Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krēms cirtu un sprogu izcelšanai 150 ml

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krēms cirtu un sprogu izcelšanai 150 ml Skatīt lielāku

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krēms cirtu un sprogu izcelšanai 150 ml

Produkta ID: 11707
 4.8/5
Komentāri: 54
Prekės ID: 11707
Komentāri: 54

11,99 €

Produkta ID: 11707
 4.8/5
Komentāri: 54
Prekės ID: 11707
Komentāri: 54

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 150 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Ieveidošanai/formēšanai, tekstūras uzlabošanai, atdalīšanai, mitrināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsargā matu galus no šķelšanās, nogludina, izlīdzinošs, noturīga, nepadara smagnējus, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, kopj, mirdzumam, nodrošina elastību, nodrošina elastību
Produkta tips Krēms, Matu krēms, Produkti ilgviļņiem
Matu stāvoklis/tips Cirtainiem matiem, Viļņainiem matiem, Nepaklausīgiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Jojoba eļļu, Ar jojobu , Ar Pantenolu, Ar Glicerīnu, Ar Vitamīniem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Polimēriem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Tigi Catwalk Curls Rock Amplifier matu krēms pieradina cirtainus vai viļņainus matus un izceļ to dabisko tekstūru.

Produkts ar optimālu fiksāciju ļauj kontrolēt nepaklausīgas un grūti kontrolējamas cirtas. Īpašā formula ar polimēriem fiksē matus un nostiprina izveidoto stilu. Rezultātā Curls Rock Amplifier krēms, kas tiek uzklāts uz mitriem matiem, pieradina un nosaka katru šķipsnu. Tas izceļ cirtainu un viļņainu matu formu un tekstūru un atklāj to dabisko skaistumu.

Produkts ir papildināts ar aktīvo vielu kompleksu, kas mitrina un kondicionē matus. Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier matu krēma vērtīgie ekstrakti uzlabo matu tekstūru un nodrošina veselīgu izskatu. Produkts ir papildināts arī ar jojobas eļļu, kas palīdz novērst matu sausumu, lūšanu vai šķelšanos. Tādi komponenti kā glicerīns un pantenols nodrošina arī mitrinošu efektu. Rezultātā Tigi Curls Rock Amplifier matu krēms palīdz rūpēties par cirtu maigumu, gludumu un spīdumu.

Produkts aizsargā matus no mitruma un citu vides faktoru negatīvās ietekmes, tādējādi nodrošinot ilgstošu rezultātu. Catwalk Curls Rock Amplifier krēma vieglā tekstūra palīdz novērst matu taukainu vai nosvērtu sajūtu.

Papildināts ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, produkts baro cirtas, piešķir tām veselīgu spīdumu un vitalitāti. Efektīva matu fiksācija nodrošina, ka produkta lietošana ir vienkārša, droša un efektīva pat mājās.

Catwalk Curls Rock Amplifier matu krēms precīzi nosaka cirtas, tāpēc to izskats paliek nemainīgs visas dienas garumā.

Lietošana: izklājiet nelielu produkta daudzumu uz ar dvieli nosusinātiem matiem. Virzoties no saknēm līdz galiem, ar pirkstiem pagrieziet katru šķipsnu, lai akcentētu cirtas.

Water (Aqua/Eau), Polyquaternium-37, Cyclopentasiloxane, VP/DMAPA Acrylates Copolymer, Polyquaternium-11, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Polysorbate-60, C12-15 Alkyl Benzoate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, PPG-1 Trideceth-6, Disodium EDTA, Alcohol Denat., VP/Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer, Panthenol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Chitosan, Bacopa Monniera Extract, Glycerin, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 Laurate, Sorbitan Oleate, Benzalkonium Chloride, PEG-4, Citric Acid, Tocopherol, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izklājiet nelielu produkta daudzumu uz ar dvieli nosusinātiem matiem. Virzoties no saknēm līdz galiem, ar pirkstiem pagrieziet katru šķipsnu, lai akcentētu cirtas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

54 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Lana L. country flag 2022-04-13

Lielisks produkts un ļoti laba cena

Diana country flag 2022-03-07

Šo lietoju jau ļoti sen, neesmu atradusi alternatīvas, kas būtu tik pat labas. Pie tam pudeli var lietot vairākus gadus.

Inga R. country flag 2022-01-12

Es teiktu- stipras fiksācijas krēms. Ja ieliek par daudz, mati paliek cietās lokās. Produkts, ļoti noturīgs, mati saglabā savas cirts 3dienas( no rīta tik nedaudz samitrinot un uzfrišinot)

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Linda B. country flag 2021-09-05

Vislabākais krēms loku veidošanai. Man parasti lokas netīras, bet, lietojot šo krēmu, to noturība ir visas dienas garumā un vēl pat nākamajā dienā ir saglabājušās vieglas lokas. Tikai ir jābūt uzmanīgiem, jo nevar pārdozēt šo produktu. Ir nepieciešams tikai viena doza, savādāk jūsu mati izskatīsies taukaini. Un vēl- produkts pietiek ļoti ilgam laikam. Pat nevarēju sagaidīt, kad būšu izlietojusi😁
Noteikti iesaku!

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krēms cirtu un sprogu izcelšanai 150 ml

Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier krēms cirtu un sprogu izcelšanai 150 ml

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.