MilkShake Lifestyling Shaping Foam vidējas fiksācijas matu putas

MilkShake Lifestyling Shaping Foam vidējas fiksācijas matu putas Skatīt lielāku

MilkShake Lifestyling Shaping Foam vidējas fiksācijas matu putas

Produkta ID: 46121
Prekės ID: 46121

12,99 €

Produkta ID: 46121
Prekės ID: 46121

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Ieveidošanai/formēšanai, apjomam, sniedz apjomu, aizsardzībai pret sauli/karstumu, krāsas saglabāšanai, padara matus vieglāk savaldāmus, mirdzumam, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atjaunošanai/barošanai, mīkstināšanai
Produkta tips Putas
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Aizsardzība no karstuma veidošanas laikā, Ar antioksidantiem, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar proteīniem, Ar vērtīgu kompleksu
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Dodaties uz ballīti, restorānu vai romantisku randiņu? Vai vēlaties pārsteigt citus ar lielisku frizūru? Izmantojiet Milk_Shake's Thermal Protective Volume un Modeling Foam, lai ieveidotu matus. Produkts nodrošinās matiem visdabiskāko un veselīgāko izskatu, pateicoties elastīgajai fiksācijai.

Papildus galvenajām funkcijām, MilkShake Lifestyling Shaping Foam  putas palīdz aizsargāt cirtas no augstas temperatūras negatīvās ietekmes, izmantojot lokšķēres, matu taisnotāju un fēnu. Pateicoties augu izcelsmes kvinojas proteīniem, kas bagāti ar flavonoīdiem, piena proteīniem un aminoskābēm, mati kļūs gludi un zīdaini.

MilkShake Lifestyling Shaping Foam īpašības:

- ērts dozators;

- aizsargvāciņš;

- vidēja fiksācija;

- veidots uz dabīgu sastāvdaļu bāzes;

- satur kvinojas proteīnus.

Lietošana: labi sakratiet. Uzklājiet nelielu daudzumu produkta uz tīriem, mitriem matiem ar masāžas kustībām. Ieveidojiet kā parasti.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

 

 

Aqua (Water), PVP, Butane, VP/VA Copolymer, Isobutane, Propane, Lauramine Oxide, Polyquaternium-4, Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, PEG-12 Dimethicone, Parfum (Fragrance), PPG-26-Buteth-26, Limonene, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Quinoa, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrolyzed Chestnut Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Butylene Glycol, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow5), Linalool, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Citral, Citric Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, CI 42090 (Blue 1), Eugenol, Sodium Benzoate, Potassium Benzoate, Potassium Sorbate, BHT.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: labi sakratiet. Uzklājiet nelielu daudzumu produkta uz tīriem, mitriem matiem ar masāžas kustībām. Ieveidojiet kā parasti.

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Lifestyling Shaping Foam vidējas fiksācijas matu putas

MilkShake Lifestyling Shaping Foam vidējas fiksācijas matu putas

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.