Natura Siberica Oblepikha matu putas maksimālam apjomam

Natura Siberica Oblepikha matu putas maksimālam apjomam Skatīt lielāku

Natura Siberica Oblepikha matu putas maksimālam apjomam

Produkta ID: 43776
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 43776
Komentāri: 1

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

12,99 €

Produkta ID: 43776
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 43776
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 170 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Apjomam, atjaunošanai/barošanai, sniedz apjomu, aizsargā, atjauno vitalitāti, stiprināšanai
Produkta tips Putas
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Aizsardzība no karstuma veidošanas laikā, Ar Aminoskābi, Ar Vitamīniem, Ar Vērtīgām eļļām, Bez minerāleļļas, Bez Parabēniem
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Radiet pārsteidzošu matu apjomu viegli, ar lieliskām matu putām Natura Siberica Oblepikha. Līdzeklis ir piemērots visiem matu tipiem, tas piešķirs pārsteidzošu apjomu sakņu zonā, vienlaicīgi sniedzot pienācīgu matu mitrināšanu un barošanu.  Matu putas satur vērtīgas sastāvdaļas, pateicoties kurām tiek stimulēta matu augšana.

Par Natura Siberica Oblepikha matu putu galveno komponentu kalpo Altajas smiltsērkšķis, kas ir unikāls derīgo vielu un īpašību komplekss.

Līdzeklis palielinās matu elastību, kā arī sniegs aizsardzību pret termoierīču iedarbību. Kopti, veseli un skaisti mati, ar apburošu apjomu, kas noteikti lieliski papildinās katru Jūsu tēlu!

Lietošanas veids: pirms lietošanas flakonu sakratīt. Uzklāt nepieciešamu daudzumu uz mitriem vai sausiem matiem pirms ieveidošanas.

Produkta dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

 

Aqua, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil(*), Amaranthus Caudatus Seed Oil(*), Linum Usitatissimum Seed Oil(*), Pinus Sibirica Seed OilWH, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Corn Starch, Polyquaternium-4, Avena Sativa Kernel Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Arctium Lappa Root Extract(*), Pinus Pumila Needle Extract(WH), Agrostis Sibirica Extract(WH), Achillea Asiatica Extract(WH), Cetrimonium Chloride, Cocamidopropyl Betaine,Tocopherol, Retinyl Palmitate, Biotin, Folic Acid, Cyanocobalamin, Niacinamide, Pantothenic Acid, Pyridoxine, Riboflavin, Thamine, Yeast Polypeptides, Silk Amino Acids, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters(PS), Phospholipids, Sphingolipids, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine(HR), Pineamidopropyl Betaine(PS), Hydrolyzed Vegetable Protein, Cetrimonium Bromide, Benzyl Alcohol, Ethylhexyglycerin, Parfum, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Butylphenyl, Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. (*) Issued from organic agriculture (WH) Wild Harvested Siberian plants’ organic extracts (HR) Wild Altai Oblepikha oil Derivative (PS) Siberian Pine Oil Derivative

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošanas veids: pirms lietošanas flakonu sakratīt. Uzklāt nepieciešamu daudzumu uz mitriem vai sausiem matiem pirms ieveidošanas.

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
TATJANA J. country flag 2023-12-03

Pasūtīju šo produktu pirmo reizi,ļoti patika.Labi paceļ matus no saknēm,nesavelk,labi ķemmējas.

Uzrakstīt atsauksmi

Natura Siberica Oblepikha matu putas maksimālam apjomam

Natura Siberica Oblepikha matu putas maksimālam apjomam

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.