Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinošs matu šampūns vīriešiem

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinošs matu šampūns vīriešiem Skatīt lielāku

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinošs matu šampūns vīriešiem

Produkta ID: 52540
Prekės ID: 52540

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

13,49 €

Produkta ID: 52540
Prekės ID: 52540

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, stiprināšanai, stiprina matu folikulus, atjaunošanai/barošanai, pret matu izkrišanu, mitrināšanai, barošanai, apjomam, sniedz apjomu, uztur ādu veselīgu, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, aizsargā matu galus no šķelšanās, nodrošina elastību, izlīdzinošs, nogludina, kopj
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Novājinātiem matiem, Retiem matiem, Plāniem matiem, Retinātiem, Trausliem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar magniju, Ar Cinku, Ar kalciju, Ar Pantenolu, Ar Vitamīniem, Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar kviešu olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar Rīsu Proteīniem, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Bez Parabēniem, Bez minerāleļļas

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening - stiprinošs matu šampūns vīriešiem attīra, baro un atjauno matus veselīgu stāvokli, piešķirot tiem lielāku apjomu un efektīvi cīnoties pret matu izkrišanu.

Klīniskie pētījumi ir pierādījuši, ka produkts darbojas kā profilaktisks līdzeklis pret matu izkrišanu, palīdz atjaunot to struktūras bojājumus un ievērojami stiprina matus. Šampūna sastāvā esošais kalcija, magnija, mangāna un cinka komplekss atbalsta veselīgu galvas ādas stāvokli un stimulē asinsriti, tādējādi stiprinot matu folikulus un pašu matu no saknēm līdz galiem. Pantenols darbojas kā komponents, kas intensīvi mitrina matus un galvas ādu, piešķir šķipsnām lielāku apjomu un aizsargā matu galus, savukārt rīsu un kviešu proteīni stiprina matus, atjauno to elastību un veselīgu izskatu, padarot matus gludus un veselīgi spīdīgus.

Šampūns sausiem, bojātiem, dehidrētiem un retinātiem matiem ne tikai efektīvi noņem netīrumus, bet arī stiprina, aizsargā un baro katru matu šķipsnu.

Dermatoloģiski pārbaudīts .

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua/Water/Eau,Sodium Laureth Sulfate, SodiumCocoamphoacetate, Glycerin, Betaine, AchilleaMillefolium Extract, Alcohol, Benzoic Acid,Benzyl Alcohol, Biotin, Butylene Glycol,Cinchona Succirubra Bark Extract,Coco-Glucoside, Copper Gluconate, DecylGlucoside, Dehydroacetic Acid, Dicaprylyl Ether,Ethylhexylglycerin, Glyceryl Oleate,Glycoproteins, Guar HydroxypropyltrimoniumChloride, Inulin, Lactic Acid, Lactitol, Laureth-2,Magnesium Aspartate, Niacinamide, OriganumDictamnus Flower/ Leaf/ Stem Extract,Origanum Majorana Leaf Extract, PanicumMiliaceum (Millet) Seed Extract, Panthenol,Parfum (Fragrance), PEG-90 GlycerylIsostearate, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol,Polyaminopropyl Biguanide, Polyquaternium-10,Salicylic Acid, Sideritis Syriaca Extract, SodiumChloride, Sodium Gluconate, Sorbic Acid,Tetrasodium Disuccinoyl Cyctine, TriticumVulgare (Wheat) Gluten, Tussilago Farfara(Coltsfoot) Flower Extract, Xylitol, Yeast Extract(Faex), Zinc Gluconate.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinošs matu šampūns vīriešiem

Korres Men's Shampoo Toning & Hair-Strengthening stiprinošs matu šampūns vīriešiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.