Macadamia Healing Oil Treatment atjaunojoša matu eļļa

Macadamia Healing Oil Treatment atjaunojoša matu eļļa Skatīt lielāku

Macadamia Healing Oil Treatment atjaunojoša matu eļļa

Produkta ID: 20801
 4.9/5
Komentāri: 35
Prekės ID: 20801
Komentāri: 35

5,99 €

Produkta ID: 20801
 4.9/5
Komentāri: 35
Prekės ID: 20801
Komentāri: 35

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 27 ml., 125 ml., 237 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, aizsargā, aizsardzībai pret sauli/karstumu, aizsardzībai pret sauli, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, padara matus vieglāk savaldāmus, mitrināšanai, atsvaidzinošs, atjauno vitalitāti, barošanai, nepadara smagnējus, pret lūšanu, pret lūšanu, atvieglo matu ķemmēšanu, novērš sausuma sajūtu, krāsas saglabāšanai, stiprināšanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, novērš matu elektrizēšanos, paātrina matu žāvēšanas procesu
Produkta tips Eļļa
Matu stāvoklis/tips Novājinātiem matiem, Sausiem matiem, Raupjiem, Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar Makadāmijas eļļu, Ar argana eļļu, Ar Vitamīniem, Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Macadamia Healing Oil Treatment atjaunojošā matu eļļa atjauno matiem veselīgu spīdumu un zīdainu gludumu.

Augstas kvalitātes produkts efektīvi atjauno dažādus matu bojājumus. Šis rīks ievērojami atdzīvina matus, piešķir tiem gludumu un elastību. Tāpēc Macadamia eļļa ir piemērota sausu, trauslu, lūstošu un sprogainu matu kopšanai.

Produkts palīdz stiprināt matus no iekšpuses un atjaunot to veselīgu izskatu. Turklāt šī Macadamia matu eļļa aizsargā matus no saules gaismas kaitīgās ietekmes. Rezultātā līdzeklis atgriež matiem maigumu un gludumi un pasargā to spilgto krāsu no izbalēšanas. Produkts arī ievērojami saīsina matu žāvēšanas laiku un atvieglo ķemmēšanu. Tas padara matu kopšanu un veidošanu ārkārtīgi vienkāršu ar atjaunojošu matu eļļu Macadamia Healing Oil Treatment palīdzību.

Produkts, kam raksturīga formula, kas nenoslogo matus, ir papildināts ar komponentiem, kas efektīvi atdzīvina matus. Sastāvā esošās makadāmijas un argana eļļas intensīvi baro un stiprina matus. Rezultātā mati kļūst kupli, mīksti, viegli ķemmējami un paklausīgi. Efektīvais Macadamia Healing Oil Treatment eļļas sastāvs novērš arī matu lūšanu, sprogošanos un matu galu šķelšanos. Un tajā esošais E vitamīns darbojas kā spēcīgs antioksidants. Rezultātā mati tiek pasargāti no brīvo radikāļu bojājumiem un izskatās veseli un dzīvības pilni.

Galvenās produkta īpašības:

  • atjauno matu optimālo mitruma līdzsvaru;
  • nodrošina matus ar barības vielām;
  • aizsargā pret atkārtotiem bojājumiem;
  • samazina matu lūšanu līdz pat 82%;
  • nenoslogo un nepadara matus taukainus;
  • piešķir matiem gludumu;
  • kavē matu pūkošanos;
  • atjauno matu veselīgu spīdumu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: izdaliet nelielu produkta daudzumu uz mitriem matiem visā to garumā. Neskalot. Papildu matu barošanai pievienojiet dažus pilienus savai iecienītākajai matu maskai vai krēmam.

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Seed Oil, Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil, Isopropyl Myristate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Fragrance(Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool, Hexyl Cinnamal, Eugenol, CI 60725 (Violet 2)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izdaliet nelielu produkta daudzumu uz mitriem matiem visā to garumā. Neskalot. Papildu matu barošanai pievienojiet dažus pilienus savai iecienītākajai matu maskai vai krēmam.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Eļļa

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

35 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Gunta country flag 2021-03-03

Padara matus mīkstus viegli ķemmējamus.
Jauka smarža.

JURGITA J. country flag 2023-05-30

prece ir kvalitatīva, piegāde ātrāka nekā varēju gaidīt. lieliski!

Aušra P. country flag 2023-05-03

Maniem balinātajiem matiem ļoti patīk Macadamia matu produkti. Turpmāk neeksperimentēšu, lai atrastu labākus. Save.24.lt ir ne tikai labas cenas, bet arī zibenīgs preču sūtījums, paldies🌹

Asta country flag 2022-09-09

Lielisks līdzeklis vājiem, sprogainiem matiem. Izplatot šīs eļļas pilienu uz mitru matu galiem, tiek iegūts pūkainums, nenoslogo, nepadara matus taukainus. Tie kļūst viegli ķemmējami, paklausīgi un gali nešķeļas, arī mati paši neslāņojas.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Macadamia Healing Oil Treatment atjaunojoša matu eļļa

Macadamia Healing Oil Treatment atjaunojoša matu eļļa

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.