Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich barojoša maska

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich barojoša maska Skatīt lielāku

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich barojoša maska

Produkta ID: 30359
 5/5
Komentāri: 27
Prekės ID: 30359
Komentāri: 27

3,99 €

Produkta ID: 30359
 5/5
Komentāri: 27
Prekės ID: 30359
Komentāri: 27

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml., 150 ml., 500 ml., 15 ml., 75 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, mitrināšanai, barošanai, atjauno vitalitāti, atjaunošanai/barošanai
Produkta tips Maska
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Bojātiem matiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vitamīniem, Ar antioksidantiem, Ar Pantenolu, Ar godži ogām, Ar vitamīnu E , Ar peptīdiem, Ar vērtīgām skābēm

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Wella Professionals Invigo - uzmundrinoši profesionāli matu kopšanas līdzekļi patīkamām un efektīvām matu kopšanas procedūrām salonā vai mājās. Uzlabotu tehnoloģiju un inovatīvu sastāvdaļu kombinācija – Jūsu matu skaistumam.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich matu kopšanas līnija ir paredzēta sausiem un bojātiem matiem. Aukstums, karstums, mitrums, piesārņojums, matu veidošanas ierīces, krāsošana, ķīmiskā apstrāde ļoti ietekmē matu skaistumu. Šo faktoru ietekmē mati un bieži vien to kombinācijas zaudē mitrumu, trūkst barības vielu, kļūst poraināki. Tāpēc tie kļūst sausi un zaudē savu vitalitāti. Wella Professionals ir izstrādājis matu produktus matiem, kuriem nepieciešama papildu barošana un mitrināšana. Nutri-Enrich matu kopšanas līdzekļi, kas bagātina matu struktūru ar oleīnskābi, pantenolu un E vitamīnu, intensīvi baro un mitrina sausus un nolietotus matus. Aizsargā laukus no vides agresoru radītajiem bojājumiem. Tā ir tūlītēja palīdzība matiem, kuriem nepieciešama efektīva palīdzība un ātrs efekts. Izmantojot šīs līnijas produktus, Jūsu sausie un bojātie mati atkal būs dzīvi un veseli!

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich maska ​​ar Nutri-Enrich-Blend kompleksu dziļi baro sausus un bojātus matus. Sastāvā esošais oleīns un pantenols acumirklī baro un mitrina matus, savukārt E vitamīns palīdz aizsargāt pret ārējo faktoru radītiem bojājumiem. Godži ogu ekstrakts ar vitamīniem, minerālvielām un peptīdiem atjauno zaudēto matu vitalitāti.

Lietošana: uzklājiet masku uz mitriem, ar šampūnu iztīrītiem matiem un atstājiet 3-5 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Aqua/water/eau, stearyl alcohol, behentrimonium chloride, cetyl alcohol, bis-aminopropyl dimethicone, panthenol, isopropyl alcohol, benzyl alcohol, phenoxyethanol, fragrance/parfum, methylparaben, tocopheryl acetate, glycerin, propylparaben, disodium edta, oleic acid, limonene, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, lycium barbarum fruit extract, citric acid, sodium benzoate, lactic acid, potassium sorbate

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet masku uz mitriem, ar šampūnu iztīrītiem matiem un atstājiet 3-5 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

27 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Elita K. country flag 2024-03-05

Покупаю эту маску по рекомендации своего колориста. После использования маски волосы становятся гладкими, приятными на ощупь, легко расчёсываются. Волосы выглядят напитанными, блестящими. Подойдёт как для окрашенных, так и для натуральных волос. Расход экономный. Мне на мою длину волос до плеч, продукта, размером 150 мл, хватает на год.

Dana M. country flag 2023-02-15

Ļoti patīkama smarža. Mati ievērojami kļuvuši mitrinātāki.

Santa V. country flag 2021-07-15

Ļoti laba matu maska. Pērku jau trešo reizi, pietiek ilgam laikam, mitrina un baro matus. Iesaku!!

Maya D. country flag 2021-06-25

Ļoti laba, pērku atkārtoti

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich barojoša maska

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich barojoša maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.