Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionieris krāsotiem matiem

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionieris krāsotiem matiem Skatīt lielāku

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionieris krāsotiem matiem

Produkta ID: 30468
 4.6/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 30468
Komentāri: 5

16,99 €

Produkta ID: 30468
 4.6/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 30468
Komentāri: 5

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, sniedz apjomu, apjomam, biezumam, mitrināšanai, barošanai, krāsas saglabāšanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atsvaidzina, stiprināšanai, pret lūšanu, pret lūšanu, tekstūras uzlabošanai, atjauno vitalitāti, mīkstināšanai, padara matus vieglāk savaldāmus, atvieglo matu ķemmēšanu, palielinošs
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem, Nedzīviem matiem, Bojātiem matiem, Retiem matiem, Novājinātiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar piparmētru ekstraktu, Ar Citronu ekstraktu, Ar melleņu ekstraktu, Ar zaļās tējas ekstraktu, Ar rauga ekstraktu, Ar apelsīnu ekstraktu, Ar ēteriskajām eļļām, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar piparmētru eļļu, Ar UV filtru, Ar Aminoskābi, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar B3 vitamīnu, Ar lecitīnu, Ar lecitīnu , Ar Biotīnu, Ar Pantenolu, Ar Niacinamīdu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar antioksidantiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Nioxin System 4 Scalp Therapy Revitalizing Conditioner matu kondicionieris atjauno ķīmisko procedūru ietekmē bojātos matus.

Ar unikālo formulu produkts ir izstrādāts, lai palīdzētu atdzīvināt retinātus, trauslus, bojātus matus no biežas krāsošanas. Nioxin 4 Conditioner matu kondicionieris efektīvi nostiprina matu iekšējo struktūru un palielina to izturību pret bojājumiem. Rezultātā šis produkts palīdz atjaunot matu veselīgu izskatu, to dabisko vitalitāti un blīvumu.

Produktam ir efektīva mitrinoša iedarbība un tas aizsargā matus no atkārtotas izžūšanas. Izmantojot šo Nioxin System 4 kondicionieri, mati kļūst dzīvīgi, veseli un vizuāli blīvāki. Produkts arī atjauno matiem elastību, maigumu un spīdumu. Tas atvieglo matu kopšanu, ieveidošanu un ķemmēšanu. Taču sastāvā esošais aktīvo vielu komplekss ne tikai stiprina matus, bet arī aizsargā krāsotu matu krāsu no izbalēšanas.

Galvenās Nioxin 4 kondicioniera īpašības:

  • efektīvi stiprina matus;
  • aizsargā pret matu lūšanu;
  • atjauno matu elastību;
  • piešķir matiem spīdumu;
  • atdzīvina galvas ādu;
  • nenoslogo matus.

Nioxin System 4 kondicionieris, kas nodrošina profesionālu efektu, mitrina, stiprina matus un palielina to izturību pret bojājumiem. Rezultātā mati mazāk lūst, izkrīt, izskatās veselīgi, biezi un blīvi.

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser matu kondicionieris ir trīspakāpju Nioxin System 4 programmas otrā daļa. Tāpēc, lai sasniegtu efektīvu rezultātu, Nioxin System 4 kondicionieri ieteicams lietot kopā ar citiem tās pašas līnijas produktiem.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no saknēm līdz galiem, pagaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

aqua, cetyl alcohol, stearamidopropyl, dimethylamine, stearyl alcohol, quatemium-18, phenoxyethanol, benzyl alcohol, cetearyl alcohol, hydroxypropyl guar, bis-aminopropyl dimethicone, glyceryl stearate, oleyl alcohol, methylparaben, propylparaben, polysorbate 60, mentha piperita oil, mentha arvensis leaf oil, menthol, edta, hydroxyethylcellulose, citric acid, propylene glycol, camellia sinensis leaf extract, cystine bis-pg-propyl silanetriol, biotin, lecithin, niacinamide, panthenol, tocopheryl acetate, foeniculum vulgare fruit extract, faex extract, acer saccharum extract, citrus limon peel extract, saccharum officinarum extract, vaccinium myrtillus leaf extract, citrus aurantium dulcis fruit extract, cl 42090, potassium sorbate, sodium benzoate

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no saknēm līdz galiem, pagaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

5 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Dmitri M. country flag 2024-03-02

Manējais nebija īpaši labi vērtējams

Vaida country flag 2023-07-29

Lielisks līdzeklis. Lietoju kopā ar Nioxin System4 šampūnu. Matu stāvoklis ir uzlabojies. Paldies.

Viktorija country flag 2020-01-29

Matu krāsa izskatās svaigāka

Rima K. country flag 2019-12-27

Ļoti patika krāsotiem matiem

  • 0 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionieris krāsotiem matiem

Nioxin System 4 Scalp Revitaliser kondicionieris krāsotiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.