Lancome Bocage izsmidzināms dezodorants 125 ml.

Lancome Bocage izsmidzināms dezodorants 125 ml. Skatīt lielāku

Lancome Bocage izsmidzināms dezodorants 125 ml.

Produkta ID: 15425
Prekės ID: 15425

24,99 €

Produkta ID: 15425
Prekės ID: 15425

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 125 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pret svīšanu, ar antibakteriālām īpašībām, nomierinošs līdzeklis
Produkta tips Izsmidzināms dezodorants
Ķermeņa zona Padusēm
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lancome Bocage izsmidzināmais dezodorants acumirklī sniedz atsvaidzinājuma un komforta sajūtu. Tas novērš nepatīkamu sviedru aromātu, sakarē ar ādu pārvērsot maigā mākonī. Tas nesatur alkoholu un bagātināts ar nomierinošiem augu ekstraktiem. Tas ideāli piemērots jutīgai ādai un ādai pēc depilācijas/vaksācijas.

Aromatizētais dezodorant bagātināts ar alumīnija sāļiem, kas piešķir tam izcilas amtiperspiranta īpašības. Iestrādātās mikro kapsulas ar augstu aizsardzību pret baktērijām nodrošina maksimālu higiēnu un svaiguma sajūtu visas dienas garumā.

Lietošana: uzklāt produktu uz sausas padušu ādas uzreiz pēc dušas vai pirms gulētiešanas, kad dabiski izdalās mazāk sviedru. Ja nepieciešama papildu aizsardzība, līdzekli var izmantot arī dienas laikā.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Aluminum chlorohydrate, Zea mays starch, Cetearyl alcohol, Iodopropynyl butylcarbamate, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Dimethicone, Limonene, Linalool, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Cinnamyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Ceteareth-33, Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal, Amyl cinnamal, Parfum.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklāt produktu uz sausas padušu ādas uzreiz pēc dušas vai pirms gulētiešanas, kad dabiski izdalās mazāk sviedru. Ja nepieciešama papildu aizsardzība, līdzekli var izmantot arī dienas laikā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Lancome Bocage izsmidzināms dezodorants 125 ml.

Lancome Bocage izsmidzināms dezodorants 125 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.