Fanola No Yellow Color Ice Toner profesionāla matu krāsa

Fanola No Yellow Color Ice Toner profesionāla matu krāsa Skatīt lielāku

Fanola No Yellow Color Ice Toner profesionāla matu krāsa

Produkta ID: 40989
 4.6/5
Komentāri: 25
Prekės ID: 40989
Komentāri: 25

5,99 €

Produkta ID: 40989
 4.6/5
Komentāri: 25
Prekės ID: 40989
Komentāri: 25

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu krāsa, matu izgaismošanai, novērš krāsas maiņu, neitralizē dzeltenos toņus, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas, aizsargā, atjauno vitalitāti, kopj, mirdzumam, mīkstināšanai, tonizē
Produkta tips Matu krāsas
Matu krāsa Gaišiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar melleņu ekstraktu, Ar kazeņu ekstraktu, Ar antioksidantiem, Bez PPD, Be PPD
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Matu krāsa ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Fanola No Yellow ir profesionāla produktu līnija gaišu, balinātu vai izgaismotu matu krāsošanai un kopšanai. Tās produkti palīdz atklāt un saglabāt vēlamo blondo matu krāsu, ļaujot baudīt nevainojamu rezultātu ilgāk nekā jebkad agrāk.

Fanola No Yellow Color Ice Toner profesionālā matu krāsa ātri, droši un efektīvi neitralizē nevēlamos matu toņus. Tāpēc šis līdzeklis kļūst par neaizstājamu palīgu, kad nepieciešams noņemt dzeltenos toņus pēc matu balināšanas vai izgaismošanasprocedūrām. Katrs Fanola Ice Toner toneris ir papildināts ar īpašiem aukstiem pigmentiem, kas spēj nodrošināt gan pilnīgi baltus, gan pelēkus toņus. Un, lai vienmēr sasniegtu vēlamo efektu, var sajaukt dažādus toņus.

Produkta sastāvs ir papildināts ar kazeņu, vīnogu un melleņu ekstraktiem, kas kondicionē matus un piešķir tiem lielāku vitalitāti. Šīs aktīvās vielas efektīvi mīkstina, padara maigus matus un ļauj baudīt to veselīgu izskatu. Vērtīgo ekstraktu antioksidanta iedarbība palīdz arī aizsargāt matus no brīvo radikāļu bojājumiem, padarot tos stiprākus, veselīgākus un spīdīgākus. Fanola Ice Toner krāsas maigā formula bez PPD (parafenilēndiamīna) palīdz novērst alerģiskas reakcijas un kairinājumu.

Galvenās produkta īpašības:

  • neitralizē matu dzeltenās nokrāsas;
  • kondicionē matus;
  • aizsargā pret oksidatīviem bojājumiem;
  • piedāvā novatorisku formulu bez PPD
  • patīkama ogu smarža.

Fanola No Yellow Color Ice Toner matu krāsa - ir efektīvs līdzeklis, lai gaišiem matiem piešķirtu tīru un absolūtu toni bez nevēlamiem toņiem.

Produkts tiek pārdots bez oksidējošas emulsijas.

Tikai profesionālai lietošanai.

Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Izmantojiet Fanola No Yellow Color Ice Toner matu krāsu tikai ar 3,5 vol (1,05%) vai 10 vol (3%) Fanola Creamy Activator oksidējošo emulsiju, atkarībā no krāsojamā matu tipa un vēlamā efekta. Sajaukt proporcijā 1:2. Uzklāt maisījumu sagatavotajos sausos matos tādā veidā, kādu rezultātu vēlaties iegūt. Atstāt uz norādīto laiku un rūpīgi noskalot ar siltu ūdeni.

1-NAPHTHOL, 2-AMINO-4-HYDROXYETHYLAMINOANISOLE SULFATE, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, 4-CHLORORESORCINOL, AQUA (WATER), ASCORBIC ACID,, CETEARETH-20, CETEARYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCOL DISTEARATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, LAURETH-3, M-AMINOPHENOL, OLEYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), PENTASODIUM PENTETATE, PETROLATUM,, POLYSORBATE-80, PROPYLENE GLYCOL, RUBUS FRUTICOSUS (BLACKBERRY) FRUIT EXTRACT, SIMETHICONE, SODIUM HYDROSULFITE, SODIUM SULFITE, SORBITAN OLEATE, STEARIC ACID, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE, WINE EXTRACT (*).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Izmantojiet Fanola No Yellow Color Ice Toner matu krāsu tikai ar 3,5 vol (1,05%) vai 10 vol (3%) Fanola Creamy Activator oksidējošo emulsiju, atkarībā no krāsojamā matu tipa un vēlamā efekta. Sajaukt proporcijā 1:2. Uzklāt maisījumu sagatavotajos sausos matos tādā veidā, kādu rezultātu vēlaties iegūt. Atstāt uz norādīto laiku un rūpīgi noskalot ar siltu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Matu krāsas

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

25 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Viktorija V. country flag 2023-10-09

Labas krāsas

Jūlija B. country flag 2023-09-12

Ātra piegāde, laba cena!

Santa country flag 2023-09-04

Ļoti labs produkts, darbojas kā aprakstā norādīts.

Monta J. country flag 2023-03-14

Krāsai ir ļoti spēcīgs un nepatīkams aromāts. Tonējums tumši blondiem matiem bija vājš.

  • 2 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Fanola No Yellow Color Ice Toner profesionāla matu krāsa

Fanola No Yellow Color Ice Toner profesionāla matu krāsa

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.