Ziaja Jeju komplekts (šampūns 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml + kondicionieris 125 ml)

Ziaja Jeju komplekts (šampūns 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml + kondicionieris 125 ml) Skatīt lielāku

Ziaja Jeju komplekts (šampūns 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml + kondicionieris 125 ml)

Produkta ID: 52022
Prekės ID: 52022

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

8,99 €

Produkta ID: 52022
Prekės ID: 52022

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Atsvaidzina, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mitrināšanai, atdzesē, atsvaidzinošs, tonē, atjaunošanai/barošanai, nomierinošs līdzeklis, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, tīrīšanai, personīgai higiēnai, mīkstināšanai, stiprināšanai, noņem lieko sebuma daudzumu, stiprina matu folikulus, samazina jutīgumu, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, barošanai, nogludina, izlīdzinošs, atvieglo matu ķemmēšanu, padara matus vieglāk savaldāmus, aizsargā matu galus no šķelšanās, aizsargā, novērš sausuma sajūtu
Produkta tips Šampūns, Gēls , Izsmidzināms, Kondicionieris, Dušas želeja
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Matiem, Visam ķermenim, Sejai
Īpašības Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar Vitamīniem, Ar minerāliem, Ar Salicilskābi, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Aminoskābi, Bez silīcija dioksīda, Ar Silīcija dioksīdu, Ar japāņu kamēliju

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja Jeju daudzpusīgais komplekts paredzēts gan dāvanām, gan lutināšanai un sastāv no: Ziaja Jeju šampūna 300 ml, dušas želejas 300 ml, ķermeņa spreja 200 ml un matu kondicioniera 125 ml.

Ziaja Jeju sejas un ķermeņa sprejs efektīvi atsvaidzina un mitrina ādu, maigi to atvēsina un sniedz enerģiju katru dienu. Produkta sastāvs ir bagātināts pat par 99 procentiem dabiskas izcelsmes vielu. Sejas un ķermeņa migla sprejs satur japāņu kamēlijas sēklu ekstraktu, kas atjauno, nomierina un kopā ar E vitamīnu un provitamīnu B5 intensīvi mitrina ādu. Salicilskābe stimulē šūnu atjaunošanās procesus, darbojas kā antiseptisks līdzeklis, nomierina ādu un samazina iekaisuma risku. Sejas un ķermeņa sprejs apbur ar saldu, svaigu mango, kokosriekstu un papaijas aromātu un atdzīvina un mitrina ādu, kad tas visvairāk nepieciešams: pēc treniņa, ceļojumā vai karstā vasaras dienā.

Ziaja Jeju attīrošais un mitrinošais šampūns matiem un galvas ādai nodrošina mitruma līdzsvaru, piešķir matiem maigumu un tvirtumu, noņem netīrumus no galvas ādas un matiem. Pateicoties sausserža ekstraktam, produkts maigi attīra matus un galvas ādu, noņem liekos taukus un stiprina matu folikulus. Japāņu kamēlijas sēklu ekstrakts nomāc ādas kairinājumu, mitrina un palīdz atjaunot ādas dabisko stāvokli, savukārt salicilskābe attīra, nomierina ādu un samazina matu taukainību. Mati kļūst manāmi tīrāki un ar veselīgāku spīdumu. Maigs mango, kokosriekstu un papaijas aromātisks šampūns, kas piemērots ikdienas lietošanai.

Ziaja Jeju divu fāžu izsmidzināmais matu kondicionieris ar mango, kokosriekstu un papaijas aromātu efektīvi mitrina, stiprina un baro matus, tos neapgrūtinot. Viena no produkta sastāvdaļām ir japāņu kamēlijas sēklu ekstrakts, kas dabiski aug Jeju salā. Šim komponentam piemīt antioksidanta iedarbība, kā arī piesātina un izlīdzina matus, padarot tos viegli ķemmējamus vai ieveidojamus. Kondicioniera sastāvs ir bagātināts arī ar aizsargājošu ekstraktu, kas stiprina aizsargbarjeru, tādēļ, regulāri lietojot līdzekli, mati veselīgi spīdēs un mazāk lūzīs.

Ziaja Jeju gēls ar mango, kokosriekstu un papaijas notīm dušai un vannai maigi attīra, nesausina un atstāj patīkamu smaržu uz ādas. Galvenās sastāvdaļas, piemēram, japāņu kamēlijas eļļa no Jeju salas, nomierina, mitrina un atjauno, savukārt aktīvie salicilāti no apses mizas un augu izcelsmes aminoskābes glicīna atvasinājums efektīvi mitrina.

Lietošana: Izsmidziniet ķermeņa spreju pēc vannas/dušas vai pēc vajadzības uz visa ķermeņa, turot pudeli vismaz 20 cm attālumā. Izvairieties no acu zonas.

Nelielu daudzumu šampūna iemasējiet mitros matos, saputojiet, pēc tam izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru. pirms lietošanas labi sakratiet.

Pēc mazgāšanas vienmērīgi izsmidziniet kondicionieri mitros, ar dvieli nosusinātos matos.

Uzklājiet nelielu daudzumu dušas želejas uz mitra sūkļa vai plaukstas un rūpīgi nomazgājiet.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Kūno dulksna: Aqua (Water), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Betaine, Populus Tremuloides Bark Extract, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Citric Acid. Dušo želė: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Betaine, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Populus Tremuloides Bark Extract, Camellia Japonica Seed Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid Kondicionierius: Aqua (Water), Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Cetrimonium Chloride, Sodium Chloride, C12-13 Pareth-3, Sorbitan Sesquioleate, Camellia Japonica Seed Oil, Betaine, Populus Tremuloides Bark Extract, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, CI 16035 (FD&C Red No. 40). Šampūnas: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Undecylenamidopropyl Betaine, Betaine, Populus Tremuloides Bark Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Laureth-2, Inulin, Glycol Distearate, Laureth-4, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Izsmidziniet ķermeņa spreju pēc vannas/dušas vai pēc vajadzības uz visa ķermeņa, turot pudeli vismaz 20 cm attālumā. Izvairieties no acu zonas. Nelielu daudzumu šampūna iemasējiet mitros matos, saputojiet, pēc tam izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru. pirms lietošanas labi sakratiet. Pēc mazgāšanas vienmērīgi izsmidziniet kondicionieri mitros, ar dvieli nosusinātos matos. Uzklājiet nelielu daudzumu dušas želejas uz mitra sūkļa vai plaukstas un rūpīgi nomazgājiet.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris
Šampūns
Dušas želeja
Izsmidzināms

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja Jeju komplekts (šampūns 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml + kondicionieris 125 ml)

Ziaja Jeju komplekts (šampūns 300 ml + dušas želeja 300 ml + sprejs 200 ml + kondicionieris 125 ml)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.