SELECTIVE ON CARE THERAPY Smooth Beauty Milk intensīvs matu pieniņš 250 ml.

SELECTIVE ON CARE THERAPY Smooth Beauty Milk intensīvs matu pieniņš 250 ml. Skatīt lielāku

SELECTIVE ON CARE THERAPY Smooth Beauty Milk intensīvs matu pieniņš 250 ml.

Produkta ID: 43232
 5/5
Komentāri: 27
Prekės ID: 43232
Komentāri: 27

14,99 €

Produkta ID: 43232
 5/5
Komentāri: 27
Prekės ID: 43232
Komentāri: 27

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsardzībai pret sauli, aizsardzībai pret sauli/karstumu, atjaunošanai/barošanai, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, iztaisnošanai, novērš sausuma sajūtu, mitrināšanai, barošanai, stiprināšanai, izlīdzinošs, nogludina, padara matus vieglāk savaldāmus, atvieglo matu ķemmēšanu, atjauno vitalitāti, mīkstinošs, pret lūšanu, pret lūšanu, nodrošina elastību, nodrošina elastību, mīkstināšanai, novērš matu elektrizēšanos
Produkta tips Pieniņš, Matu kopšanas produkti, Losjons matiem
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Raupjiem, Nepaklausīgiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar avokado sviestu, Ar avokado eļlu, Ar kokosriekstu eļļu, Ar Babassu eļļu, Ar kokosriekstu sviestu, Ar kokosriekstu ūdeni, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar antioksidantiem, Ar UV filtru, Aizsardzība no karstuma veidošanas laikā

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Selective Professional On Care Smooth Beauty Milk pieniņš piešķir matiem intensīvu barojošu efektu un atjauno to dabisko gludumu.

Produkta rūpīgi pārdomātā formula stiprina matus un atjauno to veselīgu izskatu. Rezultātā produkts efektīvi atdzīvina pat nepaklausīgas cirtas, kas zaudējušas savu vitalitāti. Selective On Care Beauty Milk sastāvā esošās aktīvās vielas baro matus no iekšpuses. Rezultātā palielinās matu izturība pret bojājumiem, tie kļūst gludi, mīksti un tiem ir veselīgs spīdums.

Produkta sastāvs ir papildināts ar īpaši atlasītām augu eļļām, kas intensīvi mitrina, baro un atjauno matus. On Care Smooth Beauty Milk matu pieniņa sastāvā esošā avokado eļļa aizsargā matu jaunību un apburošo matu spīdumu. Šis augu komponents iesūcas dziļi matos un nodrošina intensīvu barojošu efektu. Rezultātā mati kļūst elastīgi, mīksti, aug veseli un dzīvības pilni. Kokosriekstu eļļa, kas ir bagāta ar aminoskābēm, antioksidantiem un citiem aktīviem komponentiem, atjauno matu dabisko skaistumu. Ar to bagātinātais Selective On Care Therapy pieniņš atdzīvina matus un palīdz aizsargāt matu galus no šķelšanās.

Galvenās produkta īpašības:

  • nodrošina matus ar barības vielām;
  • mīkstina un izlīdzina matu virsmu;
  • nodrošina matiem spoguļam līdzīgu spīdumu;
  • atvieglo matu kopšanu;
  • pieradina nepaklausīgās cirtas;
  • atvieglo matu ķemmēšanu;
  • atjauno matu dzīvīgu izskatu;
  • aizsargā pret karstumu un UV stariem.

Selective Professional On Care Smooth pieniņš ļauj baudīt mīkstus, koptus un spīdīgus matus. Tas ir līdzeklis, kas aizver kutikulas zvīņas, tāpēc mati vienmēr izskatās veseli un dzīvības pilni.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu tīros, ar dvieli nosusinātos matos. Izmantojiet ķemmi vai rokas, lai vienmērīgi sadalītu produktu visā matu garumā un ieveidojiet kā parasti. Nav nepieciešams skalot.

Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Dimethiconol, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Polyquaternium-37, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Persea Gratissima Oil/ Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cocos Nucifera Fruit Juice/Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Parfum/ Fragrance, Cocos Nucifera Oil/ Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Copaifera Officinalis Resin/ Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin, Nigella Sativa Seed Extract, Cocos Nucifera Water/ Cocos Nucifera (Coconut) Water, Hydroxypropyl Guar, Behentrimonium Chloride, Laureth-23, Ppg-1 Trideceth-6, Amodimethicone, Laureth-3, Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trideceth-12, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Sodium Stearoyl Lactylate, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Citronellol, Citral, Methylparaben, Tocopherol, Polyglyceryl-10 Dioleate, Polyglyceryl-10 Oleate, Glyceryl Undecylenate, Phospholipids, Ethylparaben, Phenoxyethanol, Propanediol, Propylparaben.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu tīros, ar dvieli nosusinātos matos. Izmantojiet ķemmi vai rokas, lai vienmērīgi sadalītu produktu visā matu garumā un ieveidojiet kā parasti. Nav nepieciešams skalot.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Pieniņš
Matu kopšanas produkti

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

27 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Jelena country flag 2022-09-13

Очень довольна продуктом! И очень быстро выполнен заказ!

Julija country flag 2024-02-06

Brīnišķīgs produkts. Mati pēc lietošanas jūtas zīdaini.

Iveta country flag 2023-12-11

Esmu ļoti apmierināta ar šo pieniņu! Mati ir ārkārtīgi mīksti🥰

Vilma country flag 2023-12-07

Pēc uzklāšanas un žāvēšanas mati palika mīksti un gludi.Šķiet, ka no galvas nokrita "akmens". L.labs produkts.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

SELECTIVE ON CARE THERAPY Smooth Beauty Milk intensīvs matu pieniņš 250 ml.

SELECTIVE ON CARE THERAPY Smooth Beauty Milk intensīvs matu pieniņš 250 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.