La Maison De La Vanille Wooden Box komplekts sievietēm (5 x 30 ml. EDT)

Nemokamas siuntimas La Maison De La Vanille Wooden Box komplekts sievietēm (5 x 30 ml. EDT) Skatīt lielāku

La Maison De La Vanille Wooden Box komplekts sievietēm (5 x 30 ml. EDT)

Produkta ID: 50764
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 50764
Komentāri: 1

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

91,49 €

Produkta ID: 50764
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 50764
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDT
Iepakojums (-i) Komplekts
Produkta tips Smaržas
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Vaniļa

Piederumi

Preces apraksts

Lietošanas instrukcija

La Maison De La Vanille Wooden Box komplekts palīdz sievietēm atrast aromātu, kas vislabāk piestāvēs gan ikdienai, gan īpašiem gadījumiem. Šis komplekts ir veltījums visiem vaniļas cienītājiem. Eleganta, masīvkoka kastīte paslēpj smaržu pudelītes, apžilbinot ar metālisku spīdumu. Katrā no tām ir dažādas smaržas, taču tās neatkāpjas no smalkā un jutekliskā vaniļas salduma.

Komplektā:

La Maison De La Vanille Vanille Sauvage de Madagascar sieviešu smaržas ir dzintara-koksnes aromāts, kas izceļas ar smalkumu un jutekliskumu. Aromāts atveras ar maigu un patīkamu lavandas, atsvaidzinošu sulīgu bergamotes nokrāsu, ko aromāta sirdī pastiprina spēcīgās gardēnija pieskāriens, koriandra un krustnagliņu notis. Aromātu noslēdz maigi un patīkami viļņojošs vaniļas saldums, jutekliskās sandalkoka un smaržīgās zelta nūjas krāsas, kā arī viegls vīraka vilnis.

La Maison De La Vanille Vanille Givree de Antilles smaržas sievietēm pieder pie dzintara tipa. Smaržīgā kompozīcija sākas ar maiga vēsma glāstītu lavandu un mandarīnu citronkoku, kā arī bergamotes svaigumu, ko nes tās vieglās brāzmas. Aromāta sirdī eleganti izplatās smalks rožu un saldās tuberozes duets. Visbeidzot, saldā vaniļa, pačūlija, smaržīgās tonkas pupiņas gluži kā mirāža apņem jūs siltumā un jutekliskumā.

La Maison De La Vanille Vanille Fleurie de Tahiti ir dzintara un koksnes aromāts sievietēm. Aromāts sākas ar saulainām dzintara notīm, kuras atsvaidzina un vēsina bergamote. Aromāta sirdī smaržīgais saldums saplūst ar ciedra koksni un aicina mesties patīkamā, jutekliskā pieredzē. Smaržīgo kompozīciju noslēdz vaniļas un aromātiskais tonkas pupiņu saldums, un siltums, kā arī juteklisks benzoīns un vīraks.

La Maison De La Vanille Vanille Divine des Tropiques ir aromāts ar dzintara un ziedu pieskārieniem. Aromāts atveras ar patīkamiem, siltiem un mājīgiem dzintara akordiem, kurus atsvaidzina un saldina jasmīns. Aromāta sirdī tuberozes un hiacintes aicina savā burvīgajā kompānijā. Visbeidzot parādās reibinoši vaniļas, heliotropa un gardēnijas toņi, kurus atkal papildina patīkamais jasmīna aromāts.

La Maison De La Vanille Vanille Noire du Mexique ir tumšs, bagātīgs, eksotisks un dzintara tipa aromāts. Tas ir aromāts, kas atveras ar sulīgas bergamotes svaigumu. Aromāta centrā ir maigs un elegants jasmīna un rožu pieskāriens, savukārt, aromātiskais ceļojums noslēdzas ar saldu vaniļu, ko papildina siltas un jutekliskas mirres, koksnes pačūlijas un zemes īrisa notis.

Komplektā: La Maison De La Vanille Vanille Sauvage de Madagascar 30ml. EDT, La Maison De La Vanille Vanille Givree de Antilles 30 ml. EDT, La Maison De La Vanille Vanille Fleurie de Tahiti 30 ml. EDT, La Maison De La Vanille Vanille Divine des Tropiques 30 ml. EDT un La Maison De La Vanille Vanille Noire du Mexique 30 ml. EDT sieviešu smaržas.

Komplekta iepakojuma dizains un komplekta sastāvdaļu iepakojums un piederumi (dušas želejas, losjoni utt.) tiek pastāvīgi atjaunināti un var atšķirties no attēlā redzamā.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Alina N. country flag 2022-04-14

Отличный ванильный набор.Все разные и красивые по своему.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.

Uzrakstīt atsauksmi

La Maison De La Vanille Wooden Box komplekts sievietēm (5 x 30 ml. EDT)

La Maison De La Vanille Wooden Box komplekts sievietēm (5 x 30 ml. EDT)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.