Sejai

  • Sejas krēmi

    Sejas krēms - ir viens no svarīgiem ikdienas ādas kopšanas produktiem. Taču, lai iegādātais dienas vai nakts sejas krēms vienmēr sniegtu vēlamo rezultātu, to izvēloties ir svarīgi ņemt vērā ādas individuālās vajadzības. Rezultātā dažiem var noderēt labs pretgrumbu krēms, savukārt citiem var būt nepieciešams lokāli lietojams krēms, krēms rētām vai pret pūtītēm. Neatkarīgi no tā, kādu krēmu jūs meklējat, Save24.lv e-veikala komanda vienmēr ir gatava piedāvāt pievilcīgas alternatīvas par konkurētspējīgu cenu. Virtuālo veikalu plauktos atrodami dažādu ražotāju mitrinošie krēmi, krēmi pret rētām, grumbām vai kuperozi, sejas krēmi ar SPF 50 aizsardzību un citi aizsargājoši sejas krēmi, kas ļauj baudīt spožu, tvirtu un dzīvīgu sejas ādu katru dienu. Nav svarīgi, vai jūsu iecienītākais ikdienas ādas kopšanas līdzeklis ir Filorga krēms, CeraVe sejas krēms vai Bioderma sejas krēms, tos visus varat viegli, droši un vienkārši iegādāties tiešsaistē.

    Plašs sejas krēmu klāsts

    Dažādi sejas krēmi pilda dažādas funkcijas, piemēram, palīdz cīņā ar ādas problēmām, pasargā to no sausuma, kairinājuma vai kaitīgo vides faktoru negatīvās ietekmes. Tāpēc, izvēloties, kurš sejas krēms ir piemērots konkrētajam gadījumam, ir svarīgi pievērst uzmanību krēma mērķim un laikam, kad iegādātais krēms tiks lietots. Piemēram, ja meklējat krēmu, kas palīdz atjaunot ādas elastību un tīrību, lieliska izvēle var būt nostiprinošs sejas krēms ar kolagēnu, sejas krēms ar peptīdiem vai dažādi pretpigmenta krēmi. Atjaunojošs sejas krēms ar gliemežu sekrēciju, nostiprinošs sejas krēms un dažādi pretgrumbu krēmi var palīdzēt atjaunot ādas jauneklīgo izskatu un veselību. Un, ja jūsu āda ir sausa, raupja un zvīņaina, par to palīdzēs rūpēties izvēlētā zīmola sejas krēms ar hialuronskābi, mitrinošs sejas krēms ar urīnvielu vai cits krēms dehidrētai ādai. Atsevišķā grupā ietilpst dažādi krēmi pret pinnēm vai krēmi pret rētām, kas nupat radās aknes dēļ. Izvēloties, kurš sejas krēms vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, var noteikt arī pēc dienas un gada laika, kad krēms tiek lietots. Piemēram, ikdienas sejas krēms ar SPF 50 nodrošina intensīvu kopšanu un aizsardzību no rīta līdz vakaram jebkurā gadalaikā.Savukārt, taukains sejas krēms glābj no aukstuma aukstā laikā, it īpaši, ja ilgstoši jāatrodas ārā. Naktīs, kad ādā norisinās intensīvi atjaunojošie procesi, ieteicams to palutināt ar intensīvas iedarbības sejas kosmētiku. Nakts sejas krēms, kas izvēlēts atbilstoši ādas tipam, ir lieliska alternatīva tiem, kas rūpējas par ādas skaistumu pat guļot. Līdz ar to gan tonējošs mitrinošs sejas krēms, gan krēms ar retinolu vai krēms pret apsārtumu var būt jums vispiemērotākais krēms, ja izvēlaties to atbilstoši konkrētajai situācijai.

    Dažādiem krēmiem ir atšķirīga iedarbība

    Mūsdienās sejas krēmi tiek veidoti, izmantojot dažādas aktīvās sastāvdaļas un to kompleksus. Līdz ar to tirgū parādās sejas krēmi ar hialuronu vai krēmi ar kolagēnu, kā arī tādi produkti kā retinola krēms vai sejas krēms ar gliemežu sekrēciju. Taču arī izlasot iepatikušos produkta sastāvu, ne vienmēr var saprast, kam tas paredzēts. Tieši šī iemesla dēļ sejas krēmiem parasti ir etiķetes, kas norāda to mērķi. Piemēram, mitrinošs krēms rūpējas par optimālu sejas ādas mitruma līdzsvaru, savukārt barojošs sejas krēms nodrošina ādu ar nepieciešamajām uzturvielām. Taču Save24.lv virtuālos plauktos atrod savu vietu arī dažādi aizsargājoši sejas krēmi, kas palīdz saglabāt ādas jaunību, tīrību un maigumu. Piemēram, sejas krēms ziemai palīdz novērst ādas kairinājumu vai apsārtumu. Savukārt, sejas saules aizsargkrēms ar SPF aizsargā ādas jaunību, tāpēc tas jālieto visu gadu. Pat tie, kuriem ir viegli bojāta, kairināta vai jutīga āda, atradīs sev labākos produktus. Atjaunojošs sejas krēms, nomierinošs krēms vai dažādi citi sejas krēmi jutīgai ādai palīdz mazināt visas šīs nepatīkamās sajūtas. Visi šie piemēri apliecina, ka pat labs sejas krēms iedarbosies efektīvi tikai tad, ja to lietos, kā paredzēts.

    Mitrinoši sejas krēmi

    Mitrinošs sejas krēms neļauj ādai izžūt, pasargā to no stiepšanās, lobīšanās vai citām nepatīkamām sajūtām, piešķir ādai lielāku elastību un vitalitāti. Mitrinoši sejas krēmi bieži tiek uzskatīti par to pašu, ko sejas krēmi sausai ādai. Tomēr atbilstoša ādas mitrināšana ir būtiska visiem ādas tipiem. Tāpēc mitrinošajam krēmam sava vieta ir jāatrod arī cilvēku ar taukainu, jauktu vai nobriedušu ādu kosmētikā. Sejas krēmi ar hialuronskābi vai sejas krēmi ar alvejas ekstraktu ļoti efektīvi mitrina ādu. Taču interneta veikalā Save24.lv atradīsiet arī daudz mitrinošu sejas krēmu ar dažādiem citiem aktīvajiem komponentiem. Katrs no tiem ir paredzēts, lai atjaunotu ādas dabisko gludumu vai novērstu atkārtotu izžūšanu. Tāpēc mitrinošie sejas krēmi ir nepieciešams un efektīvs līdzeklis, lai saglabātu ādas skaistumu, elastību un maigumu.

    Barojoši sejas krēmi

    Barot ādu nozīmē nodrošināt to ar vitamīniem, olbaltumvielām, taukskābēm un citām uzturvielām. Šie komponenti atjauno bojātu, apsārtušu, zvīņainu ādu un stiprina tās aizsargbarjeru, palīdzot cīnīties pret negatīvo vides ietekmi. Barojošs sejas krēms parasti ir nepieciešams sausai ādai, kas zaudējusi vitalitāti, jo tas liecina, ka epidermas aizsardzība ir novājināta. Tāpēc, prezentējot barojošu krēmu, nereti tiek atzīmēts, ka tas ir sejas krēms sausai ādai vai jutīgas, kairinātas ādas kopšanai. Ar vecumu samazinās arī ādas aizsardzība, tāpēc arī barojošs sejas krēms nobriedušai ādai var manāmi uzlabot tās stāvokli. Barojošie sejas krēmi parasti tiek papildināti ar dabīgām eļļām vai komponentiem, kas stimulē ādas šūnu atjaunošanās procesus. Tātad barojošs sejas krēms ar keramīdiem vai nakts sejas krēms ar peptīdiem var ātri un efektīvi atjaunot ādas veselīgu izskatu.

    Sejas krēmi atbilstoši ādas tipam

    Tas, kas ir piemērots sausai ādai, var nebūt piemērots ādai ar noslieci uz pinnēm vai apsārtumu. Tāpēc ādas tips ir viens no svarīgiem rādītājiem, izvēloties sejas krēmu. Interneta veikalā Save24.lv ir ļoti daudz sejas krēmu, kas atjauno un saglabā ādas tvirtumu, gludumu un vienmērīgu toni. Šie ir labākie sejas krēmi nobriedušai ādai. Taču arī dažādi zīmoli pievērš lielu uzmanību sausas, iekaisušas, bojātas ādas kopšanai. Tāpēc Save24.lv virtuālajos plauktos ir ne viens vien krēms sausai sejas ādai. Šāds atjaunojošs vai mitrinošs sejas krēms palīdz piesaistīt mitrumu un ļauj aizmirst par sausu vai zvīņojošu ādu. Mazo kapilāru bojātā un kuperozes skartā āda arī ir izplatīta problēma, ko var atrisināt apsārtušas ādas sejas krēmi. Taču nereti diskomfortu var radīt ne tikai paplašināti kapilāri, bet arī pinnes, melni punkti vai nepatīkams ādas spīdums. Pareizs sejas krēms taukainai ādai vai sejas krēms kombinētai ādai palīdz efektīvi cīnīties ar šīm ādas nepilnībām. Sejas krēms pret pinnēm, melnajiem punktiem vai dažādi poras sašaurinoši krēmi – tas viss glābj, kad tev ir problemātiska āda un cīnies ar pinnēm. Tāpēc, lai sejas krēms palīdzētu kopt ādu, ir svarīgi to izvēlēties saprātīgi.

    Sejas krēmi nobriedušai ādai

    Mēs visi vēlamies, lai āda būtu gluda, tvirta un elastīga. Tomēr laika gaita, nepiemērots dzīvesveids, kaitīga vides ietekme vai pārāk maza uzmanība jūsu ādas vajadzībām var izraisīt tās novecošanos. Rezultātā sejas āda sāk nokarāties, zaudē vitalitāti un tīrību. Šādos gadījumos sejas krēmi nobriedušai ādai palīdz bremzēt šos procesus un atjaunot veselīgu ādas izskatu. Viņu galvenais mērķis ir grumbas, sejas pigmentācija vai āda, kas zaudējusi elastību. Piemēram, dažādi sejas krēmi pret grumbām tās efektīvi aizpilda, atjauno ādas dabisko gludumu un elastību. Tātad gan sejas krēmu pret grumbām ar hialuronu, gan krēmu ar retinolu var izvēlēties kā labāko krēmu pret grumbām. Arī tādi produkti kā nostiprinošs sejas krēms vai atjaunojošs krēms ar pienskābi palīdz stiprināt ādu vai atjaunot tās jauneklīgo izskatu. Un, ja arvien biežāk pamanāt, ka ādas tonis kļūst nevienmērīgs, var palīdzēt balinošs krēms pret pigmenta plankumiem vai atjaunojošs sejas krēms ar vitamīnu C. Lai konkrētā produkta izvēli padarītu vēl vienkāršāku, daži ražotāji sejas krēmus nepārprotami iedala pēc vecuma grupas. Dienas un nakts krēmi ar vecuma marķējumu ir izstrādāti, lai apmierinātu sejas ādas vajadzības dažādos dzīves posmos. Rezultātā interneta veikals Save24.lv piedāvā dažādus sejas krēmus no 50 gadu vecuma vai sejas krēmus no 60 gadiem, kā arī sejas kosmētiku, kas paredzēta rūpīgai ādas kopšanai no 30, 40 vai 45 gadu vecuma. Nivea pretgrumbu sejas krēms vai dažādi Loreal krēmi ir tikai daži lieliski piemēri, kas nodrošina ieteicamos vecuma ierobežojumus. Izvēlētais sejas krēms nobriedušai ādai ir iespēja daudz ilgāk saglabāt ādas jaunību, tīrību un dzīvīgu izskatu.

    Sejas krēmi taukainai ādai

    Cilvēki ar taukainu vai kombinētu ādu katru dienu saskaras ar dažādiem ādas kopšanas izaicinājumiem. Paaugstināta sebuma sekrēcija rada nepatīkamu sejas spīdumu, aizsprosto poras un veicina iekaisuma procesus. Tā rezultātā veidojas melni punktiņi, pustulas un strutainas pinnes. Tomēr sejas krēmi taukainai ādai, kas nodrošina optimālu kopšanu, var palīdzēt efektīvi cīnīties ar šīm ādas problēmām. Sejas krēmi pret melnajiem punktiem vai izvēlētais sejas krēms pret pūtītēm nekairina ādu, un tie nesatur eļļas vai citus komedogēnus komponentus. Patiešām labam sejas krēmam pret pūtītēm piemīt arī antibakteriālas īpašības, nomierina ādu un regulē tauku dziedzeru darbību. Un, lai panāktu vizuāli skaistāku taukainas ādas efektu, īstā izvēle var būt ikdienas sejas krēms ar salicilskābi vai poras savelkošs krēms. Ar taukainu ādu diskomfortu bieži rada pinnes atstātās pēdas, kuras var ārstēt ar rētu krēmiem. Taču svarīgi arī atcerēties, ka taukaina āda izžūstot cenšas mitruma trūkumu kompensēt ar vēl lielāku sebuma daudzumu. Tad seja kļūst spīdīga, taukaina, palielinās aknes risks. Tāpēc kvalitatīvs un viegls mitrinātājs taukainai ādai var palīdzēt novērst šīs problēmas.

    Sejas krēmi sausai ādai

    Sausu ādu parasti izraisa mitruma trūkums un epidermas bojājumi, ko izraisa kaitīgi vides faktori. Kad āda kļūst sausa, tā kļūst vēl ievainojamāka, sāk lobīties un niezēt. Šādos gadījumos krēmi sausai ādai palīdz atdzīvināt raupju, sakairinātu un dehidrētu sejas ādu. Sejas krēms ar lanolīnu vai jebkurš cits taukains sejas krēms sausai ādai darbojas kā mīkstinošs līdzeklis, kas nofiksē mitrumu ādā. Šādi līdzekļi veido neredzamu plēvi uz ādas virsmas, kas pasargā no kaitīgiem vides faktoriem un iespējamu kairinājumu. Tāpēc sejas krēms pret aukstumu vai krēms pret vēju palīdz novērst ādas sausumu un kairinājumu. Un katrs krēms sausai ādai ar intensīvu mitrinošu efektu palīdz saglabāt tās maigumu, mīkstumu un elastību. Šajā kategorijā ietilpst mitrinošs sejas krēms ar hialuronu, urīnvielu vai glicerīnu, kā arī sejas krēmi ar peptīdiem vai pienskābi.

    Sejas krēmi, kas papildināti ar vērtīgiem komponentiem

    Sejas krēmi ir sejas kosmētika, kas papildināta ar dažādām vērtīgām sastāvdaļām. Tomēr katrs no šiem saliktajiem komponentiem ir iekļauts krēmu sastāvā nevis nejauši, bet pēc rūpīgas dažādu ādas tipu un problēmu zonu analīzes. Tāpēc šodien sejas ādas kopšanas līdzekļu klāstā ir dažādi sejas krēmi ar gliemežu sekrēciju, krēmi ar retinolu, kolagēnu un citām aktīvajām vielām. Daži no tiem stiprina ādas aizsargfunkcijas, citi intensīvi mitrina, atjauno vai atsvaidzina ādu. Piemēram, mitrinošs sejas krēms ar urīnvielu vai krēms ar hialuronskābi piesaista mitrumu un palīdz nostiprināt ādas hidrolipīdu barjeru. Tiem, kas cīnās ar pinnēm, melniem punktiem vai paplašinātām porām, bieži vien lieliska alternatīva ir salicilskābes krēms, krēms ar niacinamīdu vai tējas koka eļļu. Un cilvēkiem ar sarkanu ādu var palīdzēt kapilārus savelkošs krēms vai citi sejas krēmi pret apsārtumu. Šādi sejas krēmi apsārtušai ādai bieži tiek papildināti ar P vitamīnu, kastaņu, ginka ekstraktu un citiem vērtīgiem komponentiem. Ikdienas ādas kopšanai paredzēto produktu klāstā ir vairāki dabīgi sejas krēmi, kuru izgatavošanas pamatā ir no dabas iegūto ekstraktu un eļļu ieguvumi. Tāpēc vienmēr ir svarīgi un lietderīgi ņemt vērā aktīvās sastāvdaļas, kas pievienotas jūsu izvēlētajam sejas krēmam.

    Sejas krēmi ar retinolu

    A vitamīns, kas daudziem labāk pazīstams kā retinols, atjauno ādu un stimulē tās atjaunošanās procesus. Rezultātā izvēlēto sejas krēmu pret grumbām, sejas krēmu pret pigmenta plankumiem vai atjaunojošos sejas krēmus bieži var papildināt ar šo komponentu. Sejas krēms ar retinolu stimulē kolagēna ražošanu, savelk un padara ādu gaišāku, tādējādi palīdzot samazināt grumbas un izlīdzināt sejas krāsu. Tomēr krēmu ar retinolu var izmantot ne tikai kā labu krēmu nobriedušai ādai. Šai aktīvajai vielai piemīt arī intensīva pretiekaisuma iedarbība, savelk poras, efektīvi uzlabo aknes bojātas, ar pinnēm pakļautas ādas stāvokli. Šī iemesla dēļ retinola krēms var būt arī lielisks sejas krēms taukainai ādai. Tātad, ja meklējat efektīvu līdzekli, kas palīdzēs atjaunot veselīgas, gludas un elastīgas ādas sajūtu, sejas krēms ar retinolu var kļūt par vienu no galvenajām izvēlēm.

    Sejas krēmi ar C vitamīnu

    Kaitina pelēka un blāva āda? Vai arī pamanāt, ka uz sejas parādās arvien vairāk pigmenta plankumu? Ar šīm un citām ādas novecošanas pazīmēm palīdz cīnīties sejas krēmi ar C vitamīnu.Tie ir ārkārtīgi efektīvi ādas kopšanas līdzekļi, kas stimulē kolagēna ražošanu, palēnina novecošanās procesus, stiprina kapilārus un padara ādu gaišāku. Rezultātā ar šo sastāvdaļu bieži vien var papildināt labāko pretgrumbu sejas krēmu, pretapsārtuma krēmu vai izgaismojošu un balinošu krēmu. Sejas krēms ar C vitamīnu ir piemērots arī taukainai vai kombinētai ādai, jo palīdz izlīdzināt tās tekstūru un uzlabot kopējo izskatu. Tāpēc kvalitatīvus, drošus un efektīvus krēmus ar C vitamīnu tik ļoti mīl un novērtē daudzi cilvēki. Taču, izvēloties sejas ādas kopšanas līdzekļus, ir svarīgi ņemt vērā, ka sejas krēmu ar C vitamīnu nevajadzētu lietot kopā ar līdzekļiem, kas satur retinolu. Abas šīs sastāvdaļas ir ļoti aktīvās sastāvdaļas, tāpēc, lai izvairītos no ādas kairinājuma, no rīta var lietot krēmu ar C vitamīnu, bet vakarā – retinola krēmu.

    Sejas krēmi ar SPF aizsardzību

    Ikreiz, kad pavadām laiku saulē, tās izstarotie UV stari negatīvi ietekmē mūsu ādu. Tas veicina ādas pigmentāciju, paātrina fotonovecošanās procesus un var izraisīt ādas apsārtumu. Tāpēc, lai pasargātu ādu no saules gaismas kaitīgās ietekmes, SPF krēms sejai ir vienkārši nepieciešams. Save24.lv elektroniskā veikala virtuālie plaukti ir pilni ar precēm ar dažāda stipruma saules aizsardzību. Piemēram, mitrinošs sejas krēms ar SPF 20 vai dienas krēms ar SPF 15 nodrošina vidēju aizsardzību. Savukārt tiem, kas vēlas intensīvāku aizsargefektu, tiek izstrādāti tādi produkti kā sejas krēms ar SPF 30 vai ikdienas sejas krēms ar SPF 50 saules aizsardzību. Protams, visi sejas krēmi ar SPF aizsardzību palīdz saglabāt ādas jaunību, tīrību un vitalitāti. Tomēr vislabākais krēms pret vecuma plankumiem, priekšlaicīgu ādas novecošanos un UV bojājumiem ir krēms ar augstu SPF.

    Svarīgi, kurš lietos krēmu!

    Pareiza sejas krēma izvēle bieži vien ir atkarīga ne tikai no ādas tipa, bet arī no tā, kurš produktu lietos. Tāpēc interneta veikalā Save24.lv var iegādāties ne tikai labus pretgrumbu krēmus, labāko pretapsārtumu krēmu vai tonējošo krēmu, kas būtu piemērots tikai sievietēm. Ievērojama sortimenta daļa ietver arī sejas krēmus vīriešiem. Šie produkti ir izstrādāti, ņemot vērā vīriešu ādas īpašās vajadzības un viņu dzīvesveidu. Piemēram, mitrinošs sejas krēms vīriešiem nodrošina ilgstošu kopšanu un aizsardzību pret sausumu. Un vīriešu sejas krēms ar SPF aizsardzību palīdz novērst saules gaismas kaitīgo ietekmi ilgstošā darba vai atpūtas laikā. Sejas krēmam vīriešiem parasti ir arī atsvaidzinošs, vīrišķīgs aromāts, tāpēc tas nodrošina ne tikai veselīgu ādas stāvokli, bet arī pozitīvas emocijas. Taču ne tikai pieaugušo, bet arī bērnu ādai nepieciešama īpaša kopšana. Tāpēc sejas krēmi bērniem atjauno un uztur optimālu mazuļu ādas stāvokli. Šie sejas krēmi bieži tiek papildināti ar maigām aktīvām sastāvdaļām, piemēram, pantenolu, augu ekstraktiem vai vērtīgām eļļām. Būtiski ir arī tas, ka sejas krēmi bērniem parasti tiek radīti bez sintētiskām krāsvielām, smaržvielām vai citām ādas veselībai bīstamām vielām. Mitrinošs sejas krēms bērniem vai nomierinošs sejas krēms jutīgai ādai ir tikai daži produkti, kas varētu ietilpt šajā kategorijā.

    Dažādi sejas krēmi nodrošina optimālu ādas stāvokli un sniedz izvēles brīvību. Līdz ar to tirgus ir pilns ar krēmiem, kas nodrošina ādu ar mitrumu, barības vielām, palīdz atjaunot optimālo ādas stāvokli vai stiprina epidermas aizsargfunkcijas. SPF krēmi sejai, sejas krēms rētām pēc pinnēm, intensīvi mitrinošs sejas krēms sausai ādai vai tiešām labs sejas krēms pret grumbām – tas viss un vēl daudz kas cits jūs gaida interneta veikalā Save24.lv.

  • Sejas gēli / losjoni /...

    Ja taukaini, bagātīgas tekstūras sejas krēmi vai citi ādas kopšanas līdzekļi aizsprosto poras vai piešķir sejai nepatīkamu spīdumu, tad sejas gēls, sejas losjons vai sejas mitrinātājs ir tieši tas, kas jums nepieciešams. Šie produkti ir uz ūdens bāzes un satur maz  vai vispār nesatur eļļu, tāpēc cilvēkiem ar normālu, taukainu vai jauktu ādu ļoti ieteicams lietot sejas gēlu, sejas mitrinātāju vai sejas losjonu. Save24.lv  piedāvā izvēlēties piemērotāko mitrinošo krēmu jūsu sejas ādai, kas pasargās to no izžūšanas, piešķirs tai maigumu un gludumu.

    Sejas gēli

    Sejas gēls parasti ir caurspīdīgs, gaišs sejas ādas kopšanas līdzeklis. Unikālās formulas dēļ, kas nesatur eļļas, gēls ātri uzsūcas, neatstāj lipīguma, taukainas plēves vai nepatīkama spīduma sajūtu uz sejas, neaizsporsto poras, tāpēc ir piemērots pat taukainai, kombinētai, problēmātiskai ādai. Sejas gēli ir produkti, kurus papildina ar mitrinošām sastāvdaļām, piemēram, hialuronskābi, kokosriekstu ūdeni, jūras aļģu vai alvejas ekstraktu.

    Alvejas ekstrakts ir viena no dabīgām sastāvdaļām, kas efektīvi mitrina, nomierina un atsvaidzina ādu, tāpēc alvejas gēls ir īpaši piemērots sejas ādai pēc sauļošanās, lai novērstu ādas kairinājumu vai iekaisumu. Save24.lv klāstā varat atrast daudz sejas ādas kopšanas līdzekļu, kuru sastāvs ir papildināts ar alvejas ekstraktu, lai jūs viegli varētu izvēlēties, kurš Aloe Vera gēls sejai jums ir vispiemērotākais.

    Sejas losjoni

    Ja jūtat pastāvīgu sejas ādas sausuma, izstiepšanās vai niezes sajūtu vai meklējat nedaudz vieglāku līdzekli par taukainu sejas krēmu, vispiemērotākais līdzeklis jums var būt sejas losjons. Šie sejas ādas kopšanas līdzekļi satur nelielu daudzumu eļļas, tāpēc sejas losjoniem ir diezgan viegla, krēmīga tekstūra, kas ātri uzsūcas, mitrina ādu un atjauno komforta sajūtu, bet neatstāj lipīgu vai taukainu plēvi uz sejas ādas .

    Sejas mitrinātāji

    Atkarībā no sastāvā esošajiem komponentiem sejas mitrinātājs var būt uz ūdens bāzes vai papildināts ar vērtīgām eļļām. Mitrinošs, nomierinošs šķidrums, kas nav taukains, mitrina,  atjauno un baro ādu ar šī sviestu un aprikožu kauliņu eļļu. Sejas mitrinātāji uz ūdens bāzes parasti ir viegli, mitrina ādu, nenoslogojot to, padarot to lieliski piemērotu taukainai vai jauktai ādai.

  • Sejas serumi

    Maiga, gluda un veselīga mirdzoša sejas āda ir daudzu no mums vēlme, kas, izmantojot pareizos sejas ādas kopšanas līdzekļus, var kļūt par realitāti. Viens no dabiskā mirdzuma, tvirtuma un jaunības vitalitātes nodrošināšanas līdzekļiem ir sejas serums.

    Sejas serumi parasti ir vieglas struktūras sejas ādas kopšanas līdzekļi, kas aktīvo sastāvdaļu pārpilnības dēļ tajos darbojas ārkārtīgi efektīvi un dažreiz tos pat dēvē par jaunības eliksīriem. Pareizi izvēlēts sejas serums palīdz cīnīties ar dažādām ādas problēmām: piešķir stingrību nokarenai ādai, atjauno pelēcīgas ādas dabisko mirdzumu vai, ja sejas āda ir sausa, ļauj izbaudīt intensīvu mitrinošu efektu.

    Sejas serumus raksturo augsta aktīvo komponentu koncentrācija, un mazas molekulas ātri uzsūcas un nonāk dziļajos ādas slāņos, tādējādi efektīvi atjaunojot ādu no iekšpuses. Tomēr, lai izvēlētos labāko sejas serumu, vienmēr jāņem vērā jūsu ādas tips un vajadzības: piemēram, ādai, kas zaudējusi tvirtumu, ieteicams izvēlēties nostiprinošu sejas serumu, bet taukainai vai kombinētai ādai Save24.lv klāstā atradīsit serumus, kas palīdzēs atrisināt dažādas ādas problēmas, neatkarīgi no tā, vai tā ir ādas novecošana vai pinnēm pakļauta ādas stāvokļa uzlabošana. Tālāk ir aprakstīti vairāki serumu veidi, lai vieglāk izvēlētos sev nepieciešamo.

    Sejas serumi ar hialuronskābi

    Hialuronskābes serums ir līdzeklis, kas aiztur mitrumu ādas iekšienē, aizpilda grumbas un smalkas mīmikas pēdas, efektīvi izlīdzina, savelk sejas ādu. Jebkurš serums ar hialuronskābi Save24.lv diapazonā tiek papildināts ne tikai ar hialuronskābi, bet arī ar citām aktīvajām vielām, piemēram, urīnvielu, pienskābi, vitamīniem un augu ekstraktiem, kas atjauno zaudēto ādas elastību, jaueklīgu izskatu un veselīgu mirdzumu. Visiem hialuronskābi saturošajiem serumiem ir dažādas aktīvo sastāvdaļu kombinācijas, tāpēc dažiem labāko hialurona serumu var izstrādāt DermoFuture vai Estee Lauder, citiem to var piedāvāt Kili · G, L’Oreal vai cits zīmols. Kuru serumu ar hialuronskābi izvēlaties, atkarīgs no jūsu ādas vajadzībām.

    Sejas serumi ar retinolu

    Serums ar retinolu palīdz atjaunot ādas tvirtumu, elastību un spilgtumu, jo tajā esošais retinols, t.i. A vitamīns, stimulē kolagēna ražošanu, stimulē šūnu atjaunošanās procesus, piešķir ādai lielāku tvirtumu un efektīvi cīnās ar grumbām. Ja regulāri lieto retinola serumu, āda kļūst ievērojami gaišāka, un pigmenta plankumi vai citas ādas krāsas kļūst mazāk pamanāmas. Dažādi sejas serumi ar retinolu tiek papildināti arī ar hialuronskābi, kolagēnu, elastīnu un citiem būtiskiem ādas proteīniem, kā arī dažādiem augu ekstraktiem, piemēram, lavandas vai vīnogu kauliņiem.

    Sejas serumi ar C vitamīnu

    Noguruma pēdas, pelēks ādas tonis ir pazīmes, ka ādai jāpievērš lielāka uzmanība. Sejas serums ar C vitamīnu sniedz šādu iespēju, jo tas palīdz atdzīvināt ādu un atjaunot tai jauneklīgu mirdzumu. C vitamīna serumam sejai ir balinoša iedarbība uz ādu, tie izgaismo pigmenta plankumus un novērš citas ādas krāsas izmaiņas, tāpēc seja iegūst vienmērīgu un veselīgu toni. C vitamīns serumā darbojas arī kā dabisks antioksidants, palēnina novecošanās procesu, veicina kolagēna ražošanu. Sejas serumiem ar C vitamīnu, tāpat kā citiem sejas serumiem Save24.lv diapazonā, raksturīgas koncentrētas aktīvo sastāvdaļu formulas, tie tiek papildināti ne tikai ar C vitamīnu, bet arī ar papildu sastāvdaļām, piemēram, niacinamīdu, hialuronskābi, makadāmijas, mandeļu un citām augu eļļām., lai jūs varētu izvēlēties C vitamīna sejas serumu, kas vislabāk atbilst jūsu ādas tipam.

  • Sejas eļļas / ampulas

    Dabiskās eļļas cilvēki kopš seniem laikiem ir izmantojuši kā vienu no sejas ādas kopšanas līdzekļiem. Mūsdienās eļļas joprojām ir viens no populārākajiem sejas ādas kopšanas līdzekļiem, tāpēc Save24.lv piedāvā plašu ēterisko eļļu, augu eļļu un to maisījumu klāstu.

    Dabiskās eļļas sejai nodrošina ādu ar vitamīnu, mikroelementu, neaizvietojamo taukskābju kompleksu, aizsargā ādu no dehidratācijas. Sejas eļļas mīkstina un nomierina ādu, tām piemīt antibakteriālas īpašības. Dabisko eļļu vai vairāku eļļu maisījumus var izmantot arī kā eļļu sejas masāžai. Protams, izvēloties sejas eļļu, vienmēr jāņem vērā ādas tips: viena un tā pati sejas eļļa var būt lieliska cilvēkiem ar sausu ādu, taču tā aizsprostos poras un palielinās sejas spīdēšanu, ja tiks izmantota taukainas sejas ādas īpašniekiem.

    Ēteriskās sejas eļļas

    Ēteriskajās eļļās, kas iegūtas no augu mizas, saknēm, ziediem vai lapām, ir augsta aktīvo sastāvdaļu koncentrācija, tāpēc vislabāk tās lietot kombinācijā ar citām vērtīgām eļļām vai izvēlēties sejas eļļas, kas jau satur ēteriskās eļļas. Tiesa, uz tējas koka un lavandas eļļām šis noteikums neattiecas - tās var lietot uz ādas tīras. 

    Lai iegūtu labākos rezultātus, ēteriskās eļļas jāizvēlas atbilstoši ādas tipam:

    • Jasmīna, smaržīgās kanangas, apelsīna, rožu ēteriskās eļļas ir piemērotas sausai ādai;
    • Taukainai vai jauktai ādai - eļļas ar pretiekaisuma īpašībām, piemēram, tējas koks, salvija, rozmarīns, citrons, kadiķis, lavanda;
    • Nobriedušai ādai izmantojiet rožu, smaržīgās kanangas, apelsīnu ziedu, jasmīna ēteriskās eļļas.

    Augu sejas eļļas

    Ādas kopšanai izmantotajām augu eļļām ir augsta bioloģiskā saderība ar ādu, tās ir bagātas ar vērtīgām vielām, tādēļ tās stiprina un aizsargā ādu. Augu sejas eļļas jāizvēlas arī atbilstoši jūsu ādas tipam:

    • Taukskābēm bagāti produkti, piemēram, mandeles, makadāmijas rieksti, avokado, šī sviests, palīdzētu atjaunot sausas ādas stāvokli;
    • Moringa eļļa ir piemērota jutīgai ādai, tā nomierina un mazina ādas kairinājumu;
    • Jojobas, saulespuķu, vīnogu kauliņu eļļas ir piemērotas taukainai vai jauktai ādai;
    • Nobriedušai ādai - argana eļļa. Argana eļļa sejai darbojas kā spēcīgs antioksidants un cīnās ar ādas novecošanos, tādējādi efektīvi kopjot nobriedušu ādu.

    Ēterisko eļļu maisījumi sejai 

    Ja vēlaties efektīvāku rezultātu, ieteicams lietot sejas eļļas, kas satur vairākas ēteriskās un / vai augu eļļas. Katrai vērtīgajai eļļai ir unikāls sastāvs un īpašības, kas papildina viena otru. Sejas eļļas, kas sastāv no vairākām dažādām eļļām, atjauno, izgaismo ādu, piešķir tai lielāku elastību un tvirtumu, un citas tajā esošās sastāvdaļas pastiprina eļļu priekšrocības. 

  • Sejas mazgāšanas līdzekļi

    Tīra, dzīvīga un dabiski mirdzoša sejas ādas kopšanas procedūra sākas ar sejas mazgāšanas līdzekli. Attīrošas sejas putas, attīrošs sejas gēls, krēmveida sejas tīrīšanas līdzeklis un pat attīroša sejas pasta - visi šie produkti ir sejas tīrīšanas līdzekļi ar dažādu faktūru. Protams, lai sejas mazgāšanas līdzeklis paveiktu savu darbu, t.i. lai efektīvi notīrītu netīrumus, taukus un dekoratīvās kosmētikas paliekas un piešķirtu ādai īpašu komfortu, nepieciešams lietot jūsu ādas tipam piemērotu līdzekli. Save24.lv klāstā ir ne tikai Alcina, Clinique, CeraVe attīrošie līdzekļi vai Bioderma, Dermacol, Kili · G attīrošie gēli, bet arī citu zīmolu sejas ādas kopšanas līdzekļi, nodrošinot, ka tiks izvēlēts piemērotākais sejas mazgāšanas līdzeklis cilvēkiem ar jutīgu un problemātisku ādu. 

    Sejas mazgāšanas līdzekļi ar skābēm

    Sejas mazgāšanas līdzekļi ar skābēm atšķiras no cita veida mazgāšanas līdzekļiem ar to, ka tajos esošās skābes attīra netīrumus no ādas virsmas, kā arī noņem atmirušās ādas šūnas un veicina epidermas atjaunošanos. Tādā veidā mazgāšanas līdzeklis ar skābēm  efektīvi atsvaidzina ādu, atjauno tās mirdzumu un dinamisko izskatu. Sejas mazgāšanas līdzekļi dažādiem ādas tipiem tiek papildināti ar dažādām skābēm.

    Mazgāšanas līdzeklis ar salicilskābi , kas pieder BHA skābju grupai, ir īpaši piemērots taukainai, kombinētai, pūtītēm pakļautai ādai, jo tas noņem atmirušo epidermas slāni, dziļi attīra porās uzkrāto netīrumu un lieko eļļu, kā rezultātā āda kļūst tīrāka un tiek samazinātas pūtītes. 

    Jutīgai, sausai vai nobriedušai ādai piemērotāks ir sejas mazgāšanas līdzeklis ar glikolskābi vai pienskābi, kas pieder AHA skābju grupai, vai laktobionskābi, kas pieder PHA skābju grupai, jo tas maigi noņem atmirušās ādas šūnas. veicina epidermas atjaunošanās procesus un izgaismo ādu.

    Sejas mazgāšanas līdzekļi taukainai ādai 

    Eļļaini sejas tīrīšanas līdzekļi dziļi attīra ādu, regulē sebuma sekrēciju, novērš pūtītes un melnus punktus. Labākais sejas tīrīšanas līdzeklis taukainai ādai būtu tāds, kas satur ārstnieciskas skābes, cinku, niacinamīdu, aktīvo ogli. Taukainas vai kombinētas ādas mazgāšanas līdzekļus bieži papildina ar vērtīgām eļļām vai augu ekstraktiem, kam piemīt antibakteriālas īpašības un nomierina kairinātu ādu. Taukainai, kombinētai vai problemātiskai ādai ieteicams lietot arī sejas mazgāšanas līdzekļus, kas nesatur sārmainas ziepes, alkoholu, parabēnus un citas vielas, kas var kairināt ādu un padarīt ādu sausu. 

    Sejas mazgāšanas līdzekļi sausai ādai

    Maigi, nekairinoši un intensīvi mitrinoši sejas tīrīšanas līdzekļi ir nepieciešami sausai ādai. Sejas mazgāšanas līdzekļos sausai ādai nedrīkst būt sārmainas ziepes vai citi ādu nosusinoši komponenti, kas var izraisīt ādas kairinājumu, zvīņošanos, niezi. Ja jūsu sejas mazgāšanas līdzeklis būs papildināts ar īpašām ārsnieciskām skābēm, keramīdiem, hialuronskābi, glicerīnu, pantenolu, augu eļļām un ekstraktiem, Jūsu āda pēc katras mazgāšanas reizes tiks mitrināta un atdzīvināta, jo šīs vielas intensīvi mitrina un nomierina ādu. 

    Sejas mazgāšanas līdzekļi jutīgai ādai

    Jutīga sejas āda spēcīgi reaģē uz agresīviem kosmētikas komponentiem, var kļūt apsārtusi vai pat zvīņaina. Sejas tīrīšanas līdzeklim jutīgai ādai jābūt pēc iespējas maigākam, vēlams, lai tas būtu hipoalerģisks un bez agresīviem vai ādu kairinošiem komponentiem, piemēram, sārmainām ziepēm, alkohola, parabēniem, mākslīgām smržvielām vai krāsvielām. Jūtīgas ādas sejas mazgāšanas līdzekļus bieži papildina ar vielām, kas intensīvi mitrina ādu, pasargā to no pārmērīga sausuma un stiprina ādas aizsargfunkcijas. Alantoīns, pantenols, zaļā tēja vai citi nomierinoši ekstrakti ir sastāvdaļas, kas veido sejas tīrīšanas līdzekļus jutīgai ādai. 

  • Sejas skrubji

    Pat ja jūs izmantojat mitrinošus, barojošus un atjaunojošus produktus, piemēram, sejas serumu un sejas krēmu, un jūs katru dienu godīgi noņemat netīrumus un liekos taukus no sejas ādas ar sejas mazgāšanas līdzekli, jums vajadzētu arī atcerēties, ka sejas skrubis ir nepieciešams, lai izbaudītu dinamisku un veselīga izskata ādu.  Sejas āda tiek pastāvīgi atjaunota, un atmirušās ādas šūnas, tās nenoņemot, uzkrājas uz ādas virsmas un kopā ar lieko tauku, putekļu un citu piemaisījumu daudzumu, galu galā aizsprostojot poras. Tā rezultātā sejas āda izskatās pelēka, zaudē vitalitāti, un laika gaitā to "rotā" melni punkti un pūtītes.

    Sejas skrubis ir līdzeklis, kas palīdz noņemt atmirušās ādas šūnas, neaizsprosto poras, izgaismo un atdzīvina ādu. Sejas skrubji var būt dažāda veida: mehāniskie skrubji satur smalkas skrubja daļiņas, citi sejas skrubi tiek papildināti ar skābēm vai fermentiem (fermentiem). Kuru skrubi izvēlēties konkrētā gadījumā, ir atkarīgs no jūsu ādas tipa un ādas problēmām. Zemāk minētie skrubju veidi ļaus jums izvēlēties piemērotāko produktu, kas nodrošinās efektīvu ādas attīrīšanu, ļaus izbaudīt tīru un veselīgu sejas ādu. 

    Sejas skrubji ar pīlinga daļiņām

    Šis sejas skrubis mehāniski attīra ādu, jo tajā ir pīlinga sastāvdaļas: smalkas cukura, sāls vai citu vielu granulas. Sejas skrubis ar pīlinga daļiņām maigi noņem atmirušās epidermas šūnas, dziļi attīra sejas ādu, novērš melnus punktus un uzlabo asinsriti, ļaujot sejas ādai atgūt veselīgu toni un dabisku mirdzumu. Tā kā sejas āda ir daudz jutīgāka nekā ķermenis, vienmēr jārūpējas par to, lai pīlinga daļiņas būtu mīkstas un nebojātu ādas aizsargslāni, piemēram, izmantojot skrubi ar brūno cukuru ar mazāk asiem kristāliem nekā balts cukurs.

    Sejas skrubji ar skābēm

    Sejas skrubjus, kas satur AHA, BHA vai PHA skābes, sauc par skābiem. Produktus var papildināt tikai ar vienu skābju grupu vai vairāku skābju kombināciju - šajā gadījumā sejas skrubis darbojas vienlaikus dažādos veidos.

    Skābie sejas skrubji ar AHA skābēm (glikoliskais, pienskābes, mandeļu, ābolu, citrona uc) ir vislabāk piemēroti sausai, nobriedušai un ādai ar tieksmi uz pūtītēm, jo tie efektīvi noņem atmirušās epidermas šūnas, samazina pigmenta plankumus, vizuāli samazina poras, padara ādu stingrāku.

    Sejas skrubjos visbiežāk lietotā BHA skābe ir salicilskābe. Sejas skrubim ar salicilskābi ir pretiekaisuma īpašības, tas noņem ādas zvīņaino slāni un efektīvi attīra porās uzkrātos netīrumus. Šo īpašību dēļ šis skābes skrubis sejai ir īpaši piemērots taukainai, kombinētai, problemātiskai ādai.

    Sejas skrubji ar PHA skābēm, piemēram, laktobionskābi un glikonolaktonu, mazāk kairina ādu nekā citi skābi sejas skrubji, jo skābes molekulas ir lielākas un iedarbojas tikai uz ādas virsmu. Turklāt šie skābie skrubji mitrina ādu, padara to jauneklīgāku un dzīvīgāku. 

    Sejas skrubji ar fermentiem

    Runājot par sejas skrubjiem, jūs bieži varat dzirdēt tādu terminu kā  fermentatīvs skrubis.  Šie produkti satur fermentus - olbaltumvielas, kas izšķīdina keratīnu, kas saistās ar atmirušajām ādas šūnām, ļaujot viegli noņemt zvīņaino epidermu. Fermentatīvais sejas skrubis uzlabo asinsriti, stimulē šūnu atjaunošanās procesus, izgaismo ādu, samazina rētas uz ādas un aizsargā pret oksidatīvo stresu. Fermentatīvo sejas skrubi parasti papildina ar dabīgiem enzīmiem, piemēram, papaiju, kas iegūta no papaijas, vai bromelīnu, kas iegūts no ananāsiem. Šīs vielas palīdz maigi noņemt atmirušās ādas šūnas un lieko tauku daudzumu, tām piemīt pretiekaisuma iedarbība, tāpēc sejas skrubji ar fermentiem ir piemēroti visiem ādas tipiem.

    Jebkurš sejas skrubis Save24.lv diapazonā paātrina sejas ādas atjaunošanās procesus, savelk, mīkstina un mitrina to. Pēc pīlinga āda tiek labāk apgādāta ar skābekli, citu ādas kopšanas līdzekļu aktīvās sastāvdaļas labāk uzsūcas, sasniedzot  dziļākos ādas slāņus. 

  • Kaklam un dekoltē zonai

    Mēs ikdienā rūpējamies par sejas ādu: mitrinām, barojam un citādi cenšamies pēc iespējas ilgāk saglabāt tās jauneklīgo izskatu. Tomēr bieži tiek aizmirsta jutīgā un plānā kakla un dekoltē zonas āda, par kuru arī vajadzētu īpaši rūpēties.

    Ne velti tiek teikts, ka pietiek, ja paskatās uz viņas kaklu, lai uzzinātu viņas vecumu. Kakla un dekoltē zonas āda faktiski izžūst ātrāk, nokarājas, zaudē tonusu un elastību, sāk parādīties grumbas. Visbiežāk mēs saskaramies ar priekšlaicīgu novecošanos, samazinātu kakla vai dekoltē ādas tvirtumu un ādas pigmentāciju, ja šī zona nav pietiekami mitrināta, bieži pakļauta kaitīgai saules gaismai un citiem nelabvēlīgiem vides faktoriem. Lai saglabātu vai atjaunotu ādas jaunību, vienmēr ieteicams regulāri mitrināt un barot kakla un dekoltē ādu, izmantot produktus, kas veicina ādas atjaunošanos un stiprina epidermas aizsargbarjeru. Tā rezultātā kakla un dekoltē āda ir pelnījusi vairāk nekā tikai dažus ķermeņa losjona triepienus. Save24.lv klāstā atradīsit dažādus produktus, kas palīdzēs rūpīgi kopt  ādu kakla un dekoltē zonā.

    Krēmi kakla un dekoltē zonai

    Ja vēlaties mitrināt ādu un uzlabot kakla un dekoltē zonas stāvokli, jūsu kosmētikas plauktiņā jau vajadzētu būt kakla krēmam, dekoltē krēmam vai abām zonām paredzētam produktam - kakla un dekoltē krēmam. Šie produkti piešķir sejas ādai tvirtumu un elastību,  paceļ un nostiprina to, palīdz mazināt grumbas un izgaismo ādu. Ja jūs meklējat efektīvu produktu, kas uzlabos ādas toni un palīdzēs cīnīties pret grumbām, ādas krāsas maiņu vai saules bojājumiem, jums jāpievērš uzmanība tiem kakla un dekoltē krēmiem, kas satur peptīdus, asinsriti un nostiprinošus augu ekstraktus, E vitamīnu un citus antioksidantus. 

    Serumi kakla un dekoltē zonai

    Kakla serums vai dekoltē serums ir koncentrēti ādas kopšanas līdzekļi, kas efektīvi cīnās ar novecošanās pazīmēm, palīdz mazināt ādas sausumu, atjaunot tās jauneklīgo izskatu un elastību, mazināt grumbas vai cīnīties ar citām ādas nepilnībām. Bieži kakla un dekoltē serumus papildina ar antioksidantiem, kas neitralizē brīvos radikāļus, palīdz cīnīties ar ādas novecošanās procesu, veicina šūnu atjaunošanos un paātrina kolagēna ražošanu. Šie produkti bieži satur peptīdus, hialuronskābi, augu ekstraktus, kuriem ir ādu nostiprinošas un atjaunojošas īpašības.

    Maskas kakla un dekoltē zonai

    Kakla un dekoltē zonas maskas ​​papildina ikdienas ādas kopšanas rutīnu, uzlabo krēma un seruma efektivitāti, jo papildus tonizē un atjauno ādu, efektīvi apkaro priekšlaicīgas novecošanās pazīmes. Gan kakla maska, gan dekoltē maska ​​kopj ādu, mitrina, baro un stiprina aizsardzību pret apkārtējās vides negatīvo iedarbību. Lai atjaunotu ādas maigumu, jauneklīgo izskatu un dabisko mirdzumu, kakla maskas un dekoltē maskas bieži tiek papildinātas ar intensīvi mitrinošu hialuronskābi, koenzīmu Q10, kaviāra ekstraktu, vitamīniem un antioksidantiem, kas palēnina ādas novecošanos un efektīvi savelk ādu.

  • Micelārie ūdeņi

    Ikdienas ādas tīrīšana ar pareizajiem līdzekļiem ir priekšnoteikums, ja mēs ik dienas vēlamies izbaudīt tīru sejas ādu un patīkamu komforta sajūtu. Daži produkti, kas palīdz efektīvi attīrīt ādu, var to padarīt sausu vai kairināt. Bet ne micelārais ūdens. Šis sejas ādas kopšanas līdzeklis ne tikai noņem kosmētiku vai dienas laikā uzkrātos netīrumus no ādas virsmas, bet vienlaikus atdzīvina, nomierina un mitrina jūsu ādu. Aktīvo sastāvdaļu dēļ micelārais ūdens vienlaikus veic vairākas funkcijas un darbojas kā attīrīšanas līdzeklis, sejas toniks un losjons.

    Micelārajā ūdenī lielāko daļu darba veic miceles - niecīgas molekulas, kas kā magnēts piesaista putekļus, liekos taukus un kosmētikas paliekas un ļauj tās viegli noņemt no sejas ādas. Tāpēc produkts, kas papildināts ar micellām, darbojas kā maigs sejas tīrīšanas līdzeklis, kas efektīvi noņem netīrumus un ļauj baudīt tīru un atdzīvinātu ādu.

    Kaut arī micelārais ūdens sastāv galvenokārt no ūdens, tas satur arī dažādus mitrinošus un ādas kopšanas komponentus, piemēram, pantenolu, glicerīnu, hialuronskābi, rožu ūdeni, alvejas vai kumelīšu ekstraktus. Šie saliktie komponenti neļauj ādai izžūt, nomierina, nodrošina maigumu un komfortablu sajūtu. 

    Micelārais ūdens sausai un jutīgai ādai

    Ja jūsu sejas ādai trūkst mitruma, tā izžūst, kļūst jutīga, kairināta un sarkana. Cilvēkiem ar sausu un jutīgu ādu jāizvairās no jebkādiem sejas kopšanas produktiem, kas satur komponentus, kas vēl vairāk sausina ādu, izraisa niezi. Tāpēc micelārais ūdens var būt lielisks risinājums sausai ādai. Protams, tajā nedrīkst būt alkohola, parabēni, mākslīgās krāsvielas, smaržvielas un citas vielas, kas kairina ādu. Bioderma micelārais ūdens jutīgai ādai, Nivea Sensitive micelārais ūdens vai jebkura cits zīmola micelārais ūdens jutīgai ādai, kas atrodams Save24.lv diapazonā, aizsargā pret kairinājumu un iekaisumu, ir papildināts ar nomierinošiem un mitrinošiem komponentiem, piemēram, alantoīnu, pantenolu, dažādiem ekstraktiem.

    Micelārais ūdens taukainai un jauktai ādai

    Ja jūsu sejas āda ir taukaina vai jaukta, mēs iesakām meklēt micelārajā ūdenī tādas sastāvdaļas, kas efektīvi noņems netīrumus un lieko eļļu, nomierinās iekaisušo ādu, novērsīs pūtītes izraisošo baktēriju augšanu un pasargās no iespējamiem iekaisumiem. Micelāralajam ūdenim, kas ir īpaši izstrādāts ādai, kurai raksturīga pūtītes, piemīt antibakteriālas īpašības, tas palīdz regulēt sebuma sekrēciju, bet nesausina ādu un neatstāj taukainības vai lipīguma sajūtu. Save24.lv plauktos atradīsit dažādu zīmolu produktus, tāpēc Bioderma Sebium H2O vai Mixa Cleansing Micellar Water micelārais ūdens taukainai un jauktai ādai - tikai dažas iespējamās izvēles. 

    Micelārais ūdens visiem ādas tipiem

    Micelārajam ūdenim ir unikāla formula, kas,  kā minēts iepriekš, papildināta ar micellām, kas noņem kosmētiku vai liekos taukus bez lielām pūlēm vai intensīvas berzes. Šie sejas kopšanas līdzekļi ar micellām bieži ir paredzēti visiem ādas tipiem, tāpēc tos papildina ar sastāvdaļām, kas atbilst dažādām ādas vajadzībām, kas mitrina, atjauno ādu, piešķir tai elastību un gludumu, piemīt antioksidanta un antibakteriālas īpašības. Šāds micelārais ūdens attīra sejas ādu, un rūpīgi izvēlēto komponentu kombinācija ļauj vienu un to pašu produktu izmantot dažādiem ādas tipiem. 

    Dažiem no Jums lieliski piemērots micelārais ūdens visiem ādas tipiem, citiem nepieciešams specializēts produkts konkrētām ādas vajadzībām - neatkarīgi no izvēlētā varianta, to nebūs grūti atrast Save24.lv e- veikalā, jo dažādu micerālo ūdens veidu izvēle šeit ir ļoti plaša. 

  • Sejas maskas

    Sejas maska ​​ir sejas ādas kopšanas līdzeklis, ko mēs bieži lietojam, kad vēlamies ātri un efektīvi uzlabot ādas stāvokli: atdzīvināt, mitrināt ādu, novērst noguruma pazīmes, piešķirt sejai lielāku tvirtumu un mirdzumu. Dažāda veida sejas maskas bieži tiek papildinātas ar augstu aktīvo sastāvdaļu koncentrāciju, tāpēc tās palīdz atjaunot ādas mitruma līdzsvaru, nodrošina ādu ar nepieciešamajiem vitamīniem un minerālvielām, efektīvi attīra vai kā citādi baro ādu.

    Ja jūsu sejas āda ir veselīga, dinamiska un dabiski mirdzoša, tad sejas maskas, iespējams, nav izplatīta jūsu sejas ādas kopšanas rutīnas sastāvdaļa. Tomēr tiem, kas ikdienā saskaras ar dažādām sejas ādas problēmām vai nepilnībām, parasto sejas kopšanas līdzekļu sarakstā jāiekļauj sejas maskas, kas atbilst viņu ādas vajadzībām.

    Sejas maskas pēc produkta veida

    Mūsdienās sejas masku dažādība ir ārkārtīgi plaša: sākot no parastajiem līdzekļiem, kas tiek uzklāti uz sejas ādas, līdz sejas maskām. Atliek izvēlēties, kāda veida sejas maska ​​jums visvairāk patiks.

    Māla maskas

    Sejas maskas, kas satur mālu, efektīvi noņem netīrumus un liekos taukus, dziļi attīra poras, novērš ādas nepilnības. Jebkura veida māls, piemēram, baltais, sarkanais vai zaļais, detoksicē, atdzīvina ādu un atjauno tās stāvokli. Māla maskai piemīt antibakteriālas īpašības, tā novērš pūtīšu parādīšanos, ļauj izbaudīt tīru un matētu sejas ādu, tāpēc tā ir īpaši piemērota taukainai, jauktai, problemātiskai ādai.

    Pīlinga sejas maskas

    Pīlinga sejas maska, atšķirībā no citām sejas maskām, tiek uzklāta uz sejas ādas, atstāta uz noteiktu laiku un pilnīgi izžūstot, tiek noņemta no sejas ādas. Tas noņem atmirušās ādas šūnas un piemaisījumus, padara ādu gaišāku, maigāku un dzīvīgāku, un tajā esošie vērtīgie komponenti nomierina un mitrina ādu.

    Lokšņu sejas maskas

    Lokšņu maska ​​ir sejas ādas kopšanas līdzeklis, kuru ir ārkārtīgi viegli lietot. Tā atgādina īstu masku, tāpēc atšķirībā no māla maskas vai pīlinga sejas maskas lietošanas tā nav jāuzklāj un vienmērīgi jāizsmēŗē, bet vienkārši jāuzliek uz sejas ādas. Lokšņu sejas maskas ir īpaši piemērotas, ja vēlaties intensīvi mitrināt, mīkstināt un atdzīvināt ādu, šīs sejas maskas bieži tiek papildinātas ar hialuronskābi, kolagēnu, antioksidantus saturošiem augu ekstraktiem. Lancome lokšņu sejas maska, Garnier maska ​​ar granātābolu ekstraktu un daudzu citu zīmolu lokšņu sejas maskas jūs jau gaida Save24.lv plauktos.

    Sejas maskas atbilstoši ādas vajadzībām

    Sejas maska ​​jāizvēlas atbilstoši jūsu ādas tipam un efektam, kuru vēlaties sasniegt, lietojot masku. Sausai ādai vairāk piemērota mitrinoša sejas maska, pūtītēm bojātas vai taukainai sejas ādai - maskas pret melnajiem punktiem un pūtītēm. 

    Mitrinošas sejas maskas 

    Sausa āda bieži cieš no mitruma trūkuma, ātri izžūst, laika gaitā zaudē elastību un vitalitāti. Ja vēlaties atdzīvināt ādu, ir nepieciešams nodrošināt optimālu ādas mitruma līdzsvaru un aizsargāt epidermu no dehidratācijas. Tam ir lieliski piemērota mitrinošā sejas maska, kurā komponenti mīkstina, mīkstina ādu, atjauno tās elastību un jauneklīgo izskatu. Mitrinošās sejas maskas bieži papildina ar hialuronskābi, brūnajām aļģēm, rožu ūdeni, auzām, dažādiem augu ekstraktiem.

    Sejas maskas pret pūtītēm un melniem punktiem

    Sejas maska ​​pret pūtītēm novērš baktēriju uzkrāšanos uz ādas, notīra netīrumus un taukus, kas aizsprosto poras un veicina melno punktu un pūtīšu veidošanos. Ja meklējat efektīvu sejas masku pret pūtītēm vai sejas masku pret melnajiem punktiem, pievērsiet uzmanību tam, vai tā satur antibakteriālus, ādu nomierinošus un efektīvus attīrošos komponentus, piemēram, kaolīnu, aktīvo ogli, vērtīgās aļģes, zaļo tēju vai citus augu ekstraktus. L’Oreal, Nacomi, Bielenda, Garnier sejas maskas, kas papildinātas ar šīm sastāvdaļām, efektīvi attīra ādu un cīnās ar pūtīšu vai melno punktu cēloņiem.

    Atjaunojošās sejas maskas

    Ja pamanāt, ka āda ir zaudējusi elastību, nogurusi un uz sejas ir parādījušās vai palielinājušās sīkas krunciņas, iesakām ādu palutināt ar sejas maskām, kas atjauno ādu. Spēcinošas, atjaunojošas, tonizējošas sejas maskas vai pretgrumbu maskas - tās visas piešķir ādai tvirtumu, vitalitāti un jauneklīgu izskatu. Šīs sejas maskas bieži var saturēt kolagēnu, hialuronskābi, vērtīgas aļģes, alvejas, gliemežu gļotu ekstraktu, C vai E vitamīnus. 

  • Sejas toniki

    Dabiskais ādas mirdzums un veselīgais izskats ir atkarīgs no pareizas sejas ādas kopšanas, kas vispirms sākas ar pareizu ikdienas ādas attīrīšanu. Pat ja katru dienu noņemat kosmētiku, taukus, putekļus un citus netīrumus no ādas, izmantojot kosmētikas noņēmēju, micelāro ūdeni un sejas tīrīšanas līdzekli, paturiet prātā, ka ir nepieciešams arī sejas toniks, lai pareizi pabeigtu sejas attīrīšanas procesu.

    Dažādi sejas tīrīšanas līdzekļi bieži satur komponentus, kas efektīvi noņem netīrumus, bet var kairināt ādu un pasliktināt ādas dabisko pH līmeni. Sejas toniks ir paredzēts tā atjaunošanai. Sejas tonizējoši līdzekļi, kas no pirmā acu uzmetiena atgādina ūdeni un ir papildināti ar komponentiem, kas acumirklī mitrina, atdzīvina un nomierina sejas ādu, palīdz noņemt kosmētikas paliekas un citus sejas ādas kopšanas līdzekļus. Toniks sejai, kas izvēlēts atbilstoši ādas tipam un ādas vajadzībām, dod ilgtermiņa komforta sajūtu un sagatavo ādu turpmākajām skaistumkopšanas procedūrām.

    Sejas toniki sausai ādai

    Ja āda ir sausa, mitrinošs un tonizējošs sejas toniks ir vislabākais tās mitrināšanai un atjaunošanai. Sejas toniku sausai ādai var papildināt ar hialuronskābi, pantenolu, medu, rožu ūdeni, jasmīnu, lavandu un citiem augu ekstraktiem. Šīs sastāvdaļas palīdz maigi attīrīt ādu, nomierina tās kairinājumu, pasargā no sausuma, stiepšanās vai citām nepatīkamām sajūtām un ļauj baudīt maigu, gludu un atdzīvinātu ādu.

    Sejas toniki jutīgai ādai

    Nomierinošs sejas toniks jutīgai ādai ir piemērots cilvēkiem ar kairinātu vai apsārtušu sejas ādu. Jūtīgai ādai piemērots sejas toniks palīdz nomierināt radušos kairinājumu, intensīvi nomierina, atsvaidzina ādu un stiprina tās aizsargbarjeru. Dermacol Sensitive nomierinošais toniks, Nivea nomierinošais toniks sausai un jutīgai ādai vai citi tonizējoši līdzekļi jutīgai sejas ādai tiek papildināti ar vērtīgām eļļām, kas mitrina un baro ādu, piemēram, olīvu vai mandeļu, pantenolu, rožu ūdeni. Ideālā gadījumā produkti jutīgai ādai ir hipoalerģiski un nesatur spirtu vai citus ādas kairinātājus.

    Sejas toniki taukainai ādai

    Labākais sejas toniks taukainai ādai ir tāds, kas efektīvi noņem netīrumus un eļļas pārpalikumu no ādas virsmas, attīra poras un novērš melno punktu un pūtīšu veidošanos. Taukainas ādas kopšanai vispiemērotākie ir tonizējoši līdzekļi, kas satur cinku, tējas koka eļļu vai citus komponentus ar antibakteriālām īpašībām, AHA vai BHA skābes, jo tie nomierina un atsvaidzina ādu, vizuāli samazina poras, piešķir sejai matētu efektu, bet nepadara to sausu.

    Sejas toniki  jauktai ādai

    Cilvēkiem ar kombinētu ādu jāizvēlas tonizējoši līdzekļi, kas ne tikai regulē tauku dziedzeru darbību un attīra ādu, bet arī mitrina sausās sejas vietas. Sejas tonikam kombinētai ādai piemīt antibakteriālas īpašības, tas noņem liekos taukus no ādas virsmas un ir papildināts ar sastāvdaļām, kas mitrina un nomierina ādu. Bielenda, Clarins vai Eveline ir tikai daži sejas toniku zīmoli jauktai ādai.

  • Acu kopšanas līdzekļi

    Acis ir bieži nepelnīti aizmirsta sejas daļa, kurai jāpievērš īpaša uzmanība. Acu āda ir ārkārtīgi jutīga un plāna, tajā ir mazāk tauku dziedzeru un kolagēna šķiedru, tādēļ tieši ap acīm parasti parādās pirmās novecošanās pazīmes, acu āda ātrāk izžūst, zaudē tvirtumu un elastību.

    Pareizu acu ādas produktu izvēle ļauj izbaudīt veselīgu un dinamisku izskatu, palīdzot apkarot dažādas problēmas, piemēram, grumbas vai pelēcīgu ādu. Tomēr acu acu kopšanas līdzekļi mūsu kosmētikā bieži parādās nevis kā preventīvs pasākums, bet tikai tad, kad paskatāmies uz savu attēlu spogulī un pamanām pirmās grumbas, tumšos lokus vai pietūkumu zem acīm.

    Acu krēmi, acu gēli, acu balzami

    Acu krēmi, acu gēli un acu balzami ir acu kopšanas līdzekļi, kas nodrošina intensīvu ādas kopšanu, mitrina, atsvaidzina, atjauno tvirtumu un elastību. Acu gēlam ir mīksta tekstūra, tas ātri uzsūcas, tāpēc ir piemērots izgaismošanas efektam vai, ja acu maska ​​pēc tam tiek uzklāta uz ādas. Acu balzams ir bagātīgāks un biezākas struktūras produkts nekā acu krēms, tāpēc sausai ādai tas piešķir īpašu komfortu. Bieži vien šie produkti tiek papildināti ar nomierinošiem un mitrinošiem komponentiem, kas, regulāri lietojot, uzlabo ādas zem acīm stāvokli.

    Acu serums

    Acu serums parasti ir koncentrētāks nekā sejas krēms, tāpēc tas efektīvi nostiprina ādu, veicina tās atjaunošanās procesus, samazina grumbas, novērš pelēcīgumu un nogurumu vai kā citādi uzlabo acu ādas stāvokli. Komponentu molekulas, kas veido šos produktus, ir mazas, tāpēc tās ātri uzsūcas un iedarbojas uz dziļākajiem ādas slāņiem, padarot jūsu ādu gaišāku un dzīvīgāku.

    Acu maskas

    Maskas acīm tiek papildinātas ar vērtīgām mitrinošām un barojošām sastāvdaļām, kas novērš pirmās novecošanās pazīmes, noguruma pazīmes, izgaismo acu ādu un samazina pietūkumu, padarot ādu elastīgāku un tvirtāku. Vietnē Save24.lv atradīsit dažāda veida acu maskas, piemēram, acu maskas ar eļļām vai hidrogēla acu spilventiņus, no kuriem varēsiet izvēlēties tieši sev piemērotāko.

    Lokšņu acu maskas

    Lokšņu masku atkarībā no nepieciešamības var uzklāt uz visu zonu ap acīm vai tikai uz acīm. Loksnes maska, kas baro acu zonas ādu, uzklājot to uz sejas, pārklāj zonu ap acīm, tādējādi atdzīvinot un barojot ādu gan zem acīm, gan arī to, kas atrodas virs tām. Tās palīdz ātri atdzīvināt un mitrināt ādu zem acīm. Ja pirms lietošanas paturēsiet to ledusskapī, tā patīkami atvēsinās ādu un mazinās pietūkumu. Katra lokšņu maska acīm tiek papildināta ar vērtīgiem komponentiem, kas atsvaidzina, nomierina un atjauno maigo un jutīgo acu ādu.

    Hidrogēla acu spilventiņi 

    Hidrogēla acu spilventiņi  ir ērts, ātrs un arvien populārāks veids, kā mitrināt, barot un atjaunot ādu zem acīm, piemēram, pēc negulētas nakts. Acu spilventiņi ir kā maska ​​acīm, kas lieliski pielīp pie ādas zem acīm un pabaro to ar vērtīgām aktīvajām sastāvdaļām, atsvaidzina un atdzesē ādu. 

  • Lūpu kopšanas līdzekļi

    Maigas, kuplas un veselīga izskata lūpas piešķir jūsu sejai īpašu šarmu un piešķir vēl lielāku pārliecību. Tomēr ne visi var lepoties ar dabiski kuplām, elastīgām un mīkstām lūpām. Turklāt lūpu āda, tāpat kā acis, ir daudz plānāka nekā citas sejas zonas, padarot to jutīgu pret dažādiem vides faktoriem, piemēram, temperatūras izmaiņām, vēju, aukstumu, karstumu, mitruma trūkumu. Tas viss veicina pastiprinātu lūpu sausumu, tās kļūst raupjas, zvīņainas un plaisā. 

    Pat ja jūsu lūpas ir sausas, sašķeltas vai ļoti plānas, mūsdienās, izvēloties piemērotus kopšanas līdzekļus, iespējams baudīt kuplas, apjomīgas un patiesi pievilcīgas lūpas.  Lūpu kopšanas līdzekļi Save24.lv klāstā aizsargā lūpas, piešķir tām ilgstošu maigumu, mitrina un pat spēj padarīt tās apjomīgākas.  Zemāk paskaidrojam atšķirības starp dažādiem lūpu kopšanas līdzekļiem, kas palīdzēs Jums izvēlēties vislabāk piemērotāko. 

    Lūpu balzami 

    Lūpu balzams ir produkts, kas aizsargā lūpas no dehidratācijas, vēja vai aukstuma bojājumiem, tam ir mitrinoša un atjaunojoša iedarbība. Lūpu balzams nodrošina aizsardzību un intensīvu mitrināšanu, šie lūpu kopšanas līdzekļi bieži satur bišu vasku, lanolīnu, šī sviestu, kokosriekstu, rīcineļļu, kakao vai citas vērtīgas eļļas. Lūpu balzami bieži tiek papildināti ar E vitamīnu vai citiem antioksidantiem, kas izlīdzina lūpas, pasargā no brīvo radikāļu negatīvās ietekmes un paātrina brūču sadzīšanu. E-veikalā Save24.lv esošie lūpu balzami baro, mitrina un mīkstina lūpas, samazina to raupjumu, zvīņošanos un plaisāšanu, lai jūs uzreiz varētu izbaudīt gludākas lūpas un veselīgāku izskatu.

    Lūpu maskas

    Lūpu maskai ir intensīva mitrinoša iedarbība, un tā atjauno sausas, sašķeltas un bojātas lūpas. Šie produkti bieži satur mitrinošas un barojošas eļļas, hialuronskābi un citas vielas, kas nodrošina maigumu un gludumu. Lūpu maskas var būt gan krēmveida, gan māla, taču tās visas paredzētas, lai atjaunotu lūpu mitruma līdzsvaru un stimulētu atjaunošanās procesus. 

    Lūpu skrubji

    Lūpu skrubis palīdz noņemt sauso un raupjo lūpu virsmas slāni, atjauno dinamisku toni un maigumu, kā arī sagatavo lūpas citām skaistumkopšanas procedūrām. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka lūpu āda ir ļoti plāna un jutīga, tāpēc lūpu skrubim jābūt maigam, papildinātam ar ādu barojošām, spēcinošām sastāvdaļām. Viens no populārākajiem ir cukurs, jo tā smalkās granulas ne tikai atslāņo atmirušo ādas slāni, bet arī mitrina un izlīdzina lūpas. Lūpu skrubjus papildina arī mitrinošas un barojošas avokado, kokosriekstu, šī sviests un citas vērtīgas augu eļļas. 

    Lūpu spīdumi

    Virtuālajos Save24.lv plauktos izvietotie lūpu spīdumi ļauj palielināt lūpu apjomu un sniedz iespēju izbaudīt kuplās, stingrās un spēcīgās lūpas, pat ja daba tās nav apbalvojusi. Šāds lūpu balzams var kļūt par lielisku alternatīvu hialurona injekcijām, jo ​​tas baro lūpas un piešķir tām apjomu bez adatas punkcijas. Šie līdzekļi parasti tiek papildināti ar hialuronskābi, kas aiztur mitrumu lūpu iekšienē un intensīvi tās mitrina. Izvēloties lūpu spīdumu, pievērsiet uzmanību, lai tie būtu papildināti ar vitamīnu E, glicerīnu, pantenolu vai vērtīgām eļļām - tie mitrina, baro un nomierina trauslo lūpu ādu. 

  • Citi

    Efektīvai ādas kopšanas rutīnai nepieciešami ne tikai krēmi, serumi vai balzami, bet arī dažādi palīglīdzekļi. Save24.lv klāstā atradīsit visu nepieciešamo - sākot no sejas tīrīšanas birstēm līdz mitrajām salvetēm.

    Mitrās salvetes kosmētikas tīrīšanai 

    Tīrīšanas salvetes palīdz efektīvi noņemt dienas laikā uz sejas uzkrājušos kosmētikas atlikumus un netīrumus. Mitrās kosmētikas salvetes ne tikai attīra, bet arī atdzīvina ādu, padarot to par praktisku un ērtu risinājumu, ceļojot, lai attīrītu seju pēc sporta vai efektīvi noņemtu kosmētiku, ja vēlaties vienkārši iekrist gultā, tiklīdz nokļūstat mājās. Lai arī sastāvdaļu saraksta augšgalā ir ūdens, mitrās kosmētikas salvetes bieži tiek papildinātas ar micellām, E vitamīnu, melno tēju vai citiem augu ekstraktiem, kas maigi attīra, mitrina, mīkstina ādu.

    Mitrās salvetes bērniem

    Mitrās salvetes bērniem ir paredzētas maigās un jutīgās bērnu ādas kopšanai. Šīs salvetes palīdz ātri un efektīvi notīrīt ādu, bet nebojā ādas dabisko pH līmeni vai epidermas aizsargbarjeru, tāpēc ir piemērotas pat jutīgai ādai. Zīdaiņiem paredzēto mitro salvešu galvenā sastāvdaļa ir ūdens, taču lielāko daļu no tām, piemēram, Nivea, Sebamed, Pampers vai Water Wipes, papildina arī greipfrūti, kumelīšu ekstrakti, pantenols, glicerīns vai augu eļļas. Izvēloties, kuras mitrās salvetes ir vislabākās jūsu mazulim, vienmēr pārliecinieties, ka tās nesatur alkoholu, parabēnus, ziepes vai citus ādu sausinošus vai kairinošus komponentus.

  • Kosmētikas noņēmēji

    Kaut arī dekoratīvā kosmētika palīdz izcelt mūsu sejas skaistākās iezīmes, slēpj nepilnības un baro ādu, tās notīrīšana no sejas ādas dienas beigās ir ļoti svarīga. Nenoņemtie kosmētikas atlikumi, putekļi un dienas laikā uzkrātie tauki var aizsprostot poras, izraisīt iekaisumu un pūtītes.

    Kosmētikas noņēmēji ir produkti, kas ātri un efektīvi noņem dienas laikā uz ādas uzkrājušos kosmētiku un netīrumus. Kosmētikas noņemšanas līdzekļiem Save24.lv klāstā ir atšķirīga konsistence un funkcijas, tāpēc katrs viegli atradīs sev piemērotāko produktu.

    Attīrošie pieniņi

    Attīrošais sejas pieniņi ir maigi, krēmīgi sejas tīrīšanas līdzekļi, kas ne tikai attīra, bet arī mitrina, baro un nomierina epidermu, padarot to īpaši piemērotu jutīgai vai dehidrētai ādai. Šie kosmētikas noņēmšanas līdzekļi bieži tiek papildināti ar hialuronskābi, vitamīniem, rozēm, alveju un citiem vērtīgiem ekstraktiem un augu eļļām, piemēram, avokado vai kokosriekstu.

    Gēlveida kosmētikas noņēmēji

    Tīrīšanas gēls ir vieglas struktūras kosmētikas noņēmējs, kas nesatur taukainus komponentus, tas neatstāj lipīguma sajūtu, nerada diskomfortu un neaizsprosto poras. Rezultātā gēlveida kosmētikas noņemšanas līdzeklis ir īpaši piemērots jutīgai, jauktai, taukainai vai pūtītēm pakļautai ādai. 

    Attīrošās eļļas 

    Attīrošās sejas eļļas ir sejas ādas kopšanas līdzekļi, kas ne tikai baro ādu, bet arī efektīvi noņem kosmētiku. Attīrošās eļļas spēj piesaistīt citas eļļas, tādējādi palīdzot noņemt liekos taukus un dekoratīvo kosmētiku no ādas virsmas, nodrošina izcilu tīrības sajūtu un aizsargā epidermu no dehidratācijas.

    Divfāžu kosmētikas noņēmēji

    Divfāžu kosmētikas noņēmējs sastāv no divām daļām (fāzēm): viena ir uz ūdens bāzes, otra parasti sastāv no vērtīgām eļļām. Eļļainā fāze palīdz noņemt kosmētiku un baro sejas ādu, savukārt ūdens bāzes fāze tiek papildināta ar komponentiem, kas atdzīvina un mitrina ādu. Lai abas fāzes varētu sajaukt un papildināt viena otru, pirms katras lietošanas flakons jāsakrata.

    Acu kosmētikas noņēmēji

    Āda ap acīm ir plāna un jutīga, tāpēc tās kopšanai ir nepieciešama īpaša piesardzība. Acu kosmētikas noņēmējs ļauj viegli noņemt acu skropstu tušu, acu ēnas vai citu acu kosmētiku bez intensīvas berzes. Acu kosmētikas tīrīšanas līdzekļus bieži papildina ar mitrinošiem, stiprinošiem un nomierinošiem komponentiem ādai un skropstām, piemēram, arginīnu, kumelīšu ekstraktu, avokado, rīcineļļu vai citām vērtīgām eļļām.

lapā
Rādīt 73 - 108 of 9201 vienības
Rādīt 73 - 108 of 9201 vienības

Cilvēka seja - viņa vizītkarte, savukārt tīra, veselīga un starojoša sejas āda piešķir papildu šarmu un pārliecību. Veselīga izskata ādai nepieciešama atbilstoša kopšana. Sejas kopšanas rutīnu atvieglo piemērota sejas kosmētika.
Bieži vien sejas āda ir daudz jutīgāka un maigāka nekā ķermeņa āda, tāpēc tai nepieciešama uzmanīga kopšana. Viens no galvenajiem sejas ādas kopšanas rituāliem ir tās tīrīšana. No rītiem ir nepieciešams noņemt taukus, kas uzkrājušies naktī, bet vakarā - meikapu. Micelārais ūdens, kosmētikas noņēmējs, sejas mazgāšanas līdzeklis, tīrīšanas līdzeklis, sejas tīrīšanas putas būs lieliski piemērotas šim darbam. Tikpat svarīgi ir sejas ādas mitrināšana. Pareizi mitrināta sejas āda - veselīga, starojoša un jauneklīga. Populārākais ādas mitrināšanas veids ir sejas krēms. Sejas krēms ne tikai mitrina ādu, bet arī sagatavo to meikapam. Šeit atradīsiet plašu sejas krēmu izvēli. Sausas un jūtīgas sejas ādas īpašnieces labi zina, ka bez intensīvas ādas mitrināšanas tiek veicināta ādas stiepšanās, niezes vai apsārtuma sajūta. Neskatoties uz dažādiem mītiem, taukainai, problemātiskai ādai nepieciešama arī mitrināšana, jo pūtītes ārstniecības līdzekļu lietošanas laikā sausina sejas ādu. Šim ādas tipam ir izveidoti īpaši ādu mitrinoši šķidrumi sejai un vieglas tekstūras sejas krēmi.
Dažreiz gadās, ka ar tīrīšanu, mitrināšanu un tonizēšanu nepietiek, un palīdzēt uzlabot ādas stāvokli var sejas maskas, acu krēms, sejas serums, losjons. Regulāra šo līdzekļu lietošana palīdz uzlabot, atdzīvināt ādu un mazināt sejas novecošanās pazīmes. Pareiza sejas maskas izvēle var radīt brīnumus! Maska nav nomazgājama uzreiz, bet tiek turēta noteiktu laiku. Līdz ar to ilgstoša derīgo sastāvdaļu klātbūtne sejas ādā to baro.
Bieži tiek teikts, ka acis ir mūsu dvēseles spogulis. Atpūtušās un mirdzošas acis pievelk garāmgājēju skatienu, bet lai acīm dotu dzīvīgumu, acu krēms ir būtisks. Āda ap acīm ir jutīga un ļoti ātri atspoguļo visas izmaiņas ķermenī, tāpēc dermatologi vienprātīgi iesaka lietot acu krēmus, kas palīdz mazināt vai aizkavēt pirmās novecošanās pazīmes, nogurumu.
Mēs iesakām rūpēties un palutināt savu sejas un zoda ādu, tāpēc piedāvājam dažādus sejas serumus un losjonus, kas atbilst jūsu vajadzībām un ir paredzēti tieši jums. Neatkarīgi no tā, vai tas ir mitrinošs, barojošs, atjaunojošs vai ar dabīgām sastāvdaļām.
Lai jūsu sejas krāsa būtu gaiša un mirdzoša, kā arī rūpēties par tās skaistumu un veselību, ir nepieciešams izvēlēties augstas kvalitātes sejas ādas kopšanas līdzekļus, kas atbilst Jūsu ādas tipam. Mēs piedāvājam kvalitatīvus un laika pārbaudītus zīmolus: Clinique, Lancome, Shiseido, Collistar, Bioderma, Estee Lauder, Nuxe u.c. sejas krēmi, tīrīšanas līdzekļi, losjoni, acu krēmi, serumi, kas palīdz visiem ādas tipiem.

Save24 piedāvājumā atradīsiet plašu L‘Oreal, Collistar, Clinique, Bioderma, Dermacol, Lumene, Lancom, un citu sejas kopšanas līdzekļu piedāvājumu par pievilcīgām cenām.

Jā! Save24 piedāvājumā atradīsiet līdzekļus ne tikai taukainai, sausai, bet arī nobriedušai ādai. To starpā ir vairāki zināmi ražotāji: L‘Oreal, Bielenda, Dermacol, Nacomi. Nobriedušai ādai domātie krēmi ir barojoši, mitrinoši un mazina grumbas, kā arī padara ādu tvirtāku.

Sausai ādai nepieciešami mitrinoši līdzekļi, kas piesātināti ar vērtīgiem, ādai nepieciešamiem komponentiem. Izvēlieties produktus, kuru sastāvā ir hialurona skābe, jo tie iezīmējas ar intensīvu mitrināšanu un barošanu.