Londa Professional Color Radiance šampūns krāsotiem matiem

Londa Professional Color Radiance šampūns krāsotiem matiem Skatīt lielāku

Londa Professional Color Radiance šampūns krāsotiem matiem

Produkta ID: 40272
 4.8/5
Komentāri: 12
Prekės ID: 40272
Komentāri: 12

2,99 €

Produkta ID: 40272
 4.8/5
Komentāri: 12
Prekės ID: 40272
Komentāri: 12

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml., 250 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, krāsas saglabāšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, mitrināšanai, stiprināšanai, kopj, atsvaidzina, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību, nodrošina elastību, mīkstināšanai, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar pasifloras ekstraktu, Ar citrusaugļu mizas ekstraktu, Ar lipīdiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Glicerīnu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Londa Professional Color Radiance šampūns efektīvi noņem netīrumus, aizsargā krāsotu matu krāsas spilgtumu un vitalitāti.

Produktam ir efektīva attīroša iedarbība, kas ļauj pareizi kopt krāsotus matus. Papildināts ar rūpīgi atlasītām sastāvdaļām, Londa šampūns viegli noņem uzkrātos putekļus, matu kopšanas līdzekļu atliekas un citus netīrumus. Rezultātā galvas āda atjaunojas, un mati kļūst tīri un spīdīgi.

Londa Color Radiance šampūna īpašā formula efektīvi aizsargā matus no krāsas izbalēšanas. Rezultātā produkts palīdz nodrošināt, lai gan neitrālas, gan piesātinātas matu krāsas izskatītos nevainojami līdz nākamajam skaistumkopšanas salona apmeklējumam. Bagātīgo un uzmanību piesaistošo krāsu var baudīt ilgāk nekā jebkad agrāk.

Londa Professional Color Radiance šampūns ir papildināts ar komponentiem, kas efektīvi kopj krāsotus matus. Sastāvā esošais pasifloras ekstrakts nodrošina optimālu matu mitrināšanu. Un tā sastāvā esošie vitamīni stiprina matu struktūru un palīdz atjaunot to veselīgu stāvokli. Londa Color Radiance šampūns ir bagātināts arī ar apelsīna mizas lipīdiem, kas mitrina un stiprina matus.

Produkts ar patīkamu aromātu palīdz atdzīvināt matus, atjauno to dabisko elastību un mīkstumu. Produktā esošās aktīvās sastāvdaļas ļauj baudīt spīdīgus, veselīgus un koptus matus.

Londa Color Radiance šampūns - ir produkts, kas aizsargā matu krāsu no izbalēšanas un piešķir tai burvīgu spīdumu un spilgtumu.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

AquaSodium Laureth SulfateSodium Lauryl SulfateGlycol DistearateCocamidopropyl BetaineSodium CitrateCocamide MeaSodium XylenesulfonateSodium benzoateDimethiconeParfumCitric AcidSodium ChlorideSalicylic AcidGuar Hydroxypropyltrimonium ChlorideGlycerinTetrasodium EDTAMethylparabenGlyoxylic AcidLinaloolBenzyl SalicylatePropylene GlycolGeraniolCitronellolPassiflora Edulis Fruit ExtractCitrus aurantium dulcis peel ceraMagnesium NitratePotassium sorbateMethylchloroisothiazolinoneMagnesium ChlorideMethylisothiazolinone

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

12 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Līga country flag 2023-12-08

ļoti labs

Evija country flag 2023-09-21

superīgs produkts,smarža vienreizēja, iesaku!

Evita K. country flag 2022-10-12

Kā vnm viss labi. Forš interneta veikals

Aleksandrs S. country flag 2021-11-02

the quality of the item as well as the quality of service, are excellent!

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Londa Professional Color Radiance šampūns krāsotiem matiem

Londa Professional Color Radiance šampūns krāsotiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.