MilkShake Integrity Leave In sprejs bojātiem matiem

MilkShake Integrity Leave In sprejs bojātiem matiem Skatīt lielāku

MilkShake Integrity Leave In sprejs bojātiem matiem

Produkta ID: 55949
 3.5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 55949
 3.5/5
Komentāri: 4

12,99 €

Produkta ID: 55949
 3.5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 55949
 3.5/5
Komentāri: 4

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, mitrināšanai, novērš sausuma sajūtu, barošanai, nepadara smagnējus, padara matus vieglāk savaldāmus, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, mīkstinošs, nodrošina elastību, nodrošina elastību, aizsargā, atjauno vitalitāti, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atvieglo matu ķemmēšanu, novērš matu elektrizēšanos
Produkta tips Izsmidzināms, Matu kopšanas produkti, Sprejs matiem
Matu stāvoklis/tips Nedzīviem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem, Gaišiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Hialuronskābi, Ar Glicerīnu, Ar Keratīnu, Ar Aminoskābi, Ar Pantenolu, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar zemeņu ekstraktu, Ar Papaijas ekstraktu, Ar piena olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar olbaltumvielām, Ar Rīsu Proteīniem, Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar Muru Muru sviestu, Ar Muru Muru eļļu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Integrity Leave In sprejs bojātiem matiem efektīvi mitrina un stiprina matus, tos nenoslogojot.

Produkts palīdz atdzīvināt bojātus matus, līdz tie atgūst veselīgu izskatu, gludumu un maigumu. Produkta īpašā formula efektīvi baro, mitrina un aizsargā matus. Rezultātā MilkShake Integrity Leave In sprejs ļauj aizmirst par raupjām, nekontrolējamām vai spurainām šķipsnām.

Produkta efektivitāte balstās uz rūpīgi atlasītu aktīvo sastāvdaļu pārpilnību. Sastāvā esošais aminoskābju komplekss stiprina matus, piešķir tiem mīkstumu un nepieciešamo aizsardzību. Hialuronskābe notur mitrumu matu iekšienē un pasargā tos no izžūšanas. MilkShake Integrity sprejs ir papildināts arī ar inovatīvu keratīna, dabisko olbaltumvielu un augu komponentu kombināciju. Šis komplekss ievērojami atjauno matus un piešķir tiem spēku. Savukārt, greznā murumuru eļļa intensīvi baro katru šķipsnu, atjaunojot to dabisko spīdumu un vitalitāti. Tāpēc ar MilkShake Integrity spreju pat balināti vai citādi bojāti mati tiek atdzīvināti un kļūst izturīgāki pret dažādiem bojājumiem.

Galvenās produkta īpašības:

  • efektīvi stiprina matus;
  • nodrošina intensīvu mitrināšanu;
  • nodrošina barības vielas;
  • atjauno optimālu matu stāvokli;
  • atjauno matu elastību;
  • mīkstina un izlīdzina matus;
  • atjauno matu veselīgu spīdumu;
  • nenoslogo matus;
  • atvieglo ķemmēšanu.

MilkShake Integrity Leave In atjaunojošs līdzeklis ir ideāli piemērots bojātiem matiem. Tas ir produkts, kas atjauno matiem izcilu maigumu, spīdumu un elastību. Tāpēc tie izskatās veseli, dzīvības un viegluma pilni.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: izsmidziniet uz sausiem matiem visā garumā un veidojiet kā parasti.

Aqua (Water), Polyquaternium-22, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-28, Polyquaternium-7, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Amodimethicone, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Propanediol, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Trideceth-12, Lycium Barbarum Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Tocopherol, Hydrolyzed Rice Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Keratin, Wheat Amino Acids, Soy Amino Acids, Arginine HCl, Serine, Threonine, Parfum (Fragrance), Imidazolidinyl Urea, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Methylparaben, Benzyl Alcohol, Benzyl Glycol, Lactobacillus Ferment, Phenoxyethanol, Glycine, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Caprylyl Glycol.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izsmidziniet uz sausiem matiem visā garumā un veidojiet kā parasti.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Sprejs matiem
Izsmidzināms
Matu kopšanas produkti

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

4 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Monta J. country flag 2023-07-14

Produktam ir viens liels mīnuss - iepakojums. Šķidrums tiek izsmidzināta strūklas veidā, tādēļ to nav iespējams vienmērīgi izsmidzināt pa visiem matiem. Šis noteikti lika nedaudz vilties.

Živilė country flag 2024-03-24

Nepatika.. Mati it kā "pārklāti", liekas, ka slikti izskaloti produkti.

Justė K. country flag 2024-03-05

Mati atguvās pēc pirmās lietošanas reizes, mīksti, maigi, gludāki, tikai uzgalis varēja izsmidzināt plašāk, bet tas nesagādā lielas neērtības.

Živilė B. country flag 2023-12-01

Tā kā esmu jau izmēģinājusi, zinu, ka pērku lielisku matu līdzekli, un šeit cena ir lieliska, un piegāde ir ātra. Mati ir kupli un mīksti.

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Integrity Leave In sprejs bojātiem matiem

MilkShake Integrity Leave In sprejs bojātiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.