Schwarzkopf Taft Perfect Flex spēcīgas fiksācijas matu laka

Schwarzkopf Taft Perfect Flex spēcīgas fiksācijas matu laka Skatīt lielāku

Schwarzkopf Taft Perfect Flex spēcīgas fiksācijas matu laka

Produkta ID: 54540
Prekės ID: 54540

7,49 €

Produkta ID: 54540
Prekės ID: 54540

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Ieveidošanai/formēšanai, noturīga, ilgtermiņa ietekme, nepadara smagnējus, neatstāj pēdas , nodrošina elastību, aizsardzībai pret sauli, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, novērš sausuma sajūtu
Produkta tips Matu laka
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Elastīnu, Ar vērtīgu kompleksu
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Schwarzkopf Taft Perfect Flex ir īpaši spēcīgas fiksācijas matu laka, kas nenoslogo matus, nesalipina tos un droši fiksē frizūru līdz pat 24 stundām. Turklāt to var viegli izķemmēt no matiem, pēc nepieciešamības.

Pateicoties Taft Perfect Flex formulai ar šķidro elastīnu, jūs izveidosiet perfekti elastīgu frizūru, kuru varēsiet pilnībā kontrolēt visas dienas garumā. Matu laka ar īpaši spēcīgu fiksāciju, aizsargā matus no izžūšanas, un, pateicoties tās unikālajai formulai, stiprina un aizsargā pret UV stariem.

Elastīgums ir tikums ne tikai jūsu pieejā dzīvei, bet arī jūsu personīgajā stilā un skaistumā. Galu galā neviens nevēlas izskatīties tieši vienādi dienu no dienas! Tāpēc šis produkts palīdz jūsu matiem palikt tikpat elastīgiem kā jūs. Aizsargā matus no izžūšanas, nenoslogojot tos un neradot ķiveres efektu.

Lietošana: izsmidziniet laku no 25-30 cm. attāluma uz ieveidotās frizūras un ļaujiet nožūt.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Dimethyl Ether, Alcohol denat., Aqua, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum, Niacinamide, Panthenol, Isopropyl Myristate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Phenoxy ethanol, Hydrolyzed Elastin

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izsmidziniet laku no 25-30 cm. attāluma uz ieveidotās frizūras un ļaujiet nožūt.

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Schwarzkopf Taft Perfect Flex spēcīgas fiksācijas matu laka

Schwarzkopf Taft Perfect Flex spēcīgas fiksācijas matu laka

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.