Natura Siberica Natural Siberian Toothpaste 7 Northern Herbs zobu pasta

Natura Siberica Natural Siberian Toothpaste 7 Northern Herbs zobu pasta Skatīt lielāku

Natura Siberica Natural Siberian Toothpaste 7 Northern Herbs zobu pasta

Produkta ID: 47648
Prekės ID: 47648

5,99 €

Produkta ID: 47648
Prekės ID: 47648

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tīrīšanai, zobu higiēnai, veicina sadzīšanu, stiprināšanai, stiprina/pasargā smaganas, novērš smaganu asiņošanu, ar antibakteriālām īpašībām, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, neitralizē nepatīkamu aromātu, aizsargā, stiprina/pasargā zobu emalju, atsvaidzina, nomierinošs līdzeklis
Produkta tips Pasta, Zobu pasta
Ķermeņa zona Zobiem, Mutei
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar mentolu, Nesatur fluoru, Bez Parabēniem, Bez SLS (nātrija laurilsulfāts), Bez sintētiskām krāsvielām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar Antibakteriāliem Komponentiem, Ar antibakteriāliem komponentiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Veselība ir visvērtīgākā lieta cilvēka dzīvē, tāpēc par to ir jārūpējas pat vissīkākajās detaļās. Lieliskā Natura Siberica zobu pasta "7 Northern Herbs" palīdzēs Jums izglābties no smaganu problēmu parādīšanās vai novērst jau esošos simptomus.

Natura Siberica Natural Siberian Toothpaste 7 Northern Herbs zobu pasta ir paredzēta smaganu kopšanai, tās efektīvais sastāvs palīdzēs tās nostiprināt un novērst asiņošanu. Šī pasta ir absorbējusi Sibīrijas augu spēku, un tās galvenā sastāvdaļa ir salvijas ekstrakts, kas cīnās ar iekaisumu mutes dobumā. Altaja kumelīte novērš zobu bojāšanos, savukārt Daurijas piparmētra atsvaidzina un novērš nepatīkamas smakas. Turklāt šīs unikālās pastas sastāvs ir bagātināts ar vērmeles, kalnu āboliņa un Baikāla galvaskausa ekstraktiem.

Garšaugi, kas kļuva par Natura Siberica Natural Siberian Toothpaste 7 Northern Herbs zobu pastas pamatu, tiek savākti ekoloģiski tīros apstākļos, kas garantē tiem neticamu ietekmi uz ķermeni. Regulāri lietojot šo pastu, jūs varat ievērojami uzlabot smaganu veselību, izvairīties no zobu izkrišanas riska un saglabāt sniegbaltu smaidu daudzus gadus.

Lietošana:

Uzklājiet nelielu daudzumu zobu pastas uz zobu birstes. Tīriet zobus ar apļveida kustībām, maigi masējot smaganas. Izskalojiet mutes dobumu ar nelielu ūdens daudzumu, turot to mutē 20-30 sekundes.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenerated Starch Hydrolysate, Glycerin, Corispermum Sibiricum Flower/Leaf/Stem ExtractWH, Hesperis Sibirica Flower/Leaf/Stem Extract WH, Agrostis Stolonifera ExtractWH, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Mentha Arvensis Leaf Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Trifolium Pratense Flower Extract, Scutellaria Baicalensis Extract*, Gypsophila Paniculata Root Extract, Malva Silvestris Flower Extract*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Cocamidopropyl Betaine, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Calcium Glycerophosphate, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Pineamidopropyl BetainePS, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl BetaineHR, Aroma, Menthol, Sodium Saccharin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Disodium Rutinyl Disulfate, PVP, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, CI77891, CI19140, CI42090, CI15985, CI 14720, Limonene, Eugenol. * – Derived from organic agricultural products. WH – Organic Extracts from Siberian Wild Plants.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu zobu pastas uz zobu birstes. Tīriet zobus ar apļveida kustībām, maigi masējot smaganas. Izskalojiet mutes dobumu ar nelielu ūdens daudzumu, turot to mutē 20-30 sekundes.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Pasta

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Natura Siberica Natural Siberian Toothpaste 7 Northern Herbs zobu pasta

Natura Siberica Natural Siberian Toothpaste 7 Northern Herbs zobu pasta

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.