Wella Professionals Color Fresh Mask krāsojoša matu maska

Wella Professionals Color Fresh Mask krāsojoša matu maska Skatīt lielāku

Wella Professionals Color Fresh Mask krāsojoša matu maska

Produkta ID: 43295
 4.7/5
Komentāri: 130
Prekės ID: 43295
Komentāri: 130

12,99 €

Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 43295
 4.7/5
Komentāri: 130
Prekės ID: 43295
Komentāri: 130

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 150 ml., 500 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Neitralizē dzeltenos toņus, neitralizē oranžos toņus, piešķir toni, atjaunošanai/barošanai, atsvaidzina, kopj, mirdzumam, nogludina, izlīdzinošs, mitrināšanai, barošanai, aizsargā, aizsargā no mehāniskiem bojājumiem, atjauno vitalitāti, ilgtermiņa ietekme, atvieglo matu ķemmēšanu, novērš krāsas maiņu, matu krāsa, nodrošina elastību, nofiksē krāsu, tonizē
Produkta tips Maska, Matu maska , Matu krāsa, Matu krāsas
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Krāsotiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Krāsa Zelta, Dzeltena, Brūna, Sarkana, Rozā, Zila, Piparmētru, Oranžā, gaiši brūna, Violeta
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar argana eļļu, Ar avokado eļlu, Ar aprikožu kauliņu eļļu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Bez Silikona, Piemērots vegāniem
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Wella Color Fresh Mask - krāsojoša matu maska ​​tiem, kas vēlas ilgāk saglabāt krāsotu matu krāsu vai to mainīt, piešķirot attēlam jaunus un negaidītus toņus!

Līdzeklis ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu maksimālu rezultātu katru reizi, tāpēc tas ne tikai atdzīvina esošo matu krāsu, bet arī ļauj to koriģēt. Plaša toņu palete ļauj pielāgot matu krāsu, izvēloties no maiga pasteļa līdz bagātīgam tumšam tonim. Katra Wella Color Fresh maska ​​ir papildināta ar rūpīgi atlasītiem pigmentiem, kas maigi pielīp pie matu virsmas. Tas nodrošina, ka mati droši iegūs vēlamo toni un krāsas maiņas tiks veiktas profesionāli.

Līdzeklis ļauj ne tikai pielāgot matu nokrāsu, bet arī rūpējas par to veselīgu izskatu. Atkarībā no izvēlētā matu maskas toņa produkta sastāvā var būt dažādi augu komponenti, kas izlīdzina matus un atjauno to veselīgu izskatu. Avokado un aprikožu kauliņu eļļas manāmi stiprina matus un pasargā tos no lūšanas ķemmēšanas laikā vai citiem iespējamiem bojājumiem. Citas Wella Color Fresh maskas var papildināt ar argana eļļu, kurai piemīt mitrinošas īpašības, atdzīvina matus un piešķir tiem spīdumu. Visas šīs aktīvās vielas palīdz ne tikai stiprināt un atdzīvināt matus, bet arī nodrošina, ka krāsotu matu krāsa vēl ilgāk saglabājas intensīva un bagātīga.

Wella Color Fresh Mask masku galvenās iezīmes:

  • neitralizē nevēlamos toņus;
  • atdzīvina vai paspilgtina krāsotu matu krāsu;
  • ir plaša toņu palete;
  • aizsargā matus no lūšanas;
  • piešķir cirtām gludumu;
  • atjauno matu veselīgu spīdumu;
  • nodrošina drošu krāsošanas efektu.


Kā lietot: lietošanas laikā valkājiet cimdus! Uz mitriem, ar šampūnu iztīrītiem matiem uzklājiet masku* visā matu garumā un atstājiet uz 10 minūtēm. Pēc tam labi izskalojiet matus ar ūdeni. Izžāvējiet un veidojiet kā parasti.

*Vidēja garuma matiem izmantot apmēram 30 g maskas (saldējuma bumbiņas lielumā).

Aqua, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Steareth-20, Behentrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Glycerin, Mica, Polyquaternium-37, Isopropyl Alcohol, Potassium Phosphate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Titanium dioxide, Argania Spinosa Kernel Oil, PPG-1 Trideceth-6, Sodium Hydroxide, Acrylates/stearyl methacrylate copolymer, HC Yellow No. 13, HC Blue No. 15, Citric Acid, HC Blue No. 16 Produkto sudėtinės dalys gali kisti priklausomai nuo atspalvio

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: lietošanas laikā valkājiet cimdus! Uz mitriem, ar šampūnu iztīrītiem matiem uzklājiet masku* visā matu garumā un atstājiet uz 10 minūtēm. Pēc tam labi izskalojiet matus ar ūdeni. Izžāvējiet un veidojiet kā parasti. *Vidēja garuma matiem izmantot apmēram 30 g maskas (saldējuma bumbiņas lielumā)

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska
Matu krāsas

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

130 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Inga P. country flag 2024-04-03

Lieliska💥

Anastasija T. country flag 2024-03-15

Nesausina matus, patīkama nokrāsa.

Evita K. country flag 2024-03-06

Šis maskas arī iesaku savām klientam mājas lietošanā krāsas uzturēšanais.

Diana country flag 2024-02-29

Super! Pirkšu vēl!

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Wella Professionals Color Fresh Mask krāsojoša matu maska

Wella Professionals Color Fresh Mask krāsojoša matu maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.