Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity eļļa viegli porainiem matiem

Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity eļļa viegli porainiem matiem Skatīt lielāku

Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity eļļa viegli porainiem matiem

Produkta ID: 46363
Prekės ID: 46363

6,99 €

Produkta ID: 46363
Prekės ID: 46363

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 100 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Apjomam, sniedz apjomu, mirdzumam, nodrošina elastību, mitrināšanai, regulē sebuma sekrēciju, tvirtumu piešķirošs, barošanai, nogludina, aizsargā, atsvaidzina, augšanas veicināšanai, atvieglo matu ķemmēšanu, padara matus vieglāk savaldāmus
Produkta tips Eļļa
Matu stāvoklis/tips Taukainiem matiem, Nepaklausīgiem matiem, Zemas porainības matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Aizsardzība no karstuma veidošanas laikā, Ar kokosriekstu eļļu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar kakao sviestu, Ar Šī sviestu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Vai vēlaties ilgstoši uzturēt savus zemas porainības matus labā stāvoklī? Optimālas matu kopšanas trūkums jebkurā brīdī var izjaukt to ūdens-lipīdu līdzsvaru, sabojāt to struktūru un palielināt porainību. Matu eļļa ar zemu porainību ir pirmais solis pareizai kopšanai. Rūpīgi atlasīto eļļu sastāvs liks matiem iegūt apjomu, padarīs tos elastīgus un spīdīgus! Matu eļļa ar zemu porainību nodrošina pienācīgu kopšanu, nepārslogojot matus.

Matus ar zemu porainību bieži ir problemātiski ieveidot. Pateicoties Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity eļļai, iepriekš nepatīkamie, ātri taukainie un smagie mati kļūs viegli ieveidojami un iegūst apjomu. Kokosriekstu, baobaba un saulespuķu eļļu kombinācija ar kakao un šī sviestu parūpēsies par jūsu matiem un nodrošinās tos ar dziļu barošanu. Kokosriekstu eļļa novērš matu kutikulas novirzes, baobaba eļļa mitrina un izlīdzina, saulespuķu eļļa novērš matu galu šķelšanos, šī sviests baro un novērš izžūšanu, bet kakao sviests atdzīvina un piešķir matiem spīdumu.

Tas viss papildus atjauno galvas ādas dabisko līdzsvaru un stimulē matu augšanu. Regulāri lietojot, jūs varat baudīt skaistus matus un ilgāk saglabāt tos labā stāvoklī.

Lietošana:

eļļa jāuzklāj uz sausiem vai mitriem matiem un jāatstāj vairākas stundas. Dažus pilienus var uzklāt arī tieši uz galvas ādas (iemasējot) Pēc eļļas uzklāšanas izmazgājiet matus ar šampūnu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Parfum.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: eļļa jāuzklāj uz sausiem vai mitriem matiem un jāatstāj vairākas stundas. Dažus pilienus var uzklāt arī tieši uz galvas ādas (iemasējot) Pēc eļļas uzklāšanas izmazgājiet matus ar šampūnu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Eļļa

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity eļļa viegli porainiem matiem

Trust My Sister Hot Oil Treatment Low Porosity eļļa viegli porainiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.