Macadamia Nourishing Moisture šampūns

Macadamia Nourishing Moisture šampūns Skatīt lielāku

Macadamia Nourishing Moisture šampūns

Produkta ID: 19576
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 19576
Komentāri: 5

5,99 €

Produkta ID: 19576
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 19576
Komentāri: 5

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml., 300 ml., 500 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, novērš sausuma sajūtu, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mitrināšanai, barošanai, kopj, atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, apjomam, aizsargā, padara matus vieglāk savaldāmus, atjauno vitalitāti, mīkstinošs, nepadara smagnējus, pret lūšanu, pret lūšanu, piešķir pūkainību, sniedz apjomu
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Raupjiem, Nepaklausīgiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Makadāmijas eļļu, Ar argana eļļu, Ar avokado eļlu, Ar Vitamīniem, Par A vitamīnu, Ar vitamīnu C , Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar Kolagēnu, Ar Pantenolu, Ar Glicerīnu, Bez Parabēniem, Bez Sulfātiem, Bez Silikona, nesatur Glutēnu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Macadamia Professional Nourishing Moisture šampūns nodrošina izcilu matu mitrināšanu, tas bagatināts ar ekskluzīvo Pro Pil komleksu, ko veido vērtīgās Makadāmijas un argana eļļas, kas spēcina un atjauno matus, vienlaikus avokado un lazdu riekstu eļļa mitrina matus, padarot veselīgus un vijīgus. A, C un E vitamīni nodrošina izcilu balansu, spēcinot un nogludinot matus.

Nourishing Mousture šampūns bagātināts ar vērtīgo makadāmijas eļļu, kas augstā koncetrācijā satur matu skaistumam tik būtiskās omega 3,6,7 un 9 tauksābes, piešķirot izteiksmīgu spīdumu un padarot matus veselīgus. Argana eļļa satur omega 3,6,9 taukskābes, atjaunjot spīdumu un spēku.

Lietošana: Nelielu līdzekļa daudzumu iemasējiet mitros matos, saputojiet un rūpīgi izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

water (aqua), sodium C14-16 olefin sulfonate, cocamidopropyl betaine, cocamide mea, sodium cocoyl isethionate, fragrance (parfum), macadamia ternifolia (macadamia) seed oil, argania spinosa (argan) kernel oil, persea gratissima (avocado) oil, corylus avellana (hazel) seed oil, aloe barbadensis (aloe) leaf juice, glycerin, panthenol, phospolipids, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, ascorbyl palmitate, soluble collagen, titanium dioxide, mica, iron oxides, glycol stearate, sodium chloride, sodium cocoyl glycinate, ethyltrimonium chlodride methacrylate/hydrolyzed wheat protein copolymer, guar hydroxypropyl trimonium chloride, ppg-2 hydroxyethyl coco/isostearamide, disodium edta, phenoxyethanol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, citric acid, quaternium-95, propanediol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, linalool

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Nelielu līdzekļa daudzumu iemasējiet mitros matos, saputojiet un rūpīgi izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

5 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Judita R. country flag 2022-07-05

Paldies par produktiem ❣️ Esmu ļoti pārsteigta gan par kvalitāti, gan par apjomu, 100 procenti vislabākie un pārsteidzošākie makadāmijas produkti 😍 Iegādāšos ne vienu reizi vien.

Eglė Č. country flag 2021-11-03

Paldies par precēm, pasūtu jau vairākus gadus, vienmēr ātra piegāde, kvalitāte arī lieliska, mana friziere vienmēr ir pārsteigta, ka pērku matu kopšanas līdzekļus par tik izdevīgām cenām! PALDIES.

Gerda L. country flag 2021-08-16

Ļoti labs šampūns! Lietojot kopā ar tās pašas līnijas kondicionieri, mati ir ļoti viegli, maigi un smaržīgi!

Kristina J. country flag 2021-03-02

Brīnišķīga smarža, konsistence bagātīga, tāpēc maz vajag, ļoti labi puto. Lielisks produkts Paldies! :)

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Macadamia Nourishing Moisture šampūns

Macadamia Nourishing Moisture šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.