STR8 Red Code komplekts vīriešiem (50 ml. losjons pēc skūšanās + 150 ml. dezodorants + 250 ml. dušas želeja)

STR8 Red Code komplekts vīriešiem (50 ml. losjons pēc skūšanās + 150 ml. dezodorants + 250 ml. dušas želeja) Skatīt lielāku

STR8 Red Code komplekts vīriešiem (50 ml. losjons pēc skūšanās + 150 ml. dezodorants + 250 ml. dušas želeja)

Produkta ID: 30345
Prekės ID: 30345

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

16,49 €

Produkta ID: 30345
Prekės ID: 30345

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Pret svīšanu, personīgai higiēnai, neitralizē nepatīkamu aromātu, atsvaidzina, nomierinošs līdzeklis, samazina apsārtumu, samazina jutīgumu, samazina niezi , kopj, attīra
Produkta tips Gēls, Pēc skūšanās losjons, Dezodorants, Dušas želeja, Losjons
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim, Padusēm
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

STR8 Red Code - mēģiniet uzlauzt kodu ar patiesi svaigu vīrišķīgu aromātu! Red Code aromāts ir tīras enerģijas šāviens cilvēkam, kurš zina, kā atšifrēt dzīves jēgu.

Aromatizētais losjons ne tikai baro sejas ādu pēc skūšanās, bet arī piešķir tai patīkamu aromātu. Tas ir lielisks līdzeklis vīriešiem, kuri ne tikai rūpējas par savu ādu, bet arī cenšas saglabāt savu iecienīto smaržu aromātu vēl ilgāk.

Dušas želeja palīdzēs patīkami atsvaidzinās un attīrīs ādu, novēršot nogurumu un sniedzot enerģiju visas dienas garumā!

Izsmidzināmais dezodorants ar bagātīgu aromātu ļaus aizmirst nepatīkamo sviedru smaržu un izbaudīt iecienīto smaržu aromātu ilgāk!

Komplekta iepakojuma dizains un komplekta sastāvdaļu (dušas želejas, losjoni utt.) Iepakojums un piederumi tiek pastāvīgi atjaunināti un tāpēc var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Komplektā ietilpst: losjons STR8 Red Code pēc skūšanās 50 ml, dezodorants 150 ml. un dušas želeja 250 ml.

Lietošana:

Losjons pēc skūšanās: uzklāt nelielu produktu uz sejas ādas pēc skūšanās, maigi iepliķēt ādā.

Dušas želeja: Uz mitras ādas uzklājiet nelielu produkta daudzumu ar sūkli vai plaukstu un rūpīgi noskalojiet.

Izsmidzināmais dezodorants: Uzpūst produktu uz sausas padušu ādas uzreiz pēc dušas vai pirms gulētiešanas, kad dabiski izdalās mazāk sviedru. Ja nepieciešama papildu aizsardzība, līdzekli var izmantot arī dienas laikā.

Dizains var atšķirties no fotoattēlā redzamā

Losjons pēc skūšanās: Alcohol denat., Aqua, Parfum, Glycerin, PPG-20 methyl glucose ether, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Menthol, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 47005, CI 61570. Dezodorants: Alcohol denat., Aqua, Parfum, Glycerin, PPG-20 methyl glucose ether, Ethylhexyl methoxycinnamate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Menthol, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 47005, CI 61570. Dušas želeja: Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Parfum, Citric acid, Cocamidopropyl betaine, Disodium EDTA, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Sodium sulfate, Benzoic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium benzoate, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 61570

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Losjons pēc skūšanās: uzklāt nelielu produktu uz sejas ādas pēc skūšanās, maigi iepliķēt ādā. Dušas želeja: Uz mitras ādas uzklājiet nelielu produkta daudzumu ar sūkli vai plaukstu un rūpīgi noskalojiet. Izsmidzināmais dezodorants: Uzpūst produktu uz sausas padušu ādas uzreiz pēc dušas vai pirms gulētiešanas, kad dabiski izdalās mazāk sviedru. Ja nepieciešama papildu aizsardzība, līdzekli var izmantot arī dienas laikā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Losjons
Dušas želeja
Pēc skūšanās losjons
Gēls

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Uzrakstīt atsauksmi

STR8 Red Code komplekts vīriešiem (50 ml. losjons pēc skūšanās + 150 ml. dezodorants + 250 ml. dušas želeja)

STR8 Red Code komplekts vīriešiem (50 ml. losjons pēc skūšanās + 150 ml. dezodorants + 250 ml. dušas želeja)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.