Chanel Gabrielle Essence EDP smaržas sievietēm

Nemokamas siuntimas Chanel Gabrielle Essence EDP smaržas sievietēm Skatīt lielāku

Chanel Gabrielle Essence EDP smaržas sievietēm

Produkta ID: 38408
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 38408
Komentāri: 3

104,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama

Produkta ID: 38408
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 38408
Komentāri: 3

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 35 ml., 50 ml., 100 ml., 3 x 20 ml.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Ziedi - Koksne (Muskuss), Ziedi - Koksne (Muskuss), Ziedi - Koksne, Muskuss
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Citrusaugļi, Persiks, Sarkanie augļi, Sarkanās ogas, Upenes, Upenes, Rūgto apelsīnu lapu ēteriskā eļļa, Rūgto apelsīnu lapu ēteriskā eļļa, Pikantās apelsīnu lapas
Vidējās notis Aromātiskā tuberoze, Jasmīns, Aromātiskā Kananga (Ylang-ylang), Apelsīnu ziedi, Baltie ziedi, Kokosrieksts
Apakšējās notis Sandalkoks, Muskuss, Muskuss, Vaniļa

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Apburošas, iedvesmojošas un elegantas sievietes tēls ir mūžīgs. Drosmīgs skatiens, dzirkstošās acis, elpu aizraujošs smaids, izcila stila izjūta un nezūdoša pašapziņa – tas viss liecina par pievilcīgu un mūža sievietes personību.

Gabrielle Chanel Essence smaržas rada sievietei modernu, ekskluzīvu un smalku seksualitātes auru. Kaut kas pazīstams, taču atšķirībā no citiem parfimērijas izstrādājumiem to aromāts pārinterpretē oriģinālo Chanel Gabrielle smaržu. Tādā veidā atklājas sievietes, kura izvēlējās šīs smaržas, juteklīgā pievilcība, saldi pavedinošais mirdzums un izsmalcinātā brīvības sajūta. Šis Chanel Gabrielle Essence aromāts, kas ir pilns ar bagātīgu greznību, dzirkstošām krāsām un harizmātisku siltumu, ļauj jums izpausties un baudīt to drosmīgi.

Elegantā un saulainā aromāta kompozīcija sākas ar persiku un sarkano augļu saldumu, ko ieskauj atsvaidzinoša citrusu gaisma. To reibinošo harmoniju pavada rūgto citronkoku lapu un upeņu akordi, kas apvij sajūtas pikanti zaļā aurā. Chanel Gabrielle Essence sirdī ziedošu ziedu smarža atstāj siltu, vilinošu un atkarību izraisošu taku. Smaržīgo tuberozu aromātu, kas izstaro maigu sievišķību, šajā ziedu buķetē pasvītro eksotiskie jasmīni, smalkie apelsīnu ziedi un citi baltie ziedi. Apburošajiem ziediem ieskauj arī bagātīgās, vilinošās, smaržīgās kanangas, ko ieskauj maiga kokosriekstu krēmīgums. Visbeidzot, Chanel Gabrielle Essence aromāts iegremdē jūs jutekliskajā muskusa, sandalkoka un mīkstās vaniļas svētlaimē.

Chanel Gabrielle Essence smaržas - ir aromāts, kas iedvesmo, spīd un apņem jūs greznā elegances aurā. Katrs šīs kompozīcijas akords aicina sajust mirkļa šarmu, kas piepildīts ar augļu svaigumu, atkarību izraisošiem ziediem un saulainu maigumu. Aromāts, kas iemieso individualitāti, harizmu un pievilcīgu siltumu, ir paredzēts īpašai, atvērtai un mūsdienīgai sievietei.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Alcohol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Citronellol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Linalool, Hydroxycitronellal, Citral, Benzyl Benzoate, Eugenol, Farnesol, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ci 15985 (Yellow 6), Ci 19140 (Yellow 5), Ci 60730 (Ext. Violet 2).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

3 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Stella A. country flag 2020-11-25

Super labs!!

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Liidia K. country flag 2023-08-19

Ļoti patīkams un maigs aromāts.

Alina country flag 2021-05-31

Daudz ziedu notis. Noturīgs aromāts.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.

Uzrakstīt atsauksmi

Chanel Gabrielle Essence EDP smaržas sievietēm

Chanel Gabrielle Essence EDP smaržas sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.