Stapiz Sleek Line Repair atjaunojoša maska

Stapiz Sleek Line Repair atjaunojoša maska Skatīt lielāku

Stapiz Sleek Line Repair atjaunojoša maska

Produkta ID: 11769
 4.8/5
Komentāri: 44
Prekės ID: 11769
Komentāri: 44

5,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama

Produkta ID: 11769
 4.8/5
Komentāri: 44
Prekės ID: 11769
Komentāri: 44

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 250 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, mitrināšanai, barošanai, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, padara matus vieglāk savaldāmus, atsvaidzinošs, atsvaidzina, apkaro novecošanās pazīmes, atvieglo matu ķemmēšanu, novērš sausuma sajūtu, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, balansē, novērš matu elektrizēšanos
Produkta tips Maska, Matu maska
Matu stāvoklis/tips Nedzīviem matiem, Bojātiem matiem, Sausiem matiem, Krāsotiem matiem, Nepaklausīgiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Vērtīgām eļļām, Ar vērtīgo sulu, Ar augu eļļām, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar zīdu, Ar zīda proteīnu, Ar olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar Glicerīnu, Ar Keramīdiem, Ar lecitīnu, Ar lecitīnu , Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar koenzīmu Q10, Ar fermentiem , Ar enzīmiem, Ar saulespuķu eļļu, Ar rīcineļļu, Ar olīvu eļļu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar antioksidantiem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Stapiz Sleek Line Repair produktu līnija ir izstrādāta, lai palīdzētu atdzīvināt un stiprināt sausus, bojātus un blāvus matus.

Stapiz Sleek Line Repair matu maska ​​atjauno optimālu uzturvielu un mitruma līdzsvaru, tādējādi nodrošinot rūpīgu matu kopšanu.

Produkta formula, kas papildināta ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, efektīvi mīkstina matus, piešķir tiem gludumu un elastību. Sleek Line Repair maskas sastāvā esošajiem zīda proteīniem ir intensīva atjaunojoša iedarbība un tie palielina matu izturību pret bojājumiem. Rezultātā pat sausi vai stipri bojāti mati ir nostiprināti, mīksti, spīdīgi un viegli kopjami.

Produkts ir arī bagāts ar augu ekstraktiem un vērtīgām eļļām, kas palīdz uzlabot matu stāvokli. Olīvu, saulespuķu un rīcineļļa kondicionē un baro sausus matus. Rezultātā tiek nostiprināta matu aizsargbarjera, mati kļūst gludāki un paklausīgāki. Keramīdi, lecitīns, vērtīgās augļu sulas un citi komponenti produkta formulā stiprina, mitrina un atsvaidzina matus. Sleek Line Repair maska ​​ir papildināta arī ar koenzīmu Q10 un E vitamīnu, kas aizsargā matus no priekšlaicīgas novecošanas.

Šī Stapiz Sleek Line Repair maska ​​ir izstrādāta, domājot par sausiem, ķīmiski vai citādi bojātiem matiem. Rezultātā produkts apgādā matus ar nepieciešamajām barības vielām, piešķir tiem spēku, elastību un gludumu.

Sleek Line Repair maska - ​​ir produkts, kas palīdz rūpēties par matiem, kuriem nepieciešama uzmanība.

Produkts var būt bez dozatora sūkņa.

Lietošana: uzklājiet masku mitros, ar šampūnu iztīrītos matos un atstājiet 10 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Helianthus Annuss Seed Oil, Isopropyl Alcohol, Dimethicone, Dimethiconol, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Ubiquinone, Ceramide NG, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus Communis Fruit Oil, Lecithin, Caprylic / Capric Triglyceride, Diisopropyl Adipate, Alcohol, Butylene Glycol, Malic Acid, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Actinidia Chinensis Fruit Juice, Citrus Aurantium Dulcis Juice, Citrus Paradisi Juice, Pyrus Malus Juice, Trideceth-9, Propylene Glycol, Phenoyxethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet masku mitros, ar šampūnu iztīrītos matos un atstājiet 10 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

44 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Ilze P. country flag 2024-02-19

Pasūtu atkartoti, laba matu maska

Ilze P. country flag 2024-01-14

Laba matu maska, mati paliek gludi, labākā par dārgajām matu maskām

Anna country flag 2022-08-09

Маска супер.
Быстрая доставка

Linda K. country flag 2022-06-15

Super

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Stapiz Sleek Line Repair atjaunojoša maska

Stapiz Sleek Line Repair atjaunojoša maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.