MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner apjomu piešķirošs kondicionieris

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner apjomu piešķirošs kondicionieris Skatīt lielāku

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner apjomu piešķirošs kondicionieris

Produkta ID: 51391
 5/5
Komentāri: 6
Prekės ID: 51391
Komentāri: 6

9,99 €

Produkta ID: 51391
 5/5
Komentāri: 6
Prekės ID: 51391
Komentāri: 6

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Sniedz apjomu, apjomam, mīkstināšanai, izlīdzinošs, nogludina, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, barošanai, aizsargā, aizsargā no mehāniskiem bojājumiem, kopj, padara matus vieglāk savaldāmus, nepadara smagnējus, atjaunošanai/barošanai, atsvaidzinošs, atjauno vitalitāti, matu pacelšanai pie saknēm, tvirtumu piešķirošs, krāsas saglabāšanai, mirdzumam, nomierinošs līdzeklis, piešķir pūkainību
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Retiem matiem, Plāniem matiem, Normāliem matiem, Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, ar Alvejas ekstraktu, Ar augļu ekstraktu, Ar proteīniem, Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar olbaltumvielām, Ar Rīsu Proteīniem, Ar piena olbaltumvielām, Ar antioksidantiem, Ar Glicerīnu, Ar Pantenolu, Ar Vitamīniem, Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar kvinoju, Ar zemeņu ekstraktu, Ar Papaijas ekstraktu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner matu kondicionieris piešķir vēlamo apjomu un žilbinošu spīdumu katrai šķipsnai.

Produkta unikālā formula ir papildināta ar vērtīgiem komponentiem, kas intensīvi baro un kopj matus. Produkts ar dabīgiem augu ekstraktiem piešķir matiem zīdainu maigumu un veselīgu spīdumu. MilkShake Volume Solution kondicioniera sastāvā esošajam cukurniedru ekstraktam ir mitrinoša un nomierinoša iedarbība. Piena un rīsu proteīni manāmi stiprina un atjauno matu struktūru. Savukārt, kvinoja piešķir matiem spīdumu un atvieglo to pārvaldību.

Produkts ir bagāts ar vielām, kas atjauno zaudēto apjomu matiem. Rezultātā tie izskatās blīvāki, kuplāki un vitalitātes pilni. MilkShake Volume Solution kondicionieris ir papildināts arī ar patentēto Integrity 41 kompleksu. Šī aktīvā viela aizsargā pret krāsas izbalēšanu, lai jūs varētu ilgāk baudīt apburošo matu spilgtumu.

MilkShake Volume Solution kondicionieris efektīvi izlīdzina matu virsmu, piešķir tiem spīdumu un maigumu. Tas palīdz atjaunot matu dzīvīgu izskatu un atvieglo to kopšanu. Tādā veidā produkts ļauj atkal baudīt mīkstus, spīdīgus un veselīgus matus.

Līdzeklis nepadara matus taukainus, nenoslogo un palīdz novērst to pielipšanu galvas virsmai. Līdz ar to MilkShake Volume Solution kondicionieris var kļūt par vienu no alternatīvām normālu vai plānu matu kopšanai.

Bez parabēniem.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no matu vidus līdz galiem. Uzgaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Polyquaternium-28, Panthenol, Lactitol, Xylitol, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Quinoa, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Glycine, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no matu vidus līdz galiem. Uzgaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

6 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Laima country flag 2024-04-03

Ļoti ātra piegāde. LIELISKI

Irena country flag 2024-03-13

Lieliski

Sigita country flag 2024-02-22

Ļoti labas preces, ātra piegāde.

Aušra country flag 2024-01-30

Piegāde ātra, prece atbilda uz cerībām, smarža patīkama degunam.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner apjomu piešķirošs kondicionieris

MilkShake Volume Solution Volumizing Conditioner apjomu piešķirošs kondicionieris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.