Agent Provocateur Agent Provocateur EDP smaržas sievietēm

Agent Provocateur Agent Provocateur EDP smaržas sievietēm Skatīt lielāku

Agent Provocateur Agent Provocateur EDP smaržas sievietēm

Produkta ID: 15124
 4.7/5
Komentāri: 39
Prekės ID: 15124
Komentāri: 39

14,99 €

Produkta ID: 15124
 4.7/5
Komentāri: 39
Prekės ID: 15124
Komentāri: 39

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 25 ml., 30 ml., 50 ml., 100 ml., 200 ml.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Ziedi - Koksne (Muskuss), Ziedi - Koksne (Muskuss), Ziedi - Koksne, Muskuss
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Magnolija, Safrāns
Vidējās notis Vetīvers, Vetīvers, Marokas roze, Roze, Ēģiptes jasmīns, Jasmīns, Gardēnija
Apakšējās notis Dzintars, Muskuss, Muskuss, Ciedrs

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Agent Provocateur Agent Provocateur smaržas sievietēm - ir modes nama paraksts, kas nevairās no provokācijām. Šī aromāta dziļumos atklājas pievilcīgs pūdera mākonis, izsmalcināts rožu ziedu aromāts un mūžīgs jutekliskums. Smaržas Agent Provocateur kļūst par sievietes majestātiskā skaistuma un viņā slēptās kaisles liecinieku. Tas ir galvu reibinošs aromāts, kas aicina sajust neparastu prieku saviļņojumu.

Noslēpumains, romantiski seksīgs un aizraujošā plīvurā aptverošais aromāts rada liktenīgās sievietes tēlu. Tas izstaro aizraujošu sievišķību, pavedinošu šarmu un miesīgu iekāri. Taču sieviete Agent Provocateur uzdrošinās ļauties šīm intensīvajām, noslēpumainajām un atkarību izraisošajām sajūtām…

Aromāts atveras ar pikantiem Indijas safrāna pieskārieniem, kas palīdz radīt zemes un miesas tuvības reibinošu atmosfēru. Viņu pikantie un aizraujošie skūpsti lēnām nosēžas uz sildošajiem sausajiem magnolijas ziediem. Izteiksmīgo garšvielu un ziedu deju pagarina Agent Provocateur sirds notis. Gludo Marokas rožu, gaisīgo jasmīnu un gardēniju atbalsi lēnām pārņem smaržīgā zelta vetīvera zemes dziļums. Emocijas pamazām pārņem siltais muskusa un dzintara jutekliskums, ko ieskauj mīkstie ciedri.

Agent Provocateur smaržas - ir ekskluzīvs aromāts. Drosmīga, asa un intensīva dzīvnieciskās enerģijas atbalss pulsē savās dzīlēs. Tas ir spilgts, juteklisks aromāts, kas iemieso mūsdienu moderno klasiku, kas provocē un aizrauj. Dzirkstošā, dziļā un reibinošā Agent Provocateur smaržas elpa ļauj sajust to veidojošo notu kontrastējošo skaistumu. Tāpēc sieviete, kas to valkā, acumirklī piesaista uzmanību un izraisa negaidītas sajūtas.

Agent Provocateur smaržu pudelīte ar gludām formām - maigi rozā, no cēla porcelāna. Tomēr pudeles omulīgais dizains izaicinoši kontrastē ar tumsu, erotiku un miesīgo jutekliskumu, kas slēpjas iekšpusē.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Alcohol Denat. (SD-Alcohol 39-C), Aqua (Water), Perfume (Fragrance), Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxymethylpentyl Cyclohexenecarboxaldehyde (Lyral), Citronellol, Farnesol, Hexyl Cinnamal, 2, 4 Tert Butylbenzyl Propionaldehyde (Lilial), Limonene, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone (Methylionones), 79% Volume

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

39 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Larisa country flag 2024-02-21

Очень приятный и относительно стойкий аромат.Цена соответствует качеству товара.Очень быстрая и четкая доставка товара.Рекомендую этот аромат дамам элегантного возраста

Jeļena J. country flag 2023-08-23

Шикарный! Лучшее по этой цене. Я всегда беру 200 мл, очень выгодно. Стойкость и шлейф обалденные. Сам запах чарующий. Очень рекомендую. Магазин отправил сразу, DPD доставляло три дня. Как всегда всё идеально!

  • 4 no 4 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Aija V. country flag 2021-10-25

Mans ES

  • 1 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Roberta B. country flag 2024-03-27

Retro roze un pavedinoši muskusi. Man patīk: interesants, tumšs, garšīgs aromāts. Tas izklausās novecojis, tāpēc es iesaku vispirms izmēģināt, lai redzētu, vai tas ir piemērots un jums tas patīk.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Agent Provocateur Agent Provocateur EDP smaržas sievietēm

Agent Provocateur Agent Provocateur EDP smaržas sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.