Dermacol Men Agent ķermeņa kopšanas komplekts

Dermacol Men Agent ķermeņa kopšanas komplekts Skatīt lielāku

Dermacol Men Agent ķermeņa kopšanas komplekts

Produkta ID: 52208
Prekės ID: 52208

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

12,99 €

Produkta ID: 52208
Prekės ID: 52208

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Mīkstināšanai, noņem lieko sebuma daudzumu, tīrīšanai, dziļai attīrīšanai, mitrināšanai, nomierinošs līdzeklis, pret matu izkrišanu, atsvaidzina
Produkta tips Dezodorants, Dezodorants-antiperspirants, Dušas želeja, Pēc skūšanās līdzeklis, Kosmētika
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Retinātiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim, Sejai, Padusēm
Īpašības Neitrāls pH, Bez alumīnija sāls
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Dāvanu komplekts Dermacol Men Agent Gentleman Touch ir lieliska dāvana visiem vīriešiem, kuri vēlas parādīt savu unikalitāti un pievilcību.

Komplektā ietilpst: vīriešu dezodorants, dušas želeja, pēcskūšanās līdzeklis un kosmētikas maciņš.

Informācija par komplektu:

Vīriešu dezodorants efektīvi cīnās ar smakām, nesatur alumīnija sāļus un ir maigs jūsu ādai. Men Agent Deodorant Gentleman touch šarms izceļ jūsu seksualitāti.

Dušas želeja Dermacol Men Agent Gentleman Touch 3in1 vienā produktā piedāvā 3 priekšrocības. Lieliski noņem netīrumus un lieko tauku daudzumu no matu ādas un visa ķermeņa ādas, pateicoties tās jutīgumam un dabiskajam PH. Intensīvi mitrina un nomierina ādu. Svaigi smaržojošā dušas želeja stimulēs jūsu sajūtas un intensīvi rūpēsies par jūsu ķermeni un, galvas ādu. Pateicoties savam sastāvam, šis līdzeklis izmazgā no matiem nevēlamos netīrumus un veidošanas līdzekļus, kā arī pasargā tos no matu izkrišanas.

Dermacol Men Agent Gentleman Touch After Shave atvieglo nelielas traumas un paātrina to dzīšanu, nomierina sakairinātu ādu, nodrošina tai nepieciešamo mitrināšanu un svaigumu. Pēcskūšanās līdzeklis ir piemērots jebkuram ādas tipam.

Dušas želeja. Kā lietot: Uzklājiet nelielu daudzumu sūkļa vai plaukstas uz mitras ādas, rūpīgi nomazgājiet.
Dezodorants. Kā lietot: Lietojiet produktu uzreiz pēc dušas vai pirms gulētiešanas, kad dabiski izdalās mazāk sviedru, uz sausas padušu ādas. Ja nepieciešama papildu aizsardzība, rīku var izmantot arī dienas laikā.
Kopšana pēc skūšanās. Pēc skūšanās uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz plaukstas, berzējiet starp plaukstām un iemasējiet sejas ādā. Pagaidiet, līdz tas uzsūcas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Ingredientai dušo želės: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Panthenol, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides Citrate, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Butylphenyl methylpropional, Linalool, Limonene, Parfum. Ingredientai dezodoranto: Butane, Alcohol Denat., Parfum, Isopropyl Myristate, Triethyl citrate, Linalool, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Coumarin , Citronellol, Citral. Ingredientai priemonės po skutimosi: Alcohol, Aqua, Parfum, Linalool, D-Limonene, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Citral, Cinnamal.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Dušas želeja
Pēc skūšanās līdzeklis

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Uzrakstīt atsauksmi

Dermacol Men Agent ķermeņa kopšanas komplekts

Dermacol Men Agent ķermeņa kopšanas komplekts

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.