L'oreal Professionnel DiA Light profesionāla matu krāsa 50 ml.

Produkta ID: 36935
 4.8/5
Komentāri: 28
Prekės ID: 36935
Komentāri: 28

7,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 36935
 4.8/5
Komentāri: 28
Prekės ID: 36935
Komentāri: 28

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mirdzumam, atjaunošanai/barošanai, matu krāsa, nogludina, izlīdzinošs, atjauno vitalitāti, noturīga, ilgtermiņa ietekme, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mīkstināšanai
Produkta tips Matu krāsas
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Bez Amonjaka, Ar Polimēriem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

L'oreal Professionnel DiA Light profesionālā, daļēji pastāvīgā matu krāsa atjauno matu krāsu, piešķir tiem īpašu spīdumu un vitalitāti.

Produkts ar sārmainām īpašībām nodrošina dabīgu matu krāsu, kas pakāpeniski izskalojas. L'oreal DiA Light matu krāsa ir izstrādāta, lai ne tikai uzsvērtu esošo matu krāsu, bet arī radītu iespaidu par spīdīgiem un veselīgi starojošiem matiem. Līdz ar to produkts var kļūt par lielisku alternatīvu iepriekš krāsotiem, novājinātiem matiem vai perioda pagarināšanai starp regulārām matu krāsošanas procedūrām. Taču matu krāsu L'oreal DiA Light var izmantot arī tad, ja šķipsnām vienkārši trūkst vairāk vitalitātes un spīduma.

Šīs L'oreal matu krāsas krēmveida tekstūra nodrošina vieglu un vienmērīgu izkliedi uz matiem. Un plašā toņu palete ļauj ne tikai mērķtiecīgi izvēlēties katrā gadījumā piemērotāko krāsu, bet arī piešķir matiem intensīvu spīdumu. Pateicoties īpašajai formulai, produkts palīdz radīt individuālām vajadzībām atbilstošu efektu. Savukārt, vienkārša lietošana un efektīvais rezultāts pārsteidz tos, kuriem dzīvē pastāvīgi trūkst laika.

Produkts ne tikai paspilgtina matu krāsu, bet arī kondicionē katru šķipsnu. L'oreal DiA Light matu krāsa ar polimēriem efektīvi atjauno matu struktūru un piešķir tiem veselīgu un noturīgu spīdumu.

Galvenās produkta īpašības:

  • piešķir dabisku, tīru un mirdzošu toni;
  • atjauno matu vitalitāti;
  • piešķir dzīslām gludumu;
  • atjauno matiem izcilu spīdumu;
  • ir viegla, vienmērīgi sadalīta tekstūra;
  • nodrošina rezultātu, kas ilgst līdz 4 nedēļām.
  • Bez amonjaka.

Dizains var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Produkts tiek pārdots bez oksidējošas emulsijas.

Tikai profesionālai lietošanai.

Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Nemetāliskā bļodā sajauc 1 tūbiņu (50 ml.) L'oreal DiA Light matu krāsas un 75 ml. izvēlētā stipruma L'oreal Professionnel Diactivateur (peroksīds ar krēmīgu tekstūru): 6vol. (1,8%), 9 vol. (2,7%) vai 15 vol. (4,5%), atkarībā no tā, pēc kāda rezultāta tiecaties. Nelietot stiprāku par 15 vol. (4,5%) ūdeņraža peroksīdu. Uzklājiet maisījumu sagatavotajos sausos matos tādā veidā, kā vēlaties iegūt rezultātu. Uzgaidiet ražotāja norādīto laiku un rūpīgi, bagātīgi noskalojiet ar siltu ūdeni. Lai pagatavotu lielāku vai mazāku produkta daudzumu, jāievēro šāda attiecība: 1:1,5.

Aqua/Water, Laureth-2, Trideceth-2, Carboxamide Mea, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Laureth-12, Oleth-30, Sodium Cetearyl Sulfate, CI 77891/Titanium Dioxide, 5-Amino-6-Chloro-o-Cresol, Sodium Sulfate, Ethanolamine, Thioglycerin, Polyquaternium-6, Toluene-2,5-Diamine, Resorcinol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, EDTA, Erythorbic Acsd, Parfum/Fragrance, C175091/1. Точный состав пигментов указан на упаковке. Produkta sastāvdaļu saraksts var atšķirties atkarībā no toņa. Список ингредиентов продукта может варьироваться в зависимости от оттенка. The Product ingredient list may vary depending on the shade/ colour. Produktų ingredientų sąrašas gali skirtis priklausomai nuo atspalvio

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Nemetāliskā bļodā sajauc 1 tūbiņu (50 ml.) L'oreal DiA Light matu krāsas un 75 ml. izvēlētā stipruma L'oreal Professionnel Diactivateur (peroksīds ar krēmīgu tekstūru): 6vol. (1,8%), 9 vol. (2,7%) vai 15 vol. (4,5%), atkarībā no tā, pēc kāda rezultāta tiecaties. Nelietot stiprāku par 15 vol. (4,5%) ūdeņraža peroksīdu. Uzklājiet maisījumu sagatavotajos sausos matos tādā veidā, kā vēlaties iegūt rezultātu. Uzgaidiet ražotāja norādīto laiku un rūpīgi, bagātīgi noskalojiet ar siltu ūdeni. Lai pagatavotu lielāku vai mazāku produkta daudzumu, jāievēro šāda attiecība: 1:1,5.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Matu krāsas

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

28 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Sintija C. country flag 2024-02-06

Ļoti labs serviss, un, protams, produkta kvalitāte!

Мarina country flag 2023-11-30

Super krasa

Madara country flag 2023-11-23

perfekta tonētājs, sūtu atkārtoti

Sintija C. country flag 2023-04-20

Ļoti laba kvalitāte, sūtu atkārtoti!

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

L'oreal Professionnel DiA Light profesionāla matu krāsa 50 ml.

L'oreal Professionnel DiA Light profesionāla matu krāsa 50 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.