Sulsena 1% pretblaugznu pasta

Sulsena 1% pretblaugznu pasta Skatīt lielāku

Sulsena 1% pretblaugznu pasta

Produkta ID: 44963
 5/5
Komentāri: 31
Prekės ID: 44963
Komentāri: 31

5,99 €

Produkta ID: 44963
 5/5
Komentāri: 31
Prekės ID: 44963
Komentāri: 31

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 75 ml.
Koncentrācija 1 %
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pret blaugznām, regulē sebuma sekrēciju, samazina niezi, novērš sausuma sajūtu, kopj, aizsargā, uztur ādu veselīgu, detoksikācijas līdzeklis, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atsvaidzina, tonē, atjauno vitalitāti
Produkta tips Pasta
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Galvas ādai
Īpašības Ar Glicerīnu, Ar selēna disulfīdu, Ar Antibakteriāliem Komponentiem, Ar antibakteriāliem komponentiem, Fungicīds

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Profilakse - viens no būtiskiem faktoriem, kas palīdz novērst blaugznas un ar to parādīšanos saistītās sekas. Sulsena pasta izceļas ar to, ka tā ne tikai aizsargā galvas ādu no blaugznām, bet arī nodrošina efektīvu ādas un matu kopšanu.

Produkts, kas papildināts ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, novērš blaugznas vai seborejas dermatītu. Sulsena pastas galvenā aktīvā sastāvdaļa ir selēna disulfīds, kas veido 1% no produkta sastāva. Tas rada nelabvēlīgu vidi Pityrosporum ovale sēnītes parādīšanās. Tādā veidā līdzeklis novērš ne tikai vizuāli redzamas problēmas, bet arī galveno blaugznu cēloni.

Sulsena 1% pretblaugznu pasta tonizē, atsvaidzina un aizsargā matu saknes no toksīnu negatīvās ietekmes, kas var bojāt vai novājināt matus. Pasta, kurā bez selēna disulfīda ir arī citas aktīvās vielas, rūpējas par optimālu ādas un matu stāvokli, tāpēc tie izskatās dabiski dzīvīgi un veselīgi.

Sulsena pasta aizsargā galvas ādu no lobīšanās un ar to saistītiem simptomiem, piemēram, palielinātas sebuma ražošanas vai niezes. Regulāra pastas lietošana novērš ādas lobīšanos vai ārējās vides izraisītu matu vājināšanos. Tas ļauj baudīt veselīgu un spīdīgu matu izskatu un optimālu galvas ādas stāvokli.

Lai iegūtu labākos rezultātus, pastu ieteicams lietot kopā ar Sulsena pretblaugznu šampūnu.

Pastai nav zināmu blakusparādību, tāpēc to var lietot bez īpašiem ierobežojumiem. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība vai paaugstināta jutība pret kādu sastāvdaļu. Produkts nav paredzēts ārstēšanai. Lai ārstētu blaugznas, izmantojiet Sulsena 2% pastu ar lielāku selēna disulfīda koncentrāciju.

Kā lietot: uzklājiet nedaudz pastas galvas ādā pie matu saknēm un iemasējiet to ar apļveida kustībām. Atstājiet iedarboties 10-15 minūtes, pēc tam nomazgājiet ar siltu tekošu ūdeni.

Aqua, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Ceteareth Sulfate, Glycerin, Potassium Ceteareth Phosphate, Selenium Sulfide, Parfum, Cinnamic Alcohol, DMDM Hydantoin, Citric Acid.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: uzklājiet nedaudz pastas galvas ādā pie matu saknēm un iemasējiet to ar apļveida kustībām. Atstājiet iedarboties 10-15 minūtes, pēc tam nomazgājiet ar siltu tekošu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Pasta

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

31 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Margarita country flag 2023-01-24

Liels paldies. Prece ļoti ātri tika nogādāta pie pircēja. Vis ļoti labi!

Andris V. country flag 2022-10-19

Ļoti labs produkts kas palīdz jau ar 1 reizi.Lietoju jau vairākus gadus.Iesaku.

Laura country flag 2022-03-16

Efektīgs līdzeklis, kas palīdz uzreiz.
Arī piegāde ir ātra un ērta.

Daina country flag 2022-03-14

Ļoti labs produkts.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Sulsena 1% pretblaugznu pasta

Sulsena 1% pretblaugznu pasta

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.