Attar Collection Crystal Love for Her EDP smaržas sievietēm

Nemokamas siuntimas Attar Collection Crystal Love for Her EDP smaržas sievietēm Skatīt lielāku

Attar Collection Crystal Love for Her EDP smaržas sievietēm

Produkta ID: 47649
 4.6/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 47649
Komentāri: 11

82,99 €

Produkta ID: 47649
 4.6/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 47649
Komentāri: 11

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Dzintars - vaniļa, Austrumu - Vaniļa, Austrumu - Vaniļa
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Augļu notis, Roze
Vidējās notis Piena šokolāde , Muskatrieksts, Baltais muskuss
Apakšējās notis Tonkas pupiņa (tonka bean), Burbona vaniļa

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Attar Collection Crystal Love for Her smaržas - ir aromāts, kas pilns ar ekskluzīvu greznību, saldumu un jutekliskām sajūtām. Tā ir bagātīga, gardēžu un aizraujoša pieredze, kas apņem jūs kā bieza, bet mīksta migla. Attar Crystal Love sievišķīgais aromāts aizrauj ikvienu, kas dievina neaizmirstamus un aizraujošus mirkļus.

Šī aromāta radīšanu iedvesmojusi slavenā Tuvo Austrumu leģenda par daiļās Leilas un arābu dzejnieka Beduīna Majnuna mīlestību. Jaunais vīrietis iemīlēja Leilu, taču meitenes tēvs neļāva viņiem būt kopā un apprecēja savu meitu ar citu vīrieti. Uzzinājis par to, Majnuns pameta savas mājas un sāka klīst tuksnesī. Savas bezgalīgās skumjas par zaudēto mīlestību viņš iemūžināja smiltīs rakstītos dzejoļos par savu mīļoto.

Crystal Love for Her smaržas iemieso tīras Leilas maigās iezīmes un viņas unikālo raksturu. Tas ir aromāts, kas slēpj maigu un reibinošu mirdzumu, kas austs no augļu akordiem un gardēžu notīm. Tāpēc bez asuma, lipīguma vai pārmērīgas intensitātes šis aromāts aizkustina līdz dvēseles dziļumiem.

Jau no pirmajām notīm kompozīcija pārsteidz ar savu unikalitāti un tīro greznību. Saldie augļu akordi mirdz Persijas rožu ziedlapu vidū. Elegantā un atsvaidzinošā saikne starp šīm aromātiskajām notīm noved pie Attar Crystal Love for Her aromāta sirds. Kur muskatrieksta un piena šokolādes pikanto atbalsi apvij jutekliskā baltā muskusa mākonis. Visbeidzot, aromāts ir piepildīts ar pikantu, pavedinošu un burbonu vaniļas siltumu, ko pastiprina smaržīgo tonga pupiņu nianses.

Šī aromāta omulīgais, seksīgais un gardēžu raksturs sasilda atmosfēru, tāpēc tas burvīgi atklājas uz vēsā laika fona. Un viņa reibinošie un austrumnieciski maģiju aptverošie pieskārieni kļūst par unikālas un burvīgas sievišķības simbolu. Tāpēc Attar Crystal Love for Her smaržas atklāj katras jutekliskas, mīļas un uz patiesu mīlestību spējīgas sievietes attieksmi.

Priecīgs, maigs un gards aromāts aicina ietīties savā maigumā un skaistumā. Attar Collection Crystal Love for Her smaržas izsmalcinātais un saldais skanējums savaldzina ikvienu gardēžu parfimērijas šedevru cienītāju.

Elegantā un izsmalcinātā smaržu pudelīte arī ļauj sajust vieglumu un maigumu, kas tajā slēpjas.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Alcohol Denat, Aqua (D. Water), Parfum (Fragrance), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane Ethylhexyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Anisyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamate, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3- Cyclohexene, Carboxaldehyde.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

11 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Valerija B. country flag 2024-01-28

Очень быстрая доставка,парфюм оригинальный 100%,очень красивый и нежный аромат,вдыхаю и не могу надышатся,хороший сервис,спасибо за доставку❤️

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Tatjana M. country flag 2023-04-03

Аромат понравился. Молочный шоколад. Мускус. Для любителей сладкого.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Anastasija B. country flag 2023-01-06

Очень довольна ароматом, как и сервесом доставки. В оригинальности не сомневаюсь, с сайтом проблем не было ни разу. Что касается самого аромата, ему конечно же еще надо отстояться с дороги, но он просто потрясающий, для меня это сливочные персики/абриоксы, с молочным шоколадом и ванилью. Я ожидаю, что после отстаивания там появится легкая ореховость о которой многие гворят, но это уже наверное в частности зависит от года выпуска. Цена просто супер, еще ы остальные ароматы вернулись в ту ценовую категорию, которая была до кризиса, и тогда можно было бы скупить всееее.

  • 3 no 3 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Laura G. country flag 2022-10-24

Aromāts patīkams, baltā šokolāde un vaniļa. Ātra piegāde. Ieteikšu draugiem un paziņām interneta veikalu.

  • 1 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Attar Collection Crystal Love for Her EDP smaržas sievietēm

Attar Collection Crystal Love for Her EDP smaržas sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.