Kallos Super Fast Bleaching Powder matu balināšanas pulveris

Kallos Super Fast Bleaching Powder matu balināšanas pulveris Skatīt lielāku

Kallos Super Fast Bleaching Powder matu balināšanas pulveris

Produkta ID: 42924
Prekės ID: 42924

1,99 €

Produkta ID: 42924
Prekės ID: 42924

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 500 g., 35 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Balinošs, kopj, matu izgaismošanai, mīkstinošs, mirdzumam, nogludina, izlīdzinošs
Produkta tips Balināšanas pulveris
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ja plānojat veikt matu balināšanas procedūru, tad noteikti jāapbruņojas ar atbilstošiem efektīviem, taču saudzīgiem produktiem. Jums būs nepieciešams šis profesionālais Kallos Cosmetics Super Fast pūderis matu balināšanai, kas, saskaroties ar īpašu oksīdu, veido maisījumu, nodrošinot vienmērīgu un kvalitatīvu matu balināšanas procedūru.

Kallos Cosmetics Super Fast matu balināšanas pūderi raksturo unikāla formula, kas ietver aizsargājošas sastāvdaļas. Pateicoties īpašajam sastāvam, tiek samazināta matu bojājumu iespējamība, tiek novērsta to trauslums un sausums, un galvas āda nav pakļauta ķīmisko vielu negatīvajai ietekmei.

Kallos matu balināšanas pūderis ir viegli uzklājams un tajā pašā laikā neizdala nekādu smaržu, veicinot ne tikai efektīvu, bet arī patīkamu matu balināšanas procedūru.

Produkts tiek pārdots bez oksidācijas emulsijas.

Tikai profesionālai lietošanai.

Lietošana: Valkājiet aizsargcimdus. Pulveri sajauc ar oksidētāju 6%, 9% vai 12% koncentrācijā (atkarībā no vēlamā efekta un sākotnējās matu krāsas). Uzklājiet maisījumu uz sausiem, nemazgātiem matiem. Atstājiet uz 15-35 minūtēm, pēc tam labi noskalojiet zem tekoša ūdens. Visbeidzot, mazgājiet matus ar šampūnu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā

Potassium Persulfate, Sodium Metasilicate, Ammonium Persulfate, Sodium Persulfate, Sodium Stearate, Hydrated Silica, Cyamopsis Tetragonolobus Gum, Silica Magnesium Carbonate, Hydrolyzed Wheat Protein, Tetrasodium EDTA, Sodium Lauryl Sulfate, Cyclodextrin, C77007.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Produkts tiek pārdots bez oksidācijas emulsijas. Tikai profesionālai lietošanai. Lietošana: Valkājiet aizsargcimdus. Pulveri sajauc ar oksidētāju 6%, 9% vai 12% koncentrācijā (atkarībā no vēlamā efekta un sākotnējās matu krāsas). Uzklājiet maisījumu uz sausiem, nemazgātiem matiem. Atstājiet uz 15-35 minūtēm, pēc tam labi noskalojiet zem tekoša ūdens. Visbeidzot, mazgājiet matus ar šampūnu.

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Kallos Super Fast Bleaching Powder matu balināšanas pulveris

Kallos Super Fast Bleaching Powder matu balināšanas pulveris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.