Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her izsmidzināms dezodorants 100 ml.

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her izsmidzināms dezodorants 100 ml. Skatīt lielāku

Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her izsmidzināms dezodorants 100 ml.

Produkta ID: 22400
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 22400
Komentāri: 1

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

37,49 €

Produkta ID: 22400
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 22400
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 100 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pret svīšanu
Produkta tips Izsmidzināms dezodorants
Ķermeņa zona Padusēm
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Mūsdienu klasika, vilinoša tīrība, kas paredzēta, lai uzsvērtu nezūdošās sievišķības iespējas! Izsmalcināto muskusa un ambras sastāvu ieskauj romantiskais rožu aromāts. Sandalkoka un pačūlijas duets pakāpeniski ieskanās aromāta apakšējās aromātiskās notīs, radot smaržu buķeti, kas pavisam notiekti neatstās vienaldzīgu.

Izsmidzināmais dezodorants ar bagātīgu aromātu ļaus aizmirst nepatīkamo sviedru smaržu un izbaudīt iecienīto smaržu aromātu vēl ilgāk!

Saņemiet pašpārliecinātības lādiņu, vienmēr jūtoties svaigi, tīri un eleganti ar Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her dezodorantu!

Lietošana: uzklāt produktu uz sausas padušu ādas uzreiz pēc dušas vai pirms gulētiešanas, kad dabiski izdalās mazāk sviedru. Ja nepieciešama papildu aizsardzība, līdzekli var izmantot arī dienas laikā.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

ALCOHOL,AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-7 GLYCERYL COCOATE,GLYCERYL CAPRATE, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BUTYLPHENYLMETHYLPROPIONAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYLALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, LIMONENE,BENZYL BENZOATE, FARNESOL

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklāt produktu uz sausas padušu ādas uzreiz pēc dušas vai pirms gulētiešanas, kad dabiski izdalās mazāk sviedru. Ja nepieciešama papildu aizsardzība, līdzekli var izmantot arī dienas laikā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Uzrakstīt atsauksmi

Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her izsmidzināms dezodorants 100 ml.

Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her izsmidzināms dezodorants 100 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.