Chanel Chance EDP smaržas sievietēm

Nemokamas siuntimas Chanel Chance EDP smaržas sievietēm Skatīt lielāku

Chanel Chance EDP smaržas sievietēm

Produkta ID: 20172
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 20172
Komentāri: 7

94,99 €

Produkta ID: 20172
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 20172
Komentāri: 7

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 35 ml., 100 ml.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Šipra - Ziedi, Šipra - Ziedi
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Rozā pipari
Vidējās notis Jasmīns, Skalbes (Iris)
Apakšējās notis Pačūlija, Pačūlija, Muskuss, Muskuss, Vaniļa

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Chanel Chance smaržas sievietēm - ir negaidīts, juteklisks un dzirkstošs iekšējās laimes aromāts. Viņš apmainījās, dalījās ar savām aromātiskajām krāsām un iepriecināja dāmu, kura tās izvēlējās ar negaidītiem kontrastiem. Tas ir aromāts, kura maigais asums spēj uzsvērt uzņēmīgas, spēcīgas un pārliecību izstarojošas sievietes šarmu. Tomēr Chanel Chance maigie akordi var acumirklī piešķirt īpašu jutekliskumu romantiskam randiņam vai vakaram ar mīļoto.

Unikālā kompozīcija sākas ar pikantām, apburoši atsvaidzinošām un maigi elektrizējošām rozā piparu notīm. Šis smaržīgā svaiguma vilnis atgriežas jutekliskā un elegantā ziedu kompozīcijā, kurā savijas saldās jasmīna notis un īrisi pārplūst ar savu zemes pūderīgumu. Visbeidzot, šajā jutekliskajā Chanel Chance melodijā mirdz zemes pačūlijas un omulīgi muskusa akordi, kas beidzas ar siltu vaniļas skūpstu. Šī smalkā svaigu, pikanto un saldo nošu dinamika rada harmonisku un izteiksmīgu aromātu, kas aizrauj, pavedina un sniedz izcilu sajūtu pieredzi.

Neprognozējamas, dinamiskas un jutekliskas Chanel Chance smaržas ir paredzētas labestīgai, apburošai, juteklīgai un pozitīvai sievietei ar pozitīvu skatījumu uz dzīvi. Viņa uzdrošinās izmantot katru iespēju, lai būtu laimīga, paver durvis piedzīvojumiem un vilinošiem pārdzīvojumiem.

Smaržas Chanel Chance - ir vēl viena iespēja justies laimīgai!

Ieteicams dienai, vakaram, jebkuram gadījumam.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Alcohol, Fragrance, Water, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Citral, Benzyl Benzoate, Eugenol, Benzyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bht, Ci 19140 (Yellow 5), Ci 14700 (Red 4), Ci 42090 (Blue 1), Il17-1.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Chanel Chance EDP smaržas sievietēm

Chanel Chance EDP smaržas sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.

Atkarībā no individuālajām vajadzībām Chanel Chance smaržu cena var ievērojami atšķirties. Tas ir atkarīgs no tā, kurš kolekcijas aromāts ir izvēlēts, kā arī no Chanel Chance smaržu koncentrācijas un precīzā daudzuma, ko plānojat iegādāties.

Chanel Chance smaržas, kuru koncentrācija ir parfimērijas ūdens (EDP, Eau de Parfum) ir noturīgs aromāts, kas saglabājas vidēji 4-6 stundas. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka katra cilvēka ķermenis uz smaržām reaģē atšķirīgi. Līdz ar to Chance Chanel smaržas uz viena cilvēka var saglabāties īsāku laiku, bet citam noturēties līdz 8 stundām vai pat ilgāk.