Nivea Extra Strong īpaši stipras fiksācijas matu laka

Nivea Extra Strong īpaši stipras fiksācijas matu laka Skatīt lielāku

Nivea Extra Strong īpaši stipras fiksācijas matu laka

Produkta ID: 49243
Prekės ID: 49243

8,49 €

Produkta ID: 49243
Prekės ID: 49243

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Ieveidošanai/formēšanai, ilgtermiņa ietekme, sniedz apjomu, piešķir pūkainību, nodrošina elastību, nodrošina elastību, mitrināšanai, barošanai, kopj, aizsargā
Produkta tips Matu laka
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Pantenolu, Ar Vitamīniem, Ar Niacinamīdu
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Nivea Extra Strong īpaši spēcīgas fiksācijas matu laka nodrošina, ka jebkura izveidotā frizūra paliks nemainīga pat līdz 24 stundām.

Produkts atvieglo vēlamā tēla izveidi, efektīvi nostiprina matu šķipsnas un piešķir tiem apjomu. Produkta ekskluzīvā formula nelīp un nesausina matus, saglabā to maigumu un elastību, savukārt tajā esošais pantenols un niacinamīds (vitamīns B3) dziļi iesūcas matu struktūrā, nodrošina šķipsnas ar barības vielām, mitrina, aizsargā un baro tos.

Lakas pamatā ir Vitamin-Fix sistēma, kas palīdzēs ne tikai saglabāt uzticamu veidojumu, bet arī sniegs aktīvu kopšanu matiem, padarot tos mīkstākus un vadāmākus. Neskatoties uz īpaši spēcīgo fiksāciju, mati neizskatīsies salipuši un nedzīvi.

Lietošana: vienmērīgi izsmidziniet produktu 30 cm attālumā no matiem.

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacinamide, Benzophenone-4, PEG-12 Dimethicone, Aminomethyl Propanol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: vienmērīgi izsmidziniet produktu 30 cm attālumā no matiem.

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Nivea Extra Strong īpaši stipras fiksācijas matu laka

Nivea Extra Strong īpaši stipras fiksācijas matu laka

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.