Wella Professionals SP Balance Scalp serums pret matu izkrišanu 100 ml.

Wella Professionals SP Balance Scalp serums pret matu izkrišanu 100 ml. Skatīt lielāku

Wella Professionals SP Balance Scalp serums pret matu izkrišanu 100 ml.

Produkta ID: 15053
 5/5
Komentāri: 29
Prekės ID: 15053
Komentāri: 29

14,99 €

Produkta ID: 15053
 5/5
Komentāri: 29
Prekės ID: 15053
Komentāri: 29

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atsvaidzinošs, pret matu izkrišanu, stiprina matu folikulus, uzlabo asins piegādi matu saknēm, uzlabo asinsriti, ārstniecisks, atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, barošanai, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, piešķir veselīgu spīdumu, kopj, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, nogludina, izlīdzinošs, atjauno vitalitāti, apkaro novecošanās pazīmes
Produkta tips Serums
Matu stāvoklis/tips Retinātiem, Retiem matiem, Novājinātiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgām skābēm, Ar Kofeīnu, Ar Biotīnu, Ar mentolu, Ar Vitamīniem, Ar Pantenolu, Par A vitamīnu, Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar glikozi, Ar Pienskābi, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar antioksidantiem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Wella SP Balance Scalp Energy Serum serumam ir stiprinošs un barojošs efekts, tāpēc tas efektīvi samazina matu izkrišanu.

Produkta patentētā formula palīdz rūpēties par vājiem matiem, kuriem ir tendence izkrišanu un izdilšanu. Produkta sastāvā esošās aktīvās vielas atjauno matu veselīgu stāvokli, palīdz tos nostiprināt un atdzīvināt. Wella SP Balance Scalp serums ir papildināts ar kofeīnu, kas stimulē matu augšanas procesus, atjauno matu dabisko mīkstumu un spīdumu. Mentols aktivizē ādas mikrocirkulāciju, savukārt biotīns palīdz stiprināt matu struktūru un nodrošina veselīgu matu stāvokli. Šis SP Balance Scalp Energy Serum seruma sastāvdaļu komplekss rūpējas par veselīgu, spēcīgu un dinamisku matu augšanu.

Tāpat produkts ir papildināts ar vielām, kas efektīvi baro un mitrina matus. Sastāvā esošais pantenols aizsargā mitrumu matu iekšpusē, tādējādi palīdzot novērst matu lūšanu vai citus bojājumus. SP Balance Scalp Serum serums ir arī bagātināts ar laurīnskābi, lai palīdzētu mīkstināt un kontrolēt nepaklausīgos matus. Antioksidanti aizsargā pret brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem, bet vitamīnu komplekss nodrošina veselīgu un spīdīgu matu augšanu.

Wella SP Balance Scalp Energy Serum serums stiprina matus, uzlabo galvas ādas asinsriti un veicina aktīvo barības vielu uzsūkšanos. Tāpēc produkts efektīvi samazina matu izkrišanu un palīdz atjaunot veselīgu matu stāvokli.

Lietošana: 3 reizes nedēļā maigi iemasēt nelielu produkta daudzumu ādā. Ja jūsu mati pārmērīgi izkrīt, izmantojiet produktu katru dienu. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Alcohol Denat., Aqua, Caffeine, Panthenol, Menthol, Lauric Acid, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, PEG-35 Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Ethoxydiglycol, Propylene Glycol, Linalool, PEG-20 Glyceryl Laurate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Biotin, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylene Glycol, Arnica Montana Flower Extract, Glucose, Linoleic Acid, Tocopherol, Lactic Acid, Geraniol, Retinyl Palmitate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: 3 reizes nedēļā maigi iemasēt nelielu produkta daudzumu ādā. Ja jūsu mati pārmērīgi izkrīt, izmantojiet produktu katru dienu. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

29 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Sandija N. country flag 2024-02-06

Pērku jau gadiem šo produktu ! Ļoti patīk !

Jeļena country flag 2023-05-23

Kvalitatīva prece, laba cena un ātra piegāde!

Elīna K. country flag 2023-02-06

Matu izkrišana ir samazinājusies. Lai teiktu, ka tie sākuši augt biezāgi, vēl par agru, gaidu rezultātus.
Matus nepadara smagnējus, ērti lieotjams.

  • 2 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Oksana S. country flag 2022-12-11

👍

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Wella Professionals SP Balance Scalp serums pret matu izkrišanu 100 ml.

Wella Professionals SP Balance Scalp serums pret matu izkrišanu 100 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.