Tigi Bed Head Colour Goddess Oil Infused kondicionieris

Tigi Bed Head Colour Goddess Oil Infused kondicionieris Skatīt lielāku

Tigi Bed Head Colour Goddess Oil Infused kondicionieris

Produkta ID: 30365
Prekės ID: 30365

11,99 €

Produkta ID: 30365
Prekės ID: 30365

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml., 750 ml., 400 ml., 600 ml., 970 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Barošanai, atjaunošanai/barošanai, mitrināšanai, mirdzumam, krāsas saglabāšanai, izlīdzinošs
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem
Matu krāsa Tumšiem, Rudiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar kokosriekstu eļļu, Ar Pantenolu, Ar Keratīnu, Ar mandeļu eļļu, Ar vērtīgu kompleksu, Ar antioksidantiem, Ar Vitamīniem, Ar kakao sviestu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ir daudz vienkāršāun saudzīgāmatiem parūpēties par ilgstošmatu krāsas toņa saglabāšanu, nekā piebēgt pie atkārtotas matu krāsošanas, kad matu tonis vairs neapmierina ar savu piesātinājumu. Parūpējieties par saviem krāsotiem matiem ar Tigi Bed Head Colour Goddess Oil Infused matu kondicionieri. Tas ir ideāli piemērots brūno un tumšo matu īpašniecēm, dziļi iekļūstot matu struktūrā, sastāvā esošie komponenti pārklās matus ar aizsargkārtu. Nepakļāvīgi mati, ar tendenci uz pūkošanos kļūst neticami elastīgi un gludi, viegli ieveidojami un ķemmējami. Kā arī Tigi Bed Head Colour Goddess Oil Infused sniedz matiem termoaizsardzību, ļaujot Jums droši rīkoties ar matu fēnu.

Lietošanas veids: pēc Colour Godess matu  mazgāšanas, nosusinātiem ar dvieli matiem uzklāt kondicionieri un atstāt iedarboties uz 1-3 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

WATER (AQUA/EAU), CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINÉRALE), STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, FRAGRANCE (PARFUM), BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROLYZED KERATIN, LACTIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, DIPROPYLENE GLYCOL, POLYURETHANE-39, SODIUM BENZOATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, AMODIMETHICONE, POTASSIUM CHLORIDE, PEG-45M, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, PEG-7 PROPYLHEPTYL ETHER, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, PANTHENOL, SILICA, PHENYLPROPANOL, PROPANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, MAGNESIUM CARBONATE, BLUE 1 (CI 42090), RED 33 (CI 17200), YELLOW 5 (CI 19140), YELLOW 6 (CI 15985).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošanas veids: pēc Colour Godess matu  mazgāšanas, nosusinātiem ar dvieli matiem uzklāt kondicionieri un atstāt iedarboties uz 1-3 minūtēm. Rūpīgi noskalot.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Tigi Bed Head Colour Goddess Oil Infused kondicionieris

Tigi Bed Head Colour Goddess Oil Infused kondicionieris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.