Adidas smaržas un ķermeņa kopšanas produkti

lapā
Rādīt 73 - 108 of 288 vienības
Rādīt 73 - 108 of 288 vienības

Adidas zīmols dibināts 1920. gadā. Pēc Pirmā pasaules kara, Dasleru ģimene nolēma sākt savu apavu ražošanas biznesu, viņu tēvs, strādādams apavu fabrikā, zināja kā tos šūt. Darbs sākas: Daslera māte un māsas veidoja modeļus, bet vīrieši grieza un šuva kurpes - augšdaļa bija no norakstītām militārajām formastērpiem, bet zoles - no vecām riepām. 

Un neviens no Dassleriem nevarēja iedomāties, ka no šīs necilās darbnīcas galu galā izaugs divi zīmoli - Adidas un Puma. 1924. gadā Dassler darbnīcā strādāja jau 12 cilvēki, dienas laikā tika izgatavoti piecdesmit pāru ortopēdisko apavu. 

Labākais periods Adidas bija XX gadsmita 60.-70. gadi. 1972. gadā pat Padomju Olimpiskā komanda bija ģērbusies sporta formā no Adidas. Adidas zīmols radījis arī vairāk kā 40 aromātu. Pirmās - 1990. gadā. Adidas smaržas tiek veidotas sadarbībā ar pazīstamiem parfimēriem  Ursulu Wandel, Maurice Roucel, Alain Astori, Hariju Fremontu, Jean-Pierre Mary, Sabine De Tscharner, Martine Pallix, Quest, Nathalie Lorson, Benoit Lapouza, Jean-Pierre Bethouard, Philippe Bousseton un Olivier Pescheux. 

Sportiski, svaigi un eleganti – aromāti un ķermeņa kopšanas produkti atrodami Save24.lv produktu klāstā par patiesi pievilcīgām cenām un ar ātru piegādi līdz pat pašām namdurvīm!

Kā iecienītākos Adidas produktus Save24.lv klientu vidū pavisam noteikti varētu minēt:

Svaiga, enerģiska un uzmundrinoša Adidas Ice Dive smarža vīriešiem, kas ir radīta dinamiskiem, impulsīviem un drosmīgiem piedzīvojumu meklētājiem. Tualetes ūdens iepazīstinās Jūs ar dzirkstošu, spilgtu un atsvaidzinošu koksnes-citrusa kategorijas aromātu.

Adidas Foot Protect pūšams pēdu dezodorants acumirklī novērsīs nepatīkamu pēdu aromātu, novēršot diskomfortu. Ērts un viegli lietojams produkts, kas liks Jums aizmirst rūpes par nepatīkamu pēdu aromātu, iespējamām sēnītēm un baktērijām, kas nereti rodas, kad pēdas sasvīst un kļūst mitras.

Spilgts, sulīgs un aizraujošs sieviešu parfimērijas ūdens Adidas Born Original for Her ir tas, kas Jums nepieciešams tveicīgajā vasaras dienā vai pat gluži pretēji aukstajā ziemā, lai raisītu patīkamas un siltas atmiņas par lieliski pavadītu vasaras dienu.

Ziedu un augļu kategorijas aromāts sniegs Jums milzīgu enerģijas vilni, papildinās Jūsu tēlu ar svaigumu un piešķirs Jums pozitīvu un optimistisku garastāvokli.

Īpašā rullīša dezodoranta Adidas 6in1 formula ir speciāli izstrādāta maigai un jūtīgai sieviešu ādai. Efektīvs līdzeklis liks Jums justies pārliecinātai visas dienas garumā. Līdzeklis sniedz vairākas funkcijas vienlaicīgi, ļaujot izmantot tikai vienu produktu, bet iegūt lielāku labumu no tā.

Adidas Team Five ir izteiksmīgs, bagātīgs un svaigs aromāts vīriešiem, kuri lūkojas pēc smaržas, kas ik rītu sniegs patiesi motivējošu enerģijas devu un dos spēku ikdienas darbīgajam skrējienam.

Smelies pašpārliecinātību un spēku, lai sasniegtu jebkuru mērķi un mestos jaunos piedzīvojumos ar sportisko, svaigo un enerģisko Adidas Get Ready! aromātu. Esi gatavs atmodināt čempionu, kas mīt tevī, sajust uzvaras garšu un endorfrīnu lādiņu pēc lieliska treniņa ar Adidas Get Ready! aromātu vīriešiem.

Dzīvespriecīgas, optimistiskas, aktīvas sievietes, mīlošas sportu un aktīvu dzīvesveidu var papildināt savu dzīvi ar patīkamu, atsvaidzinošu un uzmundrinošu sulīgāko augļu un burvīgāko ziedu Adidas Fruity Rhythm aromātu.

Tāpat, Save24.lv katalogā atradīsiet arī Jau gatavus komplektus ar Adidas aromātiem un efektīviem ķermeņa kopšanas produktiem, piemēram, Adidas Ice Dive komplekts vīriešiem, Adidas Extreme Power komplekts vīriešiem, Adidas Fun Sensation komplekts sievietēm un daudzus citus, kas kalpos kā lieliska dāvana svētkos!