Ziaja Men mitrinošs matu šampūns vīriešiem

Ziaja Men mitrinošs matu šampūns vīriešiem Skatīt lielāku

Ziaja Men mitrinošs matu šampūns vīriešiem

Produkta ID: 44626
Prekės ID: 44626

4,49 €

Produkta ID: 44626
Prekės ID: 44626

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 300 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, tīrīšanai, stiprināšanai, atjaunošanai/barošanai, atsvaidzina, kopj, regulē sebuma sekrēciju, barošanai, nomierinošs līdzeklis, stimulē šūnu atjaunošanos, samazina poras, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, izvada toksīnus, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar alveju, Ar Aminoskābi, Ar Vitamīniem, ar vērtīgiem minerāliem, Ar Pantenolu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Piemērots vegāniem, Ar Niacinamīdu, Ar vitamīnu C , Ar Alantoīnu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Polijas zīmola Ziaja vīriešu higiēnas preču līnija izceļas ar novatorisku organisko sastāvu. Visi produkti ir bagātināti ar mikroelementiem, minerālvielām un vitamīniem, kas nepieciešami, lai saglabātu veselīgu, koptu izskatu un ādas un matu aizsargfunkcijas.

Šampūnam Ziaja Shampoo for Men ir patīkams, uzmundrinošs aromāts. Produkts lieliski attīra no visa veida piesārņojuma, izvada toksīnus, neitralizē negatīvās vides ietekmes sekas un samazina galvas ādas uzņēmību pret kairinātājiem.

Ziaja Men šampūns arī piesātina matus ar B grupas vitamīniem, alantoīnu un C vitamīnu, nostiprinot tos un atjaunojot dabīgo lipīdu barjeru.

Sniedziet izcilas rūpes par saviem matiem, ievērojami uzlabojot to stāvokli ar Ziaja Men šampūnu vīriešiem!

Lietošana:

Ar apļveida kustībam iemasējiet nelielu daudzumu produkta mitros matos. Rūpīgi izskalojiet, ja nepieciešams, atkārtojiet.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Laureth-4, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, C12-13 Alkyl Lactate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Ar apļveida kustībam iemasējiet nelielu daudzumu produkta mitros matos. Rūpīgi izskalojiet, ja nepieciešams, atkārtojiet.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja Men mitrinošs matu šampūns vīriešiem

Ziaja Men mitrinošs matu šampūns vīriešiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.