L'oreal Professionnel INOA oksidējoša emulsija

L'oreal Professionnel INOA oksidējoša emulsija Skatīt lielāku

L'oreal Professionnel INOA oksidējoša emulsija

Produkta ID: 36974
 5/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 36974
Komentāri: 9

14,99 €

Produkta ID: 36974
 5/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 36974
Komentāri: 9

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 1000 ml.
Koncentrācija 3 %, 6 %, 9 %
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu krāsa, matu izgaismošanai, vienmērīgi izplata krāsu, stabilizē krāsu, piešķir toni, balinošs, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu
Produkta tips Oksidants/aktivators
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar ūdeņraža peroksīdu, Ar Glicerīnu
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

L'oreal Professionnel INOA oksidācijas emulsija palīdz sasniegt profesionālus rezultātus, krāsojot jebkura veida matus.

Produkta īpašā formula garantē precīzu un vienmērīgu krāsas pārklājumu. Rezultātā, lietojot produktu kopā ar L'oreal INOA matu krāsu, katru reizi var sasniegt vēlamo krāsas rezultātu. Produktu var viegli sajaukt ar dažādiem toņiem. Tāpēc tas palīdz gan noslēpt sirmus matus, gan pat izgaismot matus vairākos līmeņos. Tas viss ļauj kontrolēt matu krāsošanas vai izgaismošanas intensitāti.

L'Oreal INOA oksidanta krēmveida tekstūra ļauj izveidot tieši tādu tēlu, par kādu Jūs sapņojat. Savukārt, produkta īpašā formula ne tikai palīdz atjaunot matu krāsu, bet arī aizsargā to no bojājumiem krāsošanas laikā.

Norādījumi līdzekļa stipruma izvēlei:

  • Līdz 3% balinātiem vai ilgviļņotiem matiem. Piemērots matu tonēšanai, nodrošinot vieglu nokrāsu;
  • 3% ir paredzēti dabīgu, krāsotu matu krāsošanai, bet nav ieteicams ķīmiski ilgviļņotiem matiem. 3% līdzeklis vislabāk darbojas, krāsojot tādā pašā tonī, par 1 toni gaišāku vai 1 toni tumšāku. Nav piemērots sirmiem matiem;
  • 6% dabīgiem, krāsotiem matiem ar sirmiem matiem. Līdzeklis ir piemērots krāsošanai vienā tonī, izgaismošanais vai tumšināšanai par 1-2 toņiem. 6% ir īpaši piemēroti rozā toņiem;
  • 9% produkts ir piemērots pilnīgi sirmu matu krāsošanai. Produkts padara matus gaišākus vai tumšākus par 2-3 toņiem. Ieteicams matu balināšanai;
  • 12% oksidācijas emulsija ir ārkārtīgi spēcīga, tāpēc tā ir piemērota bieziem, spēcīgiem matiem. Līdzeklis ārkārtīgi izgaismo vai padara matus tumšākus par 4-5 toņiem. Agresīvi ietekmē matus.

Lietošana: samaisiet oksidatīvo emulsiju ar INOA matu krāsu proporcijā 1:1. Uzklājiet maisījumu uz sausiem matiem, noturiet norādīto laiku un izskalojiet ar lielu ūdens daudzumu.

water, paraffinum liquidum, mineral oil, cetearyl alcohol, hydrogen peroxide, steareth-20, PEG-4 rapeseedamide, tocopherol, sodium stannate, polyquaternium-6, pentasodium pentetate, phosphoric acid, tetrasodium pyrophosphate, hexadimethrine chloride, glycerin

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: samaisiet oksidatīvo emulsiju ar INOA matu krāsu proporcijā 1:1. Uzklājiet maisījumu uz sausiem matiem, noturiet norādīto laiku un izskalojiet ar lielu ūdens daudzumu.

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

9 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Sanda country flag 2021-11-16

Ilgam ,laikam,bez specifiska aromāta,labi klājās

Kristīne G. country flag 2021-10-19

Pietiek ļoti ilgam laikam.

Giedre J. country flag 2023-05-29

Labdien.Ar visu esmu ļoti apmierināta.Ļoti ātra piegāde.Ar cieņu,Giedre

Gabrielė V. country flag 2023-05-24

Es pasūtīju šo produktu, bet saņēmu nedaudz citu pudeli. Kā sapratu, saņēmu uzlabotu formulu, kas mazāk kaitē matiem, baro tos krāsošanas laikā. Produkts ar nosaukumu ""INOA. Oil delivery system. Oil developer". Produkts ļoti labs, nepievīla, mati pēc krāsošanas nelikās blāvi vai sausi.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

L'oreal Professionnel INOA oksidējoša emulsija

L'oreal Professionnel INOA oksidējoša emulsija

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.