MilkShake Lifestyling Smoothing Cream izlīdzinošs matu krēms

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream izlīdzinošs matu krēms Skatīt lielāku

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream izlīdzinošs matu krēms

Produkta ID: 51356
 5/5
Komentāri: 2
Prekės ID: 51356
Komentāri: 2

11,99 €

Produkta ID: 51356
 5/5
Komentāri: 2
Prekės ID: 51356
Komentāri: 2

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 150 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, stiprināšanai, kopj, mīkstinošs, mitrināšanai, barošanai, padara matus vieglāk savaldāmus, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsardzībai pret sauli/karstumu, aizsardzībai pret sauli, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, ieveidošanai/formēšanai, nepadara smagnējus, nodrošina elastību, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, novērš matu elektrizēšanos, krāsas saglabāšanai
Produkta tips Krēms, Matu krēms, Matu kopšanas produkti
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Vidēja biezuma, Bieziem matiem, Raupjiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar olbaltumvielām, Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar kvinoju, Ar Zīda kompleksu, Ar zīda proteīnu, Ar zīdu, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar antioksidantiem, Ar UV filtru, Aizsardzība no karstuma veidošanas laikā

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream matu krēms atjauno šķipsnu dabisko maigumu un spīdumu un aizsargā pret apkārtējās vides negatīvo ietekmi.

Produkta unikālā formula atjauno matiem koptu un dzīvīgu izskatu. MilkShake Lifestyling Smoothing Cream krēms ir izstrādāts, lai efektīvi mitrinātu un barotu matus. Tāpēc pat sausi, raupji vai grūti kopjami mati kļūst elastīgi, gludi un paklausīgi.

Produkts ir papildināts ar komponentiem, kas izlīdzina, aizsargā un kondicionē matus. Produkta sastāvā esošie zīda proteīni stiprina katru šķipsnu un izveido ap tiem neredzamu slāni. Rezultātā mati izskatās veselīgi, dzīvīgi un pasargāti no termiskiem bojājumiem. Kvinojas proteīni un UV filtri palīdz uzturēt matu mitruma līdzsvaru un krāsas spilgtumu. Tāpēc ar šiem komponentiem papildinātais MilkShake Smoothing Cream krēms pasargā krāsu no izbalēšanas un rūpējas par to veselīgu spīdumu.

Papildināts ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, produkts kondicionē matus un atvieglo to veidošanas procesu. Tāpēc mati ir vieglāk kopjami un vienmēr izskatās gludi, mīksti un elastīgi. Produkta aizsargājošās īpašības pret UV staru un karstuma kaitīgo ietekmi ļauj katru dienu izbaudīt matu košo un dzīvīgo izskatu.

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream matu krēms izlīdzina matu virsmu un piešķir tiem dabisku vieglumu. Pateicoties tā izcilajai iedarbībai, produkts ir īpaši piemērots vidēji bieziem un raupjiem matiem, kas ir lūstoši vai grūti kontrolējami.

Galvenās produkta īpašības:

  • izlīdzina matu virsmu;
  • nodrošina maigu kondicionēšanu;
  • aizsargā matus no karstuma bojājumiem;
  • palīdz saglabāt matu krāsas spilgtumu;
  • atvieglo matu kopšanu;
  • nodrošina ilgtermiņa rezultātu;
  • neatstāj atlikumus matos.

MilkShake Lifestyling izlīdzinošais krēms - ir skaistu, koptu un veselu matu noslēpums.

Lietošana: izdaliet nelielu daudzumu starp plaukstām un uzklājiet uz mitriem matiem. Veidojiet kā parasti. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, Dimethicone, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, C12-15 Alkyl Benzoate, Laureth-7, Amodimethicone, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Trideceth-10, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Silk PG-Propyl Methylsilanediol, Hydrolyzed Quinoa, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izdaliet nelielu daudzumu starp plaukstām un uzklājiet uz mitriem matiem. Veidojiet kā parasti. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Matu kopšanas produkti

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

2 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Renata country flag 2023-09-20

Lielisks produkts no šī uzņēmuma. Mati pēc šī produkta ir mīksti un garšīgi smaržo.

Aurelija L. country flag 2022-10-16

Man patika matu izlīdzinošais krēms, lietoju pārsvarā pirms žāvēšanas un ja nepieciešams pēc žāvēšanas.

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream izlīdzinošs matu krēms

MilkShake Lifestyling Smoothing Cream izlīdzinošs matu krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.