Milk Shake Integrity Intensive Treatment dziļi barojoša matu maska

Milk Shake Integrity Intensive Treatment dziļi barojoša matu maska Skatīt lielāku

Milk Shake Integrity Intensive Treatment dziļi barojoša matu maska

Produkta ID: 51351
 4.6/5
Komentāri: 14
Prekės ID: 51351
Komentāri: 14

10,99 €

Produkta ID: 51351
 4.6/5
Komentāri: 14
Prekės ID: 51351
Komentāri: 14

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 200 ml., 500 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Barošanai, atjaunošanai/barošanai, nogludina, izlīdzinošs, mīkstinošs, mīkstināšanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, kopj, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, krāsas saglabāšanai, padara matus vieglāk savaldāmus, atsvaidzina, atvieglo matu ķemmēšanu, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, novērš matu elektrizēšanos
Produkta tips Matu maska , Maska
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Nedzīviem matiem, Bojātiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar kokosriekstu eļļu, Ar kokosriekstu eļļu, Ar Muru Muru eļļu, Ar Muru Muru sviestu, Ar Keratīnu, Ar Aminoskābi, Ar Pienskābi, No antistatiska lādiņa, No elektrizācijas, Bez Parabēniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Integrity Intensive Treatment matu maska ​​darbojas kā intensīva, dziļi barojoša un atjaunojoša matu kopšana. Rezultātā produkts atjauno matiem veselīgu izskatu, dabisko gludumu, spīdumu un vitalitāti.

Koncentrēta produkta formula ir balstīta uz dabīgām sastāvdaļām, kas dziļi iesūcas matu struktūrā un intensīvi atjauno matus. Produkta sastāvā esošā organiskā murumuru koku sēklu eļļa baro un stiprina matus, padarot tos gludākus un palielinot to izturību pret vides agresoriem. Šīs un citu augu eļļu maisījums ir apvienots produktā kopā ar keratīnu un aminoskābju kompleksu. Rezultātā MilkShake Integrity maskai ir spēcīgs atjaunojošs efekts, kas ļauj ātri un efektīvi atdzīvināt matus.

Katra šī produkta sastāvdaļa ir izvēlēta tā, lai nodrošinātu maksimālu aprūpi jebkura veida matiem. Un katrā lietošanas reizē MilkShake Integrity maska ​​manāmi noblīvē matu kutikulu un palīdz aizsargāt šķipsnas no kaitīgiem vides faktoriem. Tas samazina spurošanos un samezglošanos, un mati kļūst gludi, mīksti un paklausīgi.

Galvenās MilkShake Integrity Intensive Treatment maskas īpašības:

  • apgādā matus ar nepieciešamajām barības vielām;
  • atjauno matus no iekšpuses;
  • atjauno matu gludumu;
  • atjauno matu dabisko spīdumu;
  • palīdz vieglāk pārvaldīt matus;
  • atvieglo matu ķemmēšanu,
  • samazina matu izkrišanu;
  • aizsargā pret statisko lādiņu;
  • palīdz saglabāt spilgtu matu krāsu.

MilkShake Integrity Intensive Treatment maska ​​ir veselīgu, gludu un spīdīgu matu noslēpums. Produkts intensīvi baro, stiprina matus, izlīdzina to virsmu un aizsargā vienmērīgu matu krāsu, tāpēc vienmēr garantē to nevainojamu izskatu. Produkts ir piemērots visiem matu tipiem, bet īpaši ieteicams bojātiem, novājinātiem matiem.

Lai iegūtu vislabākos rezultātus, ieteicams lietot šo MilkShake Integrity masku ar MilkShake Integrity šampūnu un kondicionieri.

Bez parabēniem.

Lietošana: izklājiet masku mitros, ar šampūnu iztīrītos matos, atstājiet iedarboties 3-5 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylheptyl Caprylate, Dimethicone, Ethylhexyl Cocoate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Hydrolyzed Keratin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxye

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izklājiet masku mitros, ar šampūnu iztīrītos matos, atstājiet iedarboties 3-5 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

14 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Sabīne V. country flag 2023-11-16

Iegādājos pirmo reizi un noteikti ne pēdējo! Mana jaunā mīļākā matu maska! Patīkams aromāts, nepieciešams neliels daudzums. Mati tiešām kā pēc friziera, sevišķi ja pirms matu mazgāšanas lietota kokosriekstu eļļa no Cocolove. Kombinācijā rezultāts vēl izcilāks! PALDIES!

Živilė country flag 2024-03-24

Nekas īpašs.Ne labs, ne slikts.

Audronė L. country flag 2023-12-01

Maska izcila, mati spīdīgi, nav sausuma sajūtas.

Sonata S. country flag 2023-11-21

Nopirku masku un šampūnu kopā, izcila konsistence, patīkami smaržo, mati pēc lietošanas mīksti, cena un kvalitāte 100%

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Milk Shake Integrity Intensive Treatment dziļi barojoša matu maska

Milk Shake Integrity Intensive Treatment dziļi barojoša matu maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.