Ziaja Men matu šampūns vīriešiem

Ziaja Men matu šampūns vīriešiem Skatīt lielāku

Ziaja Men matu šampūns vīriešiem

Produkta ID: 44627
Prekės ID: 44627

4,99 €

Produkta ID: 44627
Prekės ID: 44627

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 300 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Ar antibakteriālām īpašībām, pret blaugznām, tīrīšanai, regulē sebuma sekrēciju, mitrināšanai, atsvaidzina, aizsargā, atjaunošanai/barošanai, nomierinošs līdzeklis, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, novērš sausuma sajūtu, samazina ādas lobīšanos, samazina apsārtumu, samazina niezi, atsvaidzinošs
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar urīnvielu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar alveju, Ar mentolu, Fungicīds, Ar Antibakteriāliem Komponentiem, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vitamīniem, Piemērots vegāniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja Men pretblauzgnu šampūns vīriešiem efektīvi attīra matus un galvas ādu, samazina galvas ādas blaugznas un matu tendenci taukoties, mitrina un atsvaidzina.

Šampūns ir izstrādāts, lai nodrošinātu īpašu kopšanu visiem matu tipiem, iedarbojoties tur, kur tas visvairāk nepieciešams. Organisko sāļu komplekss aizsargā ādu no sēnītes, normalizē un atjauno epidermas stāvokli, ne tikai noņem blaugznas, bet arī cīnās ar to rašanās cēloni, pasargā no atkārtotas galvas zvīņošanās. Tāpat produkts ir papildināts ar alvejas ekstraktu, kam piemīt nomierinošas, antibakteriālas īpašības un regulē tauku izvadīšanu, un atsvaidzinošu, antiseptisku piparmētru ekstraktu. Tas ir bagāts ar vitamīniem, kas stiprina matus un novērš mitruma zudumu.

Ziaja Men šampūns novērš blaugznu veidošanos, regulē tauku dziedzeru darbību, nodrošina veselīgu galvas ādas stāvokli, mitrina, stiprina un sniedz patīkamu svaigumu matiem.

Piemērots vegāniem.

Lietošana: Iemasēt nelielu produkta daudzumu mitros matos un galvas ādā, līdz iegūstat putas, un rūpīgi izskalo. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Urea, Glycol Distearate, Laureth-4, Undecylenamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Piroctone Olamine, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, C12-13 Alkyl Lactate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Citric Acid.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Iemasēt nelielu produkta daudzumu mitros matos un galvas ādā, līdz iegūstat putas, un rūpīgi izskalo. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja Men matu šampūns vīriešiem

Ziaja Men matu šampūns vīriešiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.