkta ID: 13150
 4.8/5
Komentāri: 36
Prekės ID: 13150
Komentāri: 36

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

5,49 €

Produkta ID: 13150
 4.8/5
Komentāri: 36
Prekės ID: 13150
Komentāri: 36

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, mitrināšanai, barošanai, novērš sausuma sajūtu, mīkstināšanai, kopj, stiprināšanai, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību, aizsargā, nogludina, izlīdzinošs, mīkstinošs, nepadara smagnējus, atvieglo matu ķemmēšanu, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, padara matus vieglāk savaldāmus, novērš matu elektrizēšanos
Produkta tips Eļļa
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Nedzīviem matiem, Bojātiem matiem, Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar augu eļļām, Ar argana eļļu, Ar Makadāmijas eļļu, Ar kokosriekstu eļļu, Ar saulespuķu eļļu, Ar linsēklu eļļu, Ar avokado eļlu, Ar olīvu eļļu, Ar rozmarīna ekstraktu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Kallos Lab 35 Indulging matu eļļa nodrošina, ka tie vienmēr ir mīksti, gludi un veselīgi spīdīgi.

Īpaši izstrādāta, lai apmierinātu sausu, bojātu un novājinātu matu vajadzības. Rezultātā Kallos Lab 35 eļļas sastāvs ir papildināts ar efektīviem komponentiem, kas baro, mitrina un kopj katru šķipsnu. Argana un makadāmijas eļļas pieradina sausus, sprogainus matus, piešķir šķipsnām spīdumu un gludumu. Sastāvā esošās kokosriekstu, olīvu, linsēklu un citas eļļas stiprina arī bojātās, netīrās, grūti vadāmās dzīslas. Savukārt, rozmarīna ekstrakts aizsargā un mitrina matus, lai tie vienmēr izskatītos lieliski.

Produkta sastāvā esošais vērtīgo eļļu maisījums palīdz stiprināt, mitrināt matus un kontrolēt nepaklausīgos pavedienus. Rezultātā Kallos Lab 35 matu eļļai ir intensīva atjaunojoša iedarbība un tā nodrošina redzamus rezultātus. Tas sniedz iespēju atjaunot matu optimālo mitruma līdzsvaru un aizsargāt matus no atkārtotas izžūšanas. Veseli un mitrināti mati kļūst gludi, spīdīgi un viegli ķemmējami.

Produkts ar gludu tekstūru nodrošina efektīvu un ilgstošu lietošanu. Taču produkta biezā konsistence nenoslogo un nesalipina matus. Kallos Lab 35 Indulging matu eļļas patīkamā smarža nodrošina izcilu komfortu katru reizi, kad uzklājat produktu matos.

Kallos Lab 35 matu eļļa ir produkts, kas mitrina, atdzīvina un nostiprina šķipsnas, kurām ir tendence spuroties, čokuroties. Rezultātā pat sausi vai bojāti mati kļūst spīdīgi, gludi, viegli ķemmējami un kopjami.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: berzējiet nelielu daudzumu starp plaukstām un vienmērīgi sadaliet sausos matos. Lai uzturētu matu mitrumu, līdzekli var uzklāt uz mitriem matiem. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Hydrogenated Polyisobutene, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: berzējiet nelielu daudzumu starp plaukstām un vienmērīgi sadaliet sausos matos. Lai uzturētu matu mitrumu, līdzekli var uzklāt uz mitriem matiem. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Eļļa
36 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Maja country flag 2024-02-20

Based on what I read in the reviews, I was expecting something better. The smell of the product is synthetic, reminiscent of the aroma of soap and synthetic cotton. the producy doesn’t work for my hair. Tried to test the product on my hand, no effect too - immediate gone. Because the price of the product is low nothing special expected. Wold recommend to buy sonething else for the same amount of money.

Valentina country flag 2023-02-16

Patīkams aromāts. Mati pēc lietošanas nepaliek taukaini..

Vineta country flag 2021-10-02

Patīk vieglais sastāvs.

Marija T. country flag 2024-02-20

Ļoti laba eļļa. Vajag ļoti maz, tāpēc pietiks ilgam laikam

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Kallos Lab 35 Indulging mitrinoša eļļa matiem 50 ml.

Kallos Lab 35 Indulging mitrinoša eļļa matiem 50 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.