MilkShake Energizing Blend Shampoo atsvaidzinošs šampūns

MilkShake Energizing Blend Shampoo atsvaidzinošs šampūns Skatīt lielāku

MilkShake Energizing Blend Shampoo atsvaidzinošs šampūns

Produkta ID: 55398
 5/5
Komentāri: 6
Prekės ID: 55398
Komentāri: 6

22,99 €

Produkta ID: 55398
 5/5
Komentāri: 6
Prekės ID: 55398
Komentāri: 6

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tīrīšanai, dziļai attīrīšanai, matu mazgāšanai, atsvaidzina, atjauno vitalitāti, atsvaidzinošs, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, mīkstinošs, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mitrināšanai, novērš sausuma sajūtu, atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, uzlabo asinsriti, uzlabo asins piegādi matu saknēm, stiprina matu folikulus, augšanas veicināšanai, biezumam, kopj, apjomam, sniedz apjomu, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, samazina apsārtumu, nepadara smagnējus, pret matu izkrišanu, uztur ādu veselīgu, nodrošina elastību, nodrošina elastību, piešķir pūkainību, tonē, nomierinošs līdzeklis
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Plāniem matiem, Retiem matiem, Trausliem matiem, Novājinātiem matiem, Retinātiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar ēteriskajām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Salvijas ekstraktu, Ar rozmarīna ekstraktu, Ar ingveru, Ar eikaliptu , Ar eikaliptu eļļu, Ar Pantenolu, Ar Glicerīnu, Ar citrusaugļu mizas ekstraktu, Ar alveju, ar Alvejas ekstraktu, Ar piparmētru eļļu, Bez Parabēniem, Bez SLS (nātrija laurilsulfāts), Bez Sulfātiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Energizing Blend Shampoo šampūns maigi attīra matus un veicina matu augšanu.

Produkts efektīvi noņem putekļus un dažādus citus netīrumus, kas uzkrājušies uz matu un galvas ādas virsmas. Rezultātā regulāra produkta lietošana nodrošina pilnīgu komfortu un ilgstošu tīrības sajūtu. Rūpīgi izveidotā MilkShake Energizing Blend šampūna formula aizsargā vājus, plānus vai trauslus matus. Tāpēc tie kļūst maigi, mīksti un skaisti izteikti.

Produkta sastāvā esošajam organiskajam rozmarīna ekstraktam piemīt antiseptiska un tonizējoša iedarbība. Rezultātā ar to papildinātais MilkShake Energizing Blend šampūns apgādā galvas ādu ar skābekli un stimulē matu augšanas procesus. Salvijas, eikalipta un unikālā fioravanti balzama ekstrakti nodrošina ilgstošu svaiguma sajūtu un tiem piemīt stimulējošas īpašības. MilkShake Energizing Blend šampūnā esošās ēteriskās eļļas arī nodrošina matiem svarīgu enerģiju. Pantenols, glicerīns un citi mitrinoši komponenti kondicionē un biezina matus. Savukārt, vitamīns atdzīvina katru šķipsnu un aizsargā pret oksidatīvo stresu.

Produkts, kas bagātināts ar dabisko aktīvo vielu pārpilnību, efektīvi attīra matus un galvas ādu. Tas aktivizē ādas mikrocirkulāciju, tāpēc barības vielas vieglāk uzsūcas, un mati kļūst intensīvi mitrināti un kopti.

Galvenās produkta īpašības:

  • efektīvi noņem netīrumus;
  • atdzīvina un nomierina galvas ādu;
  • stimulē matu augšanas procesus;
  • dod matiem enerģiju;
  • stiprina vājus, sprogainus matus;
  • mitrina katru šķipsnu;
  • mīkstina matus.

MilkShake Energizing Blend šampūns - ir matu kopšanas līdzeklis, kas piešķir tiem maigumu, spēku un apjomu.

Bez parabēniem. Bez SLS / SLES.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Polysorbate 20, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Glycerin, Polyquaternium-7, Eucalyptol, Disodium EDTA, Citric Acid, Arnica Montana Flower Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Aloe Ferox Leaf Juice Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract, Angelica Archangelica Root Extract, Acorus Calamus Root Extract, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Extract, Myristica Fragrans (Nutmeg) Fruit Extract, Piper Nigrum (Pepper) Fruit Extract, Curcuma Zedoaria Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Rhizome Extract, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Panthenol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Mentha Piperita Herb Oil, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Melaleuca Leucadendron Cajuputi Leaf Oil, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Citrus Grandis Peel Oil, Citrus Nobilis Peel Oil, Coriandrum Sativum Seed Oil, Citrus Aurantifolia Peel Oil Distilled, Citrus Aurantium Leaf Oil, Limonene, Eugenol, Propylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

6 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Diana country flag 2023-09-18

Iesaku!

Inga country flag 2023-08-07

Lielisks šampūns, labi mazgā matus. Mati kļūst mīksti un pūkaini.

DAIVA R country flag 2023-07-05

Der un patika

Joana country flag 2023-04-24

Man ļoti patika šampūns, atsvaidzinošs. Mati ir tīri un pūkaini. Man patika mani smalkie mati

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Energizing Blend Shampoo atsvaidzinošs šampūns

MilkShake Energizing Blend Shampoo atsvaidzinošs šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.