Mom & Who? Shower Milk dušas pieniņš grūtniecēm

Mom & Who? Shower Milk dušas pieniņš grūtniecēm Skatīt lielāku

Mom & Who? Shower Milk dušas pieniņš grūtniecēm

Produkta ID: 52284
Prekės ID: 52284

6,49 €

Produkta ID: 52284
Prekės ID: 52284

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Dzimums Sievietēm
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tīrīšanai, aizsargā, novērš sausuma sajūtu, mitrināšanai, mīkstinošs, nodrošina elastību, nomierinošs līdzeklis, samazina niezi, stiprināšanai, atjaunošanai/barošanai, padara ādu tvirtāku, izgaismo ādu, mirdzumam, apkaro novecošanās pazīmes, uztur ādas mitruma līdzsvaru, barošanai, pret strijām
Produkta tips Dušas želeja, Pieniņš
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Sausai ādai
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Grūtniecēm vai ar krūti barojošām sievietēm, Piemērots vegāniem, Ar mandeļu pienu , Ar mandeļu eļļu, Ar Makadāmijas eļļu, Ar vitamīnu C , Ar vitamīnu E , Ar antioksidantiem, Ar Glicerīnu, Ar Hialuronskābi, Ar rīsu sēklām, Ar Pantenolu, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Mom & Who? Shower Milk dušas pieniņš grūtniecēm ir ārkārtīgi efektīvs, bet tajā pašā laikā maigs attīrošs pieniņš, kas pasargā ādu no izžūšanas. Glicerīna, hialuronskābes un rīsu proteīna kombinācija intensīvi mitrina, padara to mīkstu un elastīgu. Pantenols samazina ādas sasprindzinājuma sajūtu un uzlabo epidermas lipīdu barjeru. Tas arī nomierina sakairinātu un apsārtušu ādu.

E vitamīnam ir daudz labvēlīgu īpašību, tostarp antioksidanta īpašības. Mazina niezi, nomierina un izlīdzina ādu, nodrošinot ilgstošu komfortu. Turklāt tas nostiprina tā struktūru un veicina atjaunošanos. C vitamīns savelk ādu, izgaismo tās krāsu un piešķir tai mirdzumu. Aizsargā pret brīvo radikāļu kaitīgo ietekmi un tādējādi palēnina ādas novecošanās procesus.

Mandeļu piena ekstrakts kopā ar saldo mandeļu eļļu stiprina epidermas lipīdu slāni un novērš mitruma zudumu. Atjauno un baro sausu ādu un nomierina kairinājumus. Pateicoties elastību piešķirošajām īpašībām, makadāmijas eļļa labi darbojas pret strijām grūtniecības laikā.

Lietošana: ar sūkli vai plaukstu uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz mitras ādas un rūpīgi noskalojiet.

Aqua, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Glyceryl Stearate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Panthenol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Hydrogenated Lecithin, Triheptanoin, Trilaurin, Hydrogenated Olive Oil Caprylyl Esters, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar sūkli vai plaukstu uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz mitras ādas un rūpīgi noskalojiet.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Pieniņš
Dušas želeja

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Mom & Who? Shower Milk dušas pieniņš grūtniecēm

Mom & Who? Shower Milk dušas pieniņš grūtniecēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.