Montibello Keratin Force maska

Montibello Keratin Force maska Skatīt lielāku

Montibello Keratin Force maska

Produkta ID: 52280
Prekės ID: 52280

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

14,99 €

Produkta ID: 52280
Prekės ID: 52280

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Barošanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, mīkstināšanai, padara matus vieglāk savaldāmus, atvieglo matu ķemmēšanu, aizsargā, aizsardzībai pret sauli/karstumu, atjaunošanai/barošanai
Produkta tips Maska, Matu maska
Matu stāvoklis/tips Normāliem matiem, Nedzīviem matiem, Novājinātiem matiem, Bojātiem matiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Keratīnu, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Treat Naturtech līnija ir profesionāla kosmētika, kuras pamatā ir aktīvās, dabīgās sastāvdaļas. Šīs sērijas plašajā klāstā ietilpst visa veida matu kopšanas līdzekļi. Izveidojiet sev individuālu kopšanu ar pareizo šampūnu, masku vai kondicionieri un palutiniet sevi ar Diētu matiem.

Montibello maska ​​no KERATIN FORCE sērijas ir paredzēta normāliem, trausliem vai bojātiem matiem, kuriem nepieciešama barošana. Produkts satur keratīnu, ko sauc par matu celtniecības materiālu. Pareizais keratīna daudzums padara matus elastīgākus un pakļāvīgākus, tāpēc ir tik svarīgi nodrošināt matus ar pareizo šīs sastāvdaļas daudzumu.

Maska piešķir matiem elastību, maigumu un vieglumu, kā arī atvieglo to veidošanu un ķemmēšanu. Dziļi nostiprināti mati iegūst izturību pret mehāniskiem bojājumiem un augstu temperatūru.

  • Stiprina
  • Palielina izturību pret bojājumiem
  • Atjauno
  • Padara matus elastīgākus
  • Baro
  • Atvieglo ķemmēšanu.

Lietošana: uzklāt uz izmazgātiem un ar dvieli nosusinātiem matiem. Atstājiet iedarboties apmēram 5 minūtes, pēc tam rūpīgi noskalojiet.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Glycerin, Cetyl Palmitate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone / Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer, Cetrimonium, PPE-Chlorzyl Chloride, PPG-Cetrimonium Chlorzyl. Aspartic Acid, Benzalkonium Chloride, Benzyl Salicylate, Butylene Glycol, Butylactanol, Butylphenyl Methylpropional, Caprylic / Capric Triglyceride, Ceramide 3, Cyclopentasiloxane, Dextrin, Dimethicone, Dimethiconol, Disodium EDTA, DMDM ​​Acose Glutnamic, Ethylinhexylin, Ethylinhexylinhexylin, Ethylinhexylinhexylin , Hexyl Nicotinate, Hexylene Glycol, Hydrolyzed Quinoa, Iodopropynyl Butylcarbamate, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Lecithin, Limonene, Linalool, Parfum, Phenoxyethanol, Polyquaternium-22, Polyquaternium-37, Polysorbate, 20,PPG-1 Trideceth-6, Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Sodium Benzoate, Sucrose, Trideceth-12, Urea, VP / DMAPA Acrylates Copolymer

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklāt uz izmazgātiem un ar dvieli nosusinātiem matiem. Atstājiet iedarboties apmēram 5 minūtes, pēc tam rūpīgi noskalojiet.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Uzrakstīt atsauksmi

Montibello Keratin Force maska

Montibello Keratin Force maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.