Nuxe Men Discovery Offer komplekts vīriešiem (30 ml. dušas želeja + 35 ml. skūšanās želeja + 15 ml. sejas želeja)

Nuxe Men Discovery Offer komplekts vīriešiem (30 ml. dušas želeja + 35 ml. skūšanās želeja + 15 ml. sejas želeja) Skatīt lielāku

Nuxe Men Discovery Offer komplekts vīriešiem (30 ml. dušas želeja + 35 ml. skūšanās želeja + 15 ml. sejas želeja)

Produkta ID: 49333
Prekės ID: 49333

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

11,99 €

Produkta ID: 49333
Prekės ID: 49333

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Personīgai higiēnai, tīrīšanai, matu mazgāšanai, atsvaidzina, nomierinošs līdzeklis, atjaunošanai/barošanai, atsvaidzinošs, novērš sausuma sajūtu, skūšanai, nekairina, aizsargā, aizsargā no mehāniskiem bojājumiem, novērš matiņu ieaugšanu, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, stiprināšanai, piešķir matētu efektu, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, samazina noguruma pazīmes
Produkta tips Dušas želeja, Gēls , Skūšanās želeja, Skūšanās līdzeklis, Sejas krēms, Mitrinātājs, Mitrinātājs
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Jutīgai ādai
Ķermeņa zona Visam ķermenim, Matiem, Sejai
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Neitrāls pH, Ar Hialuronskābi, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar urīnvielu, Ar urīnvielu, Ar Alantoīnu, Ar Vitamīniem
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Komplektā ietilpst: Skūšanās želeja - Nuxe Men Anti-Irritation Shaving Gel 35ml + attīrošā želeja - Nuxe Men Multi-Use Shower Gel 30ml  + mitrinošā želeja - Nuxe Men Moisturizing Multi-Purpose Gel 15ml

Komplekts sastāv no:

Nuxe Men Multi-Use Shower Gel ir dušas želeja, kas attīra un piešķir enerģiju ķermenim, sejai un matiem. Produkts ar ozola un mizas pumpuru ekstraktiem ir piemērots visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai. Produktam ir neitrāls pH, tāpēc tas nesausina epidermu, to atdzīvina un nomierina.

Nuxe Men Anti-Irritation Shaving Gel ir skūšanās želeja, kas ļauj noskūt un noņemt bārdas un ūsu matiņus tuvāk ādas virsmai, to nekaitinot. Produkts ar sandalkoka, korķa un citiem vērtīgiem ekstraktiem atsvaidzina, nomierina un aizsargā jutīgu ādu no bojājumiem un kairinājumiem, novērš ādas izžūšanu un samazina matiņu ieaugšanas risku.

Nuxe Men Moisturizing Multi-Purpose Gel Mitrinošs sejas gēls, kas mitrina, piešķir enerģiju ādai, atjauno tās tvirtumu un piešķir sejai matētu efektu. Produkts ar ozola, amorfā korķa, mizas pumpuriem un citiem vērtīgiem ekstraktiem un hialuronskābi momentāni atjauno komforta sajūtu, mitrina un mīkstina ādu, mazina noguruma un stresa pazīmes.

Nuxe Men Travel Kit ir ideāls vīriešu komplekts ceļojumiem, biznesa braucieniem un sporta zālei. Kompakta izmēra komplektā ir 3 svarīgi skaistumkopšanas produkti sejas, ķermeņa un matu kopšanai: skūšanās želeja, ķermeņa un matu attīrīšanas želeja, gēls sejas ādas mitrināšanai. Trīs produkti ir izstrādāti uz inovatīvu formulu pamata, satur augu izcelsmes aktīvās sastāvdaļas, ir ļoti efektīvi un nodrošina vēlamo rezultātu: tīrība, komforts, svaigums, glīts un kopts izskats – viss, kas nepieciešams mūsdienīgam, pašpārliecinātām vīrietim!

Lietošana:

Skūšanās želeja – uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz mitras ādas, vienmērīgi sadaliet pa visu noskūto vietu un sāciet procedūru. Pēc skūšanās nomazgājiet ādu ar ūdeni. Pirms lietošanas pudeli labi sakratiet.

Attīrošā želeja – uzklājiet produktu uz tīras, sausas ādas un maigi iemasējiet. Lietojiet no rīta un/vai vakarā. Produktu var lietot arī pēc skūšanās.

Mitrinošā želeja – uzklājiet produktu uz tīras, sausas ādas un maigi iemasējiet. Lietojiet no rīta un/vai vakarā. Produktu var lietot arī pēc skūšanās.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Shower gel: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Cocoamphoacetate, Phenoxyethanol, Gluconolactone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, 1.2 Hexanediol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Oleate, Alcohol, Calcium Glutamate, Tropoolone, Carpinus Betulus Bud Extract, Quercus Robur Bark Extract, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Limonene. Shaving gel: Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Sorbitol, Glycerin, Isobutane, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocamide Mipa, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Urea, Hydroxyethylcellulose, Hydrogenated Polyisobutene, Parfum (Fragrance), Gluconolactone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Bisabolol, Sodium Benzoate, PEG-14M, Ethylhexylglycerin, Hordeum Distichon (Barley) Extract, BHT, Phellodendron Amurense Bark Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Biosaccharide Gum-1, Calcium Gluconate, Tropolone, Silica, Tocopherol. Moisturizing gel: Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Hydroxyethyl Urea, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Capryloyl Glycine, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Sodium Hydroxide, Parfum, Ribose, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Dimethicone Crosspolymer, Alcohol, Allantoin, Phellodendron Amurense Bark Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Tetrasodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Phenoxyethanol, Enantia Chlorantha Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Tocopherol, Araucaria Angustifolia Seed Extract, Carpinus Betulus Bud Extract, Quercus Robur Bark Extract, Oleanolic Acid, Limonene.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Skūšanās želeja – uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz mitras ādas, vienmērīgi sadaliet pa visu noskūto vietu un sāciet procedūru. Pēc skūšanās nomazgājiet ādu ar ūdeni. Pirms lietošanas pudeli labi sakratiet. Attīrošā želeja – uzklājiet produktu uz tīras, sausas ādas un maigi iemasējiet. Lietojiet no rīta un/vai vakarā. Produktu var lietot arī pēc skūšanās. Mitrinošā želeja – uzklājiet produktu uz tīras, sausas ādas un maigi iemasējiet. Lietojiet no rīta un/vai vakarā. Produktu var lietot arī pēc skūšanās.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Dušas želeja
Sejas krēms
Mitrinātājs
Skūšanās līdzeklis
Mitrinātājs

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Uzrakstīt atsauksmi

Nuxe Men Discovery Offer komplekts vīriešiem (30 ml. dušas želeja + 35 ml. skūšanās želeja + 15 ml. sejas želeja)

Nuxe Men Discovery Offer komplekts vīriešiem (30 ml. dušas želeja + 35 ml. skūšanās želeja + 15 ml. sejas želeja)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.