Acqua di Parma smaržas

lapā
Rādīt 37 - 72 of 217 vienības
Rādīt 37 - 72 of 217 vienības

Acqua di Parma - ir itāliešu parfimērijas uzņēmums ar vairāk nekā 100 gadu pieredzi, kas ir dzimis, lai radītu personiskus aromātus. Taču šodien Acqua di Parma nišas smaržas aptver Itālijas unikālo skaistumu un kļūst par izsmalcinātas greznības un meistarības simbolu. Acqua di Parma produktos slēptais vēsturiskā mantojuma un radītāju izcilā talanta apvienojums priecē ikvienu, kurš ir gatavs to pieņemt.

Acqua di Parma pirmsākumi

1916. gadā mazās, bet bagātās Itālijas pilsētas Parmas sirdī tika nodibināts uzņēmums Acqua di Parma. Laikā, kad parfimērijas tirgū parādījās arvien vairāk smagas un tolaik ļoti modīgas angļu un franču smaržas, Acqua di Parma piedāvāja pavisam citu alternatīvu. Toreiz izlaistajām svaigajām, intīmajām un vieglajām Acqua di Parma Colonia smaržām nebija nekāda sakara ar tā laika spēcīgajiem un intensīvajiem parfimērijas risinājumiem. Smarža, kas pēc tam kļuva par uzņēmuma dibinātāja barona Karlo Magnani personīgo aromātu, tika radīta ar atsvaidzinošu citrusaugļu palīdzību. Pieredzējušo parfimēru darbs ātri vien piesaistīja uzmanību, tāpēc drīz vien šīs Acqua di Parma smaržas sāka uzskatīt par sinonīmu klasiskajam itāļu stilam un smalkai izsmalcinātībai. Un dažas desmitgades vēlāk, kad Acqua di Parma radītos aromātus atklāja itāļu kinomeistaru uzaicinātas Holivudas slavenības, sākās uzņēmuma zelta laikmets. Tomēr 1993. gadā Acqua di Parma, kas iemieso neaizmirstamu Vidusjūras dzīvi, uzņēma jaunu virzienu. Tad, kad uzņēmumam pievienojās trīs slaveni itāļu uzņēmēji - Luka Kordero di Montedzemolo, Djego Dela Vale un Paolo Borgomanero, tas atkal uzmirdzēja pasaules modes galvaspilsētās. Tomēr centieni saglabāt klasiskās itāļu tradīcijas un Acqua di Parma identitāti joprojām ir svarīgi līdz šai dienai. Acqua di Parma smaržu esences joprojām atbilst visaugstākajām kvalitātes prasībām, un iepakojums ir izveidots ar rokām.

Acqua di Parma klāsta daudzveidība

Tas, kas sākās tikai ar vienu aromātu vairāk nekā pirms gadsimta, ir izaudzis par starptautiski veiksmīgu biznesu. Un, lai gan kompānijas Acqua di Parma klāsts ir nepārtraukti paplašinājies, nozīmīgāko vietu joprojām ieņem Acqua di Parma smaržas, kas sniedz unikālu pieredzi. Aromātus, kas rada izcilas sajūtas, iedvesmojoties no Itālijas dabiskās ainavas, raksturo precīza kvalitāte un tie iemūžina parfimērijas meistaru ilggadējo pieredzi. Acqua di Parma Colonia smaržas, Acqua Di Parma Blu Mediterraneo aromāts vai jebkura cita kompānijas smarža atspoguļo itāļu greznību un autentiskumu. Sajaukts ar mūsdienu pasaules ietekmi, katrs Acqua di Parma elpas vilciens kļūst par tradīcijām patiesai pieredzei un mūsdienīgai izsmalcinātībai. Taču mūsdienās ekskluzīvu greznību un itāļu stilu iemieso ne tikai Acqua di Parma smaržas, bet arī citi parfimētie uzņēmuma produkti. Piemēram, Acqua di Parma ādas kopšanas līdzekļi. Katrs kompānijas losjons, krēms vai serums efektīvi mitrina, mīkstina ādu un apvij to unikālā un aromātiskā plīvurā. Atsevišķā grupā ietilpst dažādi Acqua di Parma personīgās higiēnas līdzekļi. Tie ir Acqua di Parma dezodoranti, ziepes un dušas želejas, kas nodrošina atsvaidzinošu eleganci visas dienas garumā. Un ikvienam vīrietim, kurš novērtē solīdu un izsmalcinātu stilu, Acqua di Parma skūšanās kosmētika sniedz itāļu, tradīcijām balstītu pieredzi. Acqua Di Parma Colonia Futura parfimēts balzams pēc skūšanās vai Acqua Di Parma Barbiere emulsija pēc skūšanās ir tikai daži piemēri. Smaržīgo ceļojumu pavada Acqua Di Parma sveces vai dažādi mājas aromāti. Visi Acqua di Parma produkti ir paslēpti unikāla dizaina iepakojumos, ko rotā Parmas hercogistes ģerbonis.

Acqua di Parma parfimērijas izstrādājumi

Iedvesmojoties no senas vēstures un profesionālu parfimēru radītas, Acqua di Parma smaržas joprojām ir svarīgas, mīlētas un novērtētas visā pasaulē. Katrs no Acqua di Parma radītajiem aromātiem aizvedīs uz vietu, kur zem karstās Itālijas saules atklājas unikālais dabas skaistums un iemirdzas autentisku vērtību noteiktais stils. Tāpēc Acqua di Parma dinamiskās, izsmalcinātās un prasmīgi izstrādātās smaržas izraisa aizraujošu un neaizmirstamu sajūtu paleti. Jau no pirmās minūtes Vidusjūras enerģiju pārpludina tādas smaržas kā Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi vai Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia smaržas. Oriģinālais Acqua di Parma Colonia aromāts jeb Acqua di Parma Colonia Club aromāts valdzina ar vienkāršu eleganci un itāļu svaigumu. Ikviens, kurš meklē tumšākas un seksīgākas alternatīvas, var atklāt Acqua di Parma Oud vai Acqua di Parma Ambra smaržu. Un Acqua di Parma Magnolia Nobile aromāts vai Acqua Di Parma Peonia Nobile smaržas, kas mirdz ar maigām, dabīgām un modernām ziedu smaržām, ir radītas izsmalcinātām sievietēm. Šie un citi Acqua di Parma aromāti ir šedevri, kurus iedvesmojusi diskrēta greznība, elegance un tradicionālā itāļu meistarība.

Dažādas Acqua di Parma kolekcijas

Savienojot dabu, kultūru un meistarību, katra Acqua di Parma kolekcija iemieso Itālijas patieso būtību. Tas padara katru Acqua di Parma smaržu par neaizmirstamu un ieskaujošu ceļojumu. Piemēram, Acqua di Parma Colonia kolekcija, no kuras sākās visa uzņēmuma vēsture, apvij jebkuru nozīmīgu dzīves mirkli ar Itālijas moderno svaigumu. Kolekcija Acqua di Parma Signatures Of The Sun, kurā ietilpst Acqua di Parma Oud aromāts vai Acqua di Parma Leather smaržas, atklāj saulainu vērtīgu komponentu interpretāciju. Acqua di Parma Blu Mediterraneo aromātus iedvesmojuši unikālie Vidusjūras reģiona apgabali, savukārt Acqua di Parma Note di Colonia kolekcijas smaržas pauž Itālijas mākslas majestātisko spēku. Tāpēc katra Acqua di Parma kolekcija ir veidota mērķtiecīgi, pārdomāti un ar vislielāko tiekšanos pēc autentiskuma.

Acqua di Parma Colonia smaržas

Acqua di Parma Colonia kolekcija un tās sastāvā esošie aromāti ir paredzēti tiem, kas meklē vieglas, nesaistošas ​​alternatīvas, kas fascinē ar savām precīzajām kompozīcijām. Tāpēc šai kolekcijai piederošās Acqua di Parma smaržas ik reizi kļūst par plašuma, prieka un mirdzošas itāļu greznības izpausmi. Piemēram, Acqua di Parma Colonia aromāts, kas parādījās tālajā 1916. gadā, joprojām ir viena no visaugstāk novērtētajām izvēlēm līdz pat mūsdienām. Atsvaidzinošs, moderns un saistošs aromāts iepriecinās tos, kas novērtē tā diskrētumu un eleganci. Un nesaistošā Acqua di Parma Colonia Club smarža aicina sajust mūsdienu izsmalcinātības nozīmi. Acqua di Parma Colonia Intensa smaržas bieži iespaido cilvēkus, kuriem trūkst izcilas harizmas un pašapziņas. Taču savus piekritējus atrod arī kolekcijas spilgtākās smaržas, piemēram, Acqua di Parma Colonia Essenza aromāts, kas iemieso autentisku izsmalcinātību. Tāpēc dažādas Acqua di Parma Colonia smaržas rada atmosfēru, kas piepildīta ar vieglu un relaksējošu siltumu savā veidā.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo smaržas

Kolekcija Acqua di Parma Blu Mediterraneo nogādā sajūtas tur, kur saules stari ienirst jūras viļņos, un, sasniedzot krastu, apņem ķermeņa ādas kailo virsmu. Šai grupai piederošās smaržas Acqua di Parma atbrīvo Vidusjūras dzīvīgo enerģiju, kas ir pilna ar pozitīvām domām un eleganci. Piemēram, Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri smaržas jūs uzreiz sveicina ar tīra svaiguma un pikantu garšaugu kokteili. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria smaržas atklāj dabiskā citrusaugļu spilgtuma un patīkama salduma kombināciju. Abi šie aromāti ir radīti cilvēkiem, kuri apbrīno dabisko pārliecību un bauda dzīvi. Jaunības prieka pilns Blu Mediterraneo Fico di Amalfi aromāts izstaro vasarīgas noskaņas auru. Savukārt Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia smaržas sniedz unikālu gardēžu pieredzi, kur savijas vēsi un krēmīgi saldi akordi. Tādējādi visa Acqua di Parma Blu Mediterraneo kolekcija kļūst par atsvaidzinošu elegances elpu ikviena cilvēka ikdienā.

Acqua di Parma Le Nobili smaržas

Dažādās Acqua di Parma Le Nobili smaržas iemieso greznu sievišķību, kas izstaro dabisku skaistumu, harizmu un šarmu. Rezultātā aromāti, kas veido šo kolekciju, izstaro mūžīgu klasiku, greznību un jutekliskumu. Piemēram, Acqua Di Parma Magnolia Nobile smaržas, iedvesmojoties no caurspīdīgiem saldiem un krēmīgiem ziediem, aizrauj ne vienas vien elegantas dāmas sirdi, kura priecājas par dzīvi. Šīs ekskluzīvas Acqua di Parma sieviešu smaržas izceļ lielisku garšu un īpašu iekšējo eleganci. Acqua Di Parma Rosa Nobile aromāts ir apreibinošs ar savu vieglo pūderīgumu, valdzinošo svaigumu un rozēm, kas ietītas ar mandarīna nokrāsu. Savukārt, Acqua di Parma Peonia Nobile aromāts valdzina ar reibinošu ziedu un piparu pačūlijas sajaukumu. Tādā veidā visa ziedošā Acqua di Parma Le Nobili kolekcija kļūst par veltījumu elegantai sievišķībai un pievilcībai.

Acqua di Parma - ir uzņēmums, kas mūsdienās ir kļuvis par itāļu stila simbolu. Dažādas Acqua di Parma smaržas apvieno itāļu greznību ar tradicionālo meistarību, lai radītu kompozīcijas, kas izraisa aizraujošas emocijas.

Jā, interneta veikalā Save24.lv nopērkamas ne tikai Acqua di Parma smaržas, bet arī dažādi citi Acqua di Parma produkti. Starp tiem ir Acqua di Parma komplekti, kuros ietilpst Acqua di Parma smaržas, ķermeņa losjons, matu migla vai citi uzņēmuma aromātiskie produkti.

Katrai Acqua di Parma smaržai cena ir atšķirīga. Izvēlētā aromāta cenu nosaka ne tikai no dažādām notīm veidotās kompozīcijas, bet arī smaržu koncentrācija (EDC, EDT, EDP) un daudzums.