Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick izsmidzināms kondicionieris

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick izsmidzināms kondicionieris Skatīt lielāku

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick izsmidzināms kondicionieris

Produkta ID: 25357
 4.9/5
Komentāri: 96
Prekės ID: 25357
Komentāri: 96

11,99 €

Produkta ID: 25357
 4.9/5
Komentāri: 96
Prekės ID: 25357
Komentāri: 96

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml., 400 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, kopj, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, padara apjomīgāku, nodrošina elastību, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, padara matus vieglāk savaldāmus, novērš matu elektrizēšanos, nepadara smagnējus, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, aizsardzībai pret sauli/karstumu
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Trausliem matiem, Augstas porainības matiem , Vidēji porainiem matiem , Cirtainiem matiem, Viļņainiem matiem, Nepaklausīgiem matiem, Raupjiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Pantenolu, Ar Glicerīnu, Ar glicerīnu, Ar Aminoskābi, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar vērtīgu kompleksu, Bez Parabēniem, Bez konservantiem, Bez Silikona, Bez Sulfātiem, Bez Ftalātiem, Bez minerāleļļas, Bez sintētiskām krāsvielām, Piemērots vegāniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Schwarzkopf Professional Bonacure Moisture Kick mitrinošā līnija ir paredzēta tiem, kam ir sausi, trausli, sprogaini vai nepaklausīgi mati. Rezultātā tā produkti intensīvi kopj matus un sniedz mitrinātu matu sajūtu, kas ilgst līdz 48 stundām. Tas ļauj atkal baudīt veselīgus, elastīgus un spīdīgus matus.

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick matu kondicioniera sprejs palīdz efektīvi mitrināt matus un atjaunot to dabisko skaistumu.

Produkts ar vieglu tekstūru ļauj pareizi kopt sausus, trauslus vai trauslus matus, tos nenosverot. Pateicoties izcilajam mitrinošajam efektam, Schwarzkopf Moisture Kick kondicionieris palīdz kontrolēt pat viļņainus vai cirtainus matus. Tas ir līdzeklis, kas samazina matu pūkainību un palīdz atjaunot to dabisko gludumu.

Produkts ir papildināts ar īpašu aktīvo vielu kompleksu, kas intensīvi mitrina un baro matus. Schwarzkopf Moisture Kick izsmidzināmā kondicioniera formula ar pantenolu ne tikai nodrošina intensīvu mitrināšanu, bet arī nofiksē mitrumu matu iekšienē. Tas palīdz atjaunot matu veselīgu spīdumu, elastību un gludumu. Sastāvā esošais glicerīns arī mitrina matus un piešķir tiem viegluma sajūtu. Savukārt, īpašā Cell Equalizer tehnoloģija atvieglo matu kopšanu, piešķir tiem kuplumu un burvīgu spīdumu.

Galvenās Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick kondicioniera spreja īpašības:

  • nodrošina optimālu matu mitruma līdzsvaru;
  • aizsargā matus no izžūšanas;
  • atjauno matu veselīgu spīdumu;
  • atjauno matu dzīvīgu izskatu;
  • palīdz vieglāk pārvaldīt matus;
  • aizsargā matus no karstuma bojājumiem;
  • nenoslogo matus.

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick matu kondicionieris - sprejs kopj un intensīvi mitrina matus. Rezultātā produkts ir paredzēts ikvienam, kurš vēlas baudīt mīkstus, stiprus un koši spīdīgus matus. Produkta tīrā formula nodrošina pilnīgu komfortu un liek justies pārliecinātam.

Lai iegūtu maksimālu rezultātu, Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick kondicionieris ir jāizmanto kopā ar citiem šīs līnijas produktiem.

Bez parabēniem. Bez sulfātiem. Bez ftalātiem. Bez silikoniem. Bez minerāleļļām. Bez mākslīgām krāsvielām.

Piemērots vegāniem.

Kā lietot: pirms lietošanas labi sakratiet. Izsmidziniet uz ar šampūnu iztīrītiem un ar dvieli nosusinātiem matiem visā to garumā. Neskalot. Veidojiet kā parasti.

Aqua (Water, Eau), Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Panthenol, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Serine, Threonine, Arginine HCl, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cetyl Ethylhexanoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Linalool, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: pirms lietošanas labi sakratiet. Izsmidziniet uz ar šampūnu iztīrītiem un ar dvieli nosusinātiem matiem visā to garumā. Neskalot. Veidojiet kā parasti.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

96 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Aleksandra A. country flag 2023-06-08

Lokaino matu īpašniecēm šis kondicionieris ir atradums!

Anna country flag 2022-12-26

Lietoju neilgi, bet pagaidām viss apmierina. Smarža patīkama, meitai gari mati un viegli izķēmmējas pēc šī kondicioniera. Pati cīnos ar sausiem matiem.

Ilze country flag 2022-04-12

Labs produkts. Atbilst aprakstam.
Ļoti ātra piegāde.

Laima B. country flag 2022-03-09

Šo ieteica friziere un esmu tiešām apmierināta- var lietot kaut trīsreiz dienā, lai gan man pietiek ar vienu un mani sausie mati tiek mitrināti. Rezultāts- veselīgi mati.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick izsmidzināms kondicionieris

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick izsmidzināms kondicionieris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.